Isotret Burun

blackpillruinedmyli

blackpillruinedmyli

tytmaxxed mtn
Isotret’i birakmayi düşünüyorum, ancak burnumun aynı kalmasını istiyorum yan etkiler olmadan. Cok eklem agrisi çekiyorum günlük 20 mg’de. Haftada 30 mg olacak şekilde kullansam veya 10mg eod kullansam burnum aynı ufaklıkta kalir mi?

• +1
Reactions: Me-Mania, erlang, eniyiguresci and 1 other person
bende başladım burnu gözle görülür fark küçültüyo mu harbi

• +1
Reactions: Me-Mania
bende başladım burnu gözle görülür fark küçültüyo mu harbi
Kemik yapını etkilemez ama ciddi anlamda benim gibi sismis buruna sahipsen ciddi anlamda ufalıyor

• +1
Reactions: erlang
Total dose tamamla tamamen bırak total doza ulaşana kadarda bırakma bence veya bırakcaö diyosan hidrokortizonla kücültürsün burnunu

• +1
Reactions: erlang
Total dose tamamla tamamen bırak total doza ulaşana kadarda bırakma bence veya bırakcaö diyosan hidrokortizonla kücültürsün burnunu
Aga cok agriyo her yerim spor yapamiyorum, hidrokortizonda hem siyah nokta yapıyor hem de burnumun ucunu zar zor kaldırdım bi şekilde düşmesinden korkuyorum

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and erlang
Aga cok agriyo her yerim spor yapamiyorum, hidrokortizonda hem siyah nokta yapıyor hem de burnumun ucunu zar zor kaldırdım bi şekilde düşmesinden korkuyorum
Ucunu nasi kaldirdin aq

• JFL
Reactions: iwishiwastaller
Ucunu nasi kaldirdin aq
kanka benim zaten çok düşük değildi küçükken
ben burnumu böyle ağzımın ucuna getiriyodum mal gibi zevkli oluyordu ondan sonra düşmeye başladı
dermastamp falan yapıyorum arada bi yukarı doğru bastırıyorum kalktı baya yani ucu

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and erlang
Tretle kullanırsan düşmez siyah noktada çıkmaz

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
hidrokortizon isotret kadar etki etmiyo diye biliyorum birde dudagı buyutup burnu kuculttugunden yüzde guzel gorunuyor dudakla burun oranını duzeltiyor guzel ilac da iste eklem agrisi yapıyor baya gelisim doneminde kullanınca agrıtıyosa kullanma sktr et plakları falan kapatır belki hassaslık falan vardır belli olmaz
Isotret’i birakmayi düşünüyorum, ancak burnumun aynı kalmasını istiyorum yan etkiler olmadan. Cok eklem agrisi çekiyorum günlük 20 mg’de. Haftada 30 mg olacak şekilde kullansam veya 10mg eod kullansam burnum aynı ufaklıkta kalir mi?

• +1
Reactions: Trenmaxx1
ne kadar süre kullandın da bırakıyorsun ayrıca tedaviyi yarıda bırakırsan acnelerin değilde yüzünün tekrar yağlanması sonucu burnun eski haline dönme ihtimali var 9 yada 11 ay dan önce bırakmanı tavsiye etmem kalıcı bir etki istiyorsan. 60mg üstüne de çıkma bana sorarsan

total doza ulasip biraksan bile geri buyuyo burun

• Hmm...
Reactions: Trenmaxx1
ne kadar süre kullandın da bırakıyorsun ayrıca tedaviyi yarıda bırakırsan acnelerin değilde yüzünün tekrar yağlanması sonucu burnun eski haline dönme ihtimali var 9 yada 11 ay dan önce bırakmanı tavsiye etmem kalıcı bir etki istiyorsan. 60mg üstüne de çıkma bana sorarsan
burun her türlü dönücek onu biliyorum
maintain etmek adına ne yapabilirim onu soruyodum @susisesi aga sen napardin

• +1
reis yeterli süre kullanırsan dönmez sebase bezlerini zaten kökten kurutuyor yani adam akıllı bir şekilde yeterli süre boyunca kullanırsan eski haline kolay kolay dönmez ama bi 10kg fln alırsan tekrardan vücüdün yüzün yağlanırsa o zaman döner

reis yeterli süre kullanırsan dönmez sebase bezlerini zaten kökten kurutuyor yani adam akıllı bir şekilde yereli süre boyunca kullanırsen eski haline kolay kolay dönmez ama bi 10kg fln alırsan tekrardan vücüdün yüzün yağlanırsa o zaman döner
harbi mi lan

• +1
reis yeterli süre kullanırsan dönmez sebase bezlerini zaten kökten kurutuyor yani adam akıllı bir şekilde yeterli süre boyunca kullanırsan eski haline kolay kolay dönmez ama bi 10kg fln alırsan tekrardan vücüdün yüzün yağlanırsa o zaman döner
olum dudağımda sonsuza kadar kuru kalmasın amk korktum şimdi

• +1
kanka ben isotret tamamen bıraktım burnum büyüdü ama aynı zamanda kilo aldığımdan ne kadarı isotret nilmiyom.

Ben total doza ulaşmadım ama vücutta direkt sivilce çıkamıyo benim artık ulaşmamama rağmen burun da öyle tamamen büyümdedi kilo almama rağmen.

Low dose (haftada 40mg falan) denicem ona göre yazarım ama önde yüksek doz kullnıp öyle düşürmek gerekebilir

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli and Me-Mania
eywallah sağ olun abiler

• +1
olum dudağımda sonsuza kadar kuru kalmasın amk korktum şimdi
yok reis evet kuruluk oluyor ama hametan kullanırsan gece yatmadan önce sabaha birşeyin kalmıyor aksine rengi güzel ve dolgun duruyor

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli