epigenic
Spread Love
ankarada yaşayıp isotret recetesiz satan eczane bilen varmı bilen yardımcı olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hangi semtankarada yaşayıp isotret recetesiz satan eczane bilen varmı bilen yardımcı olabilir mi
dikmendeyimhangi semt
sen nerden aldin giderim orayahangi semt
uzak bayas
sen nerden aldin giderim oraya
nere soyle en kotu ihtimal oraya giderim eczane adi neher türlü bulursun buraya gelene kadar
sana nasi verdi ne dedinbi de verir vermez bilinmez
knk ben istedim reçeten var mı dedi yok dedim üfleye püfleye normalde vermiyoruz ama sanırım devamlı kullanıyosun di mi dedi evet dedim (dudakları kurutup gittim bu bahaneye sığınmak için) sonra ismimi ve tcmi aldı işledi bi dahakine vermez herhalde babamın tanıdık eczaneden alcam (sen de öyle yap bence)sana nasi verdi ne dedin
ah bee vermeyebilir o zamanknk ben istedim reçeten var mı dedi yok dedim üfleye püfleye normalde vermiyoruz ama sanırım devamlı kullanıyosun di mi dedi evet dedim (dudakları kurutup gittim bu bahaneye sığınmak için) sonra ismimi ve tcmi aldı işledi bi dahakine vermez herhalde babamın tanıdık eczaneden alcam (sen de öyle yap bence)
satayım sana broah bee vermeyebilir o zaman