İTİRAF SAYFASINDA REZİL OLDUM

Topkra

Topkra

My nose is fine
İnstadan takip etmediğim yeni bi okul itiraf sayfası açılmış ngl yapıyolar ben lol oynuyorum o sırada hiç bişeyden haberim yok
Tanımadğım piçin biri gidip arkamdan sallamaya başlamış ve ben bunu şimdi öğreniyorum
Okulda kaç kız varsa hepsinin hesabına gidip beni etiketlemişler bu sana talip diye kim yapıyor bunu niye yapıyor bitti amk bitti
@szenn @Gordon Freeman @velwetyy @Fridx @murad.89 YARDIM EDİN NASI ONURUMU GERİ KAZANIRIM

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, iwishiwastaller, Naughty America and 15 others
İnstadan takip etmediğim yeni bi okul itiraf sayfası açılmış ngl yapıyolar ben lol oynuyorum o sırada hiç bişeyden haberim yok
Tanımadğım piçin biri gidip arkamdan sallamaya başlamış ve ben bunu şimdi öğreniyorum
Okulda kaç kız varsa hepsinin hesabına gidip beni etiketlemişler bu sana talip diye kim yapıyor bunu niye yapıyor bitti amk bitti
@szenn @Gordon Freeman @velwetyy @Fridx @murad.89 YARDIM EDİN NASI ONURUMU GERİ KAZANIRIM
telefon markasını/modelini öğrenebilion diye biliyom

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, kullancı1998572619 and Topkra
telefon markasını/modelini öğrenebilion diye biliyom
Yarın okula gidince çocuğu buluruz onda sıkıntı yok ben herkese nası açıklamaya yapcam onu soruyorum

• +1
Reactions: Kayra139, Thrill, kullancı1998572619 and 2 others
Bizide ekle analarını sikerim

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, Kayra139, iwishicouldbediff and 5 others
lise qawga

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, Naughty America, Kayra139 and 6 others
Yapan çocuğu dövmek lazım

• +1
Reactions: Kayra139, Thrill, kullancı1998572619 and 2 others
Cocugu bulana kadar aciklama yapma bulunca o orospu cocugunu gercekten rezil edersin bi de olay ne tam daha detayli acikla

• +1
Reactions: Thrill and kullancı1998572619
Cocugu bulana kadar aciklama yapma bulunca o orospu cocugunu gercekten rezil edersin bi de olay ne tam daha detayli acikla
Birini doxxlamadan detaylı açıklayamam
Kısaca şu an okuldaki herker yavşak olduğumu düşünüyor

• +1
Reactions: Thrill, kullancı1998572619, velwetyy and 2 others
tüm org ortamı olarak okul çıkışına gelip bu orglu kardeşimize yardım amaçlı yapan çocuğu dövelim

• +1
  • Love it
Reactions: ascendantwill, Kayra139, Thrill and 3 others
Birini doxxlamadan detaylı açıklayamam
Kısaca şu an okuldaki herker yavşak olduğumu düşünüyor
Abine(bana) ihtiyacın var insta gel :):);)

• +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, Kayra139, Thrill and 3 others
Knk şaka mala birinci yapman gereken şey o adam kimse ona yazıp her şeyi söylemesini yoksa sonucunun kötü biteceğini söyle başka bisi göremiyorum senin güzel bi açıklama yapman lazım yoksa naneyi yedin en iyisi o arkadaşa ulaş ve özür açıklaması yapmasını soyle

• +1
Reactions: Thrill and Topkra
@BugraSA senin işin demi lan bu dayak yedin topkrayla uğraşıyon

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, Kayra139, Thrill and 2 others
Knk şaka mala birinci yapman gereken şey o adam kimse ona yazıp her şeyi söylemesini yoksa sonucunun kötü biteceğini söyle başka bisi göremiyorum senin güzel bi açıklama yapman lazım yoksa naneyi yedin en iyisi o arkadaşa ulaş ve özür açıklaması yapmasını soyle
Kim olduğunu öğrenmeye çalışıyom zaten şuan
bulursam yazacam

• +1
Reactions: ascendantwill, Thrill, kullancı1998572619 and 1 other person
Kim olduğunu öğrenmeye çalışıyom zaten şuan
bulursam yazacam
Tamamdır bu arada açıklamanın sağlam yap bide kanıt gostermelierini iste kanıt zaten yoktur yalan olduğu anlaşır

• +1
suçu benim üzerime at tanımam etmem hepsine talibim
IMG 7099

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: ascendantwill, Kayra139, szenn and 4 others
yakışıklı olduğun için kıskanmışlar olay bu:BobDance:

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: ascendantwill, Kayra139, murad.89 and 1 other person
ne demisler ki

• +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, botchedbytufano, Kayra139 and 2 others
@Gordon Freeman söyledikleri ilk şeyi atmıstım
public paylaşmicam
la ne hakkinda oldugunu soyle

ztn herkes oc sende ocsun bende ocum biz ocuz dimi

• JFL
amınakoyim anılarım depreşti şu itiraf sayfalarında arkadaşlar tarafından atılan iftiralar kadar yarrak şey yok

• +1
Reactions: ascendantwill, Thrill and Topkra
çocuğun anasını mı siktin aq naptın

O kadar zamanını verip bütün kızların hesabına etiketleyerek intikam almış

• +1
Reactions: Kayra139 and Topkra
oglum tek doğru olan yol cocuğu dövüp özür videosu cektirmen direk

• +1
Reactions: ascendantwill, Kayra139 and Topkra
çocuğun anasını mı siktin aq naptın

O kadar zamanını verip bütün kızların hesabına etiketleyerek intikam almış
Kim olduğunu bilmiyorum
Şüphelendiğim bi kaç kişi varda kimseye öyle bi kötülük yapmadım ben
bizim sınıfın dışı beni çok tanıyanda yokki zaten

• +1
Reactions: ascendantwill, Kayra139 and iwishicouldbediff

• JFL
Reactions: kullancı1998572619 and Serialsuicide
nothing ever happens

• So Sad
Reactions: Topkra
foidleri rapele

• Ugh..
Reactions: meynet and velwetyy
Liseli akli kadar dusuk dusunme yetisinden yoksun bir tip gormedim aq
Liseye gectigim gune lanet ediyorum amk hayir hic bir zorluk cekmiyorum kendim icin fakat ciddi cirkinsen yuzune vuruyolar en ufak hatanda yargilaniyosun hicbir degere saygilari yok allah varsan oldur bunlari aq az icraat goster

• +1
Reactions: ascendantwill and Topkra
Liseli akli kadar dusuk dusunme yetisinden yoksun bir tip gormedim aq
Liseye gectigim gune lanet ediyorum amk hayir hic bir zorluk cekmiyorum kendim icin fakat ciddi cirkinsen yuzune vuruyolar en ufak hatanda yargilaniyosun hicbir degere saygilari yok allah varsan oldur bunlari aq az icraat goster
Allaha meydan okuyorum bizim milli takima htn ustu en ust seviye yetenkte car gonderemezsin ama ben yetistiririm
Oyuncu adayim @Fridx

• JFL
Allaha meydan okuyorum bizim milli takima htn ustu en ust seviye yetenkte car gonderemezsin ama ben yetistiririm
Oyuncu adayim @Fridx
. s

Last edited:
  • JFL
banane yarramın kafası gülmüyorsan çokta sikimde :D tam bir schrodingers idiotsun camdan atla
Adamin yazdigina bak senin yazdigina bak alakasiz sacma sapan iqlet bi post jfl falan da yok hala neyi ispatlamaya calisiyosun

• +1
Reactions: meynet