D
Deleted member 176085
l
Soyle dusunun gecen seneki ayni sinifta oldugumuz kizlar bile ilk beni cikariyolar iki kere yasaniyor bu olay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Çıkan kizlar low mtb olsa bile koyuyoSoyle dusunun gecen seneki ayni sinifta oldugumuz kizlar bile ilk beni cikariyolar iki kere yasaniyor bu olay
Yag orani dusurmek dışında doğal ne yapilabilir mi cope olmayan?O zaman kendini geliştir bende olsam böyle mızmızlanan erkeği seçmem
Görünüş olarak bir çok şey yapıla bilinir yüzünü görmeden bir şey diyemem ama davranışsal olarak otistik gibi davranırsan 10/10 ol yine de dışlanırsınYag orani dusurmek dışında doğal ne yapilabilir mi cope olmayan?
Yavşşşşşşağım gelmişGörünüş olarak bir çok şey yapıla bilinir yüzünü görmeden bir şey diyemem ama davranışsal olarak otistik gibi davranırsan 10/10 ol yine de dışlanırsın
Yavşşşşşşağım gelmiş
Atsam rateleyebilir misinGörünüş olarak bir çok şey yapıla bilinir yüzünü görmeden bir şey diyemem ama davranışsal olarak otistik gibi davranırsan 10/10 ol yine de dışlanırsın
evet pm den atAtsam rateleyebilir misin
hiç bi zaman over değil knkSoyle dusunun gecen seneki ayni sinifta oldugumuz kizlar bile ilk beni cikariyolar iki kere yasaniyor bu olay
sen trnin dört bir yanına atatürk büstü satan adam değil misinO zaman kendini geliştir bende olsam böyle mızmızlanan erkeği seçmem
heesen trnin dört bir yanına atatürk büstü satan adam değil misin