Kylo_
Iron
Mam 150cm wzrostu i 14 lat (waże około 40kg) moi rodzice mają 170 i 165 cm wzrostu. Czy są jakieś metody na przyśpieszenie wzrostu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zależy jak daleko jesteś w stanie się posunąć ale myślę że samo hgh już coś da (możesz je kupić przez np. Indiamart)Mam 150cm wzrostu i 14 lat (waże około 40kg) moi rodzice mają 170 i 165 cm wzrostu. Czy są jakieś metody na przyśpieszenie wzrostu?
Nie słuchaj się ludzi którzy sugierują ci branie sterydów w takim wieku na początku swojej drogi tak jak typek na górze. Na początku ogranicz poprostu junk food, cukry, śpij odpowiednią ilość godzin, jedz zdrowo, zadbaj o aktywność fizyczna i to już dużo ci da. Wątpię że mając 14 lat jesteś świadomy tego w jakim stanie jest twój organizm(czy nie masz żadnych chorób itp) więc branie HGH jest ryzykowne bez żadnego researchu i z podejściem „poprostu kupię i bede je abusowal”Mam 150cm wzrostu i 14 lat (waże około 40kg) moi rodzice mają 170 i 165 cm wzrostu. Czy są jakieś metody na przyśpieszenie wzrostu?