ezet
True quiet kid 🇵🇱
A więc tak mam 16 lat i jak wiecie zaraz jest koniec wakacji będę szedł do drugiej klasy technikum na profil technik handlowiec i pomijając fakt że będę musiał zaliczyć 4 przedmioty ze względu na różnice programowe (mieszkałem w poprzedni rok szkolny u ojca tak jak wspominałem dawno temu w innych postach) to myśl tego że będę musiał codziennie rano wstawać o godzinie 4 do szkoły siedzieć tam do godziny 14 i słuchać tych normikow którzy są tak rozjebani i pytają się mnie o rzeczy w stylu czy wale konia albo czy macałem cycki to dostaje atakow agresji chce mi się ryczeć i do tego mam ochotę jeszcze bardziej popełnić samobójstwo.
Szkoła w chmurze była by dla mnie istnym zbawieniem.
-Jest minimalny kontakt/brak kontakt z innymi ludźmi
-Uczysz się kiedy chcesz
-Możesz skończyć cały rok szkolny wcześniej (tak jak zrobił to mój kolega który skończył w marcu)
I naprawdę dużo innych
Natomiast mamy kilka problemów. Mama nie chce się zgodzić z wielu powodów, moi rodzice są w trakcie rozwodu przez co gdyby ja nie zdał moja matka grzecznie mówiąc była by w dupie. Do tego moja matka uważa że jestem nie odpowiedzialny i przez to jest zdania że bym się wcale nie uczył
I uważa że siedziałbym u siebie w „chlewie” (nie zwracając uwagi na to że pokoju jestem w stanie sprzątnąć na błysk o 4 nad ranem a z domu wychodzę z przyjaciółmi dość często do tego dochodzi też siłownia przez co rzadko zdarzają się dni w których nie wychodzę z domu)
Aktualnie jest plan że moja mama porozmawia z mamą mojego kolegi który jest w chmurze do tego też porozmawia z tym kolegą.
Czy jesteś w stanie JAK KOLWIEK mi pomóc/doradzic?
@Divineincel @Canthus23 @gruca-looksmaxx223 @fantamaxxer
@kdz777
Szkoła w chmurze była by dla mnie istnym zbawieniem.
-Jest minimalny kontakt/brak kontakt z innymi ludźmi
-Uczysz się kiedy chcesz
-Możesz skończyć cały rok szkolny wcześniej (tak jak zrobił to mój kolega który skończył w marcu)
I naprawdę dużo innych
Natomiast mamy kilka problemów. Mama nie chce się zgodzić z wielu powodów, moi rodzice są w trakcie rozwodu przez co gdyby ja nie zdał moja matka grzecznie mówiąc była by w dupie. Do tego moja matka uważa że jestem nie odpowiedzialny i przez to jest zdania że bym się wcale nie uczył
I uważa że siedziałbym u siebie w „chlewie” (nie zwracając uwagi na to że pokoju jestem w stanie sprzątnąć na błysk o 4 nad ranem a z domu wychodzę z przyjaciółmi dość często do tego dochodzi też siłownia przez co rzadko zdarzają się dni w których nie wychodzę z domu)
Aktualnie jest plan że moja mama porozmawia z mamą mojego kolegi który jest w chmurze do tego też porozmawia z tym kolegą.
Czy jesteś w stanie JAK KOLWIEK mi pomóc/doradzic?
@Divineincel @Canthus23 @gruca-looksmaxx223 @fantamaxxer
@kdz777