Jak tam pierwszy dzień w szkole?

ezet

ezet

True quiet kid 🇵🇱
zmieniałem klasie i póki co to gadałem z ziomkami ze starej klasy i z jakims foidem któremu sie chyba podobam ale wsm to tyle. szlag mnie już trafia bo babka od matematyki ma dziwny system poprawek

• +1
Reactions: Divineincel and Gomez
Śmiałem się z jakichś dwóch pedałów z krowimi kolczykami w nosie i przypinkami transseksualnych oraz innych zdegenerowanych flag na plecakach i jednego femboya z innej klasy razem z jakimiś randomami, których pierwszy raz na oczy widziałem.
A mówią, że rasizm i homofobia dzielą ludzi.
Xvz

Chyba jedyny highlight dzisiejszego dnia poza byciem wyjątkowo low inhibit.​

• +1
  • Love it
Reactions: murzynek, ezet and Divineincel
Śmiałem się z jakichś dwóch pedałów z krowimi kolczykami w nosie i przypinkami transseksualnych oraz innych zdegenerowanych flag na plecakach i jednego femboya z innej klasy razem z jakimiś randomami, których pierwszy raz na oczy widziałem.
A mówią, że rasizm i homofobia dzielą ludzi.
View attachment 5597491

Chyba jedyny highlight dzisiejszego dnia poza byciem wyjątkowo low inhibit.​
No ja sie spotkałem z ziomkami ze starej klasy i jutro po szkole idziemy na maka (nie będe jadł tam) więc jakoś to życie towarzyskie sie polepszy niby :feelsgood: chociaż szczerze nie widzi mi sie specjalniez którymś z nich spotkać

• +1
Reactions: Divineincel and Gomez
Jaka szkoła do kurwej nędzy? Rabotat' i nie gawarit'

Poza tym w październiku wracam na uczelnię patrzeć jak mnie wszyscy wykluczają

Nie mam ani jednego. Więc słowo honoru
Dla mnie szpetna to w chuj gruba, w chuj wychudzona albo twarz kartoflana wręcz gorsza od mojej

Ewentualnie słynny rodzaj sylwetki jak Anita Włodarczyk - czyli w sumie męska albo moja, ogromny tułów i kończyny stosunkowo szczupłe