Jak zarabiać konkretne pieniądze w wieku 16 lat?

ezet

ezet

True quiet kid 🇵🇱
Mam 16 i sprawa wygląda tak że moja mama zarabia jakoś 5000-6000 tysięcy miesięcznie a po tym jak wkońcu się przeprowadzę spowrotem do mamy będzie dostawać jakoś 2000 alimentów. Nie jest to dużo pieniędzy a chciałbym czasem sobie kupić coś fajnego albo choćby żeby wyremontować łazienkę czy coś takiego.

Macie jakiś pomysł? Chciałem pójść do maka na kasę czy gdzieś ale nie chce serwować tego pożarcia dla gojow dla młodych mężczyzn (kobiet mi nie szkoda) i moja fobia społeczna mi nie pozwoli. Myślałem nad jakimś robotami w stylu koszenie trawy czy coś takiego ale branie 3 dych za killka godzin roboty się nie opłaca jak dla mnie.

Maxie jakiś sposób czy coś?

• +1
Reactions: Divineincel and gruca-looksmaxx223
w tym kraju w wieku 16 lat jak nie masz dobrego wkładu własnego na coś w internecie to chuja do dupy zarobisz

zawsze jest opcja resellu na vinted, jebania scamów i innego takiego gówna ale kto co woli ryzyko jest

lub magazyn jak prace ogarniesz

• +1
Reactions: Divineincel and gruca-looksmaxx223
shut the fuck up

your language is shit and words are just scattered all over the place

its as if you asked some toddler to put random lettered together

• +1
  • Ugh..
  • So Sad
Reactions: Divineincel, kdz777, Gomez and 1 other person
w tym kraju w wieku 16 lat jak nie masz dobrego wkładu własnego na coś w internecie to chuja do dupy zarobisz

zawsze jest opcja resellu na vinted, jebania scamów i innego takiego gówna ale kto co woli ryzyko jest

lub magazyn jak prace ogarniesz
Resell na vinted to próbowałem (chodziłem po lumpach i szukałem perełek) ale ci jebani Ukraińcy wszystko wykupują

Myślałem właśnie na magazynami ale nie wiem jak to jest z zarobkiem

shut the fuck up

Dnr bitch

• +1
Reactions: Divineincel, kdz777 and gruca-looksmaxx223
Bez znajomości trudno

Resell na vinted to próbowałem (chodziłem po lumpach i szukałem perełek) ale ci jebani Ukraińcy wszystko wykupują

Myślałem właśnie na magazynami ale nie wiem jak to jest z zarobkiem
na magazynie spoko kasa tylko zapierdol
a resell to mozesz feje opierdalac i bedzie kasa fajna

shut the fuck up

nigga is from south korea:lul::lul::lul::lul:

• +1
Reactions: Divineincel
shut the fuck up

Then what are you even doing here utter moron

keep slurping on that meat jelly boy
korean twink gonna say something:lul:
your country is so shit that people from north korea after living for few years are going back

country of twinks and perverts

• +1
Reactions: Divineincel
korean twink gonna say something:lul:
your country is so shit that people from north korea after living for few years are going back

country of twinks and perverts

aays the pole

our country is more developed, more civilised and have made great innovations to tehcnology than your country will ever make, keep coping you slavic fuck

shut the fuck up

Weren’t you like 5’5

• +1
Reactions: kdz777
aays the pole

our country is more developed, more civilised and have made great innovations to tehcnology than your country will ever make, keep coping you slavic fuck
so what if all koreans are ugly fucks

• +1
Reactions: kdz777
aays the pole

more civilized? you ngas had incel war:lul: your innovations will always be a cope for your twink look and white man fucking all of your foids

Mam 16 i sprawa wygląda tak że moja mama zarabia jakoś 5000-6000 tysięcy miesięcznie a po tym jak wkońcu się przeprowadzę spowrotem do mamy będzie dostawać jakoś 2000 alimentów. Nie jest to dużo pieniędzy a chciałbym czasem sobie kupić coś fajnego albo choćby żeby wyremontować łazienkę czy coś takiego.

Macie jakiś pomysł? Chciałem pójść do maka na kasę czy gdzieś ale nie chce serwować tego pożarcia dla gojow dla młodych mężczyzn (kobiet mi nie szkoda) i moja fobia społeczna mi nie pozwoli. Myślałem nad jakimś robotami w stylu koszenie trawy czy coś takiego ale branie 3 dych za killka godzin roboty się nie opłaca jak dla mnie.

idz do pracy mordo masz 16 mozezz

Albo ogarniesz sie w otoczenie z ludźmi co potrafią w scamy, albo masz jakiegoś szwagra lub wujka który ci za pomoc na budowie lub remoncie, albo jednak ta praca w maku.
Uwierz mi źle nie jest i nawet przyjemna praca tylko do tego trzeba być bardziej kumatym i zaradnym niż przy operacji na otwartym sercu bo cię nikt tam nie będzie chciał rzeczywiście uczyć a ciapaci i ukraińcy to chuja po polsku tam ci będą mówili i cie będą tylko wkurwiać próbując pomóc, ewentualnie sobie szejka zrobisz i pójdziesz w pizdu i nie wrócisz już tam.

aays the pole

Soon You are going to get drafted and molested by your sergreant in your first night dumass enjoy your involuntary slavery in army and 16 hour jobs for government covered chaebŏl when we are living with better salary to spending ratio and more worker rights dicklet ahahahaha