Jak zarabiacie pieniądze? ogarnia ktoś reselling?

iblamebiney7

iblamebiney7

Iron
Widzę ciągle te tiktoki z reklamami kursu za 1400zł z resellu. Nikt nie chce podać info co do źródła a z kursu czy ebooka za 200 zl jedyne co sie dowiem to coś co mi chat gpt powie. Bawiłem sie troche w flipping ale końcowo byłem na tym stratny bo poza dużymi miastami jest to niewykonalne. Wie ktoś może skąd ludzie zamawiają np wory 40kg ubrań legitnych na resell vintedowy? albo ze zwrotów konsumenckih jakieś buty i perfumy za 20% wartości?

• JFL
Reactions: Divineincel
Widzę ciągle te tiktoki z reklamami kursu za 1400zł z resellu. Nikt nie chce podać info co do źródła a z kursu czy ebooka za 200 zl jedyne co sie dowiem to coś co mi chat gpt powie. Bawiłem sie troche w flipping ale końcowo byłem na tym stratny bo poza dużymi miastami jest to niewykonalne. Wie ktoś może skąd ludzie zamawiają np wory 40kg ubrań legitnych na resell vintedowy? albo ze zwrotów konsumenckih jakieś buty i perfumy za 20% wartości?
zmień to obrzydliwe profilowe ok?

• +1
Reactions: Divineincel and Okkotsu
Po pierwsze zmień to profilowe po drugie to oni właśnie na tych kursach o resellingu zarabiają. Po prostu powiedzą ci tyle co wiesz

• +1
Reactions: Divineincel and Xenoo
te kursy za 1400zł z resellu to bardziej jest e-commerce gdzie oni szerzą swój Larp zarabiając tylko i wyłącznie na tym, a co do reszty pytania to te "metody" to nic innego jak dobry timing i znaleznienie zapotrzebowania na daną usługę

• +1
Reactions: Divineincel and cooIguy
suuuuuuuuka blyat

1776539530979

te kursy za 1400zł z resellu to bardziej jest e-commerce gdzie oni szerzą swój Larp zarabiając tylko i wyłącznie na tym, a co do reszty pytania to te "metody" to nic innego jak dobry timing i znaleznienie zapotrzebowania na daną usługę
albo i bez metod tylko cie scamuja lol

• +1
Reactions: Xenoo
zapierdalam 8 godzin w pierdolonym biurze za 3k euro brutto jak jakis pierdolony robol… i chuj mi na leb ogolnie dzisiaj chyba wkoncz to srobie i strezele sobie w morde z kapiszona

• +1
  • So Sad
Reactions: KIVVV, Divineincel, TemporaryName and 1 other person
zapierdalam 8 godzin w pierdolonym biurze za 3k euro brutto jak jakis pierdolony robol… i chuj mi na leb ogolnie dzisiaj chyba wkoncz to srobie i strezele sobie w morde z kapiszona
zycie stary

• +1
  • So Sad
Reactions: KIVVV, Divineincel and Kye69
Lepiej niż za minimalną + bonusy gdzieś na wschodzie Polski

• +1
Reactions: Kye69
Za uczciwą pracę byś się wziął

• +1
Reactions: Kye69
Lepiej niż za minimalną + bonusy gdzieś na wschodzie Polski
no niby tak…i tak nie poszlo tak jak mialo byc.

Szkoly nie skonczylem, zarabialem nawet spore pieniadze ale niestety podroz byla krotka i skonczyla sie jak kazda tego rodzaju historia… czyli zle.

Teraz jestem typowym white collar debilem… ale chuj chociaz nie jestem czarny…

no niby tak…i tak nie poszlo tak jak mialo byc.

Szkoly nie skonczylem, zarabialem nawet spore pieniadze ale niestety podroz byla krotka i skonczyla sie jak kazda tego rodzaju historia… czyli zle.

Teraz jestem typowym white collar debilem… ale chuj chociaz nie jestem czarny…
a czarny zarabia 10 razy wiecej sprzedajac dragi:forcedsmile:

• +1
a czarny zarabia 10 razy wiecej sprzedajac dragi:forcedsmile:
Widze ze znasz bardzo wplywowych ludzi

Co ty ziomus wiesz o zyciu? Typowy czarny karaluch przychodzi zebrac o prace u mnie (bo akurat pracuje w takiej agencji pracy na czas, nie wiem jak po polsku powiedziec)

Dragi to te kurwy biora a nie sprzedaja

• +1
Widze ze znasz bardzo wplywowych ludzi

Co ty ziomus wiesz o zyciu? Typowy czarny karaluch przychodzi zebrac o prace u mnie (bo akurat pracuje w takiej agencji pracy na czas, nie wiem jak po polsku powiedziec)

Dragi to te kurwy biora a nie sprzedaja
a pamietasz moze po polsku co to satyra? czy po prostu o wszystko w zyciu sie tak srasz?

a pamietasz moze po polsku co to satyra? czy po prostu o wszystko w zyciu sie tak srasz?
mialem na allaha wyzwac ci matke ale nie bede zaczynal wojny z polakami…

Bogu chwala

• +1