Divineincel
TRD
Ja mam tylko poniedziałek wolny, a kiedyś miałem od czwartku do wtorku

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

Planuje pojechać z mamą do Wrocławia a potem do mojej rodziny w poniedziałek na święta. Ewentualnie wyjść w moim rodzinnym mieście ze znajomymi na jakiś urbex jak znajdziemy.Ja mam tylko poniedziałek wolny, a kiedyś miałem od czwartku do wtorku![]()
Ja sobie pojadę pochodzić po narwiańskim parku narodowymPlanuje pojechać z mamą do Wrocławia a potem do mojej rodziny w poniedziałek na święta. Ewentualnie wyjść w moim rodzinnym mieście ze znajomymi na jakiś urbex jak znajdziemy.
Spoko jest ten park tylko jak ja tam byłem policja mnie zatrzymała bo kilka kilometrów dalej byla jakaś ustawka kibicowska kilkanaście kilometrów dale XDDJa sobie pojadę pochodzić po narwiańskim parku narodowym
Ja nigdy nie byłem, to sobie zwiedzę. To blisko Białegostoku akuratSpoko jest ten park tylko jak ja tam byłem policja mnie zatrzymała bo kilka kilometrów dalej byla jakaś ustawka kibicowska kilkanaście kilometrów dale XDD
wy wszyscy z podlasia??Ja nigdy nie byłem, to sobie zwiedzę. To blisko Białegostoku akurat