jinekomasti bahanesiyle ai almak

G

growthplatessss111

Iron
tamoksifen, letrozol, exemestane felan verebilir mi doktor jinekomasti sebebiyle yüksek östrojen var 20 pg/ml kalçam da omuzuma göre geniş uzamam erken duracak diye korkuyorum. geçen doktor östrojen yüksek dedi şınav çek 3 ay sonra gel dedi geldim o doktor yoktu başkasına gittim 3 ay sonra yerine neden 2.5 ay sonra geldin jinekomastin çok fazla değil seviye 2 felan siktir git dedi annem de kızdı neden boş boş doktora götürttürüyorsun diye tekrar ikna ettim hatta bu sefer 2 ay sonra özel hastaneden randevu alacağız tabi ne kadar etkili olur bilmiyorum ona göre yol yakınken vazgeçeyim sırf bir randevu için o kadar para bayılmak istemiyorum.

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and kurdistan
tamoksifen, letrozol, exemestane felan verebilir mi doktor jinekomasti sebebiyle yüksek östrojen var 20 pg/ml kalçam da omuzuma göre geniş uzamam erken duracak diye korkuyorum. geçen doktor östrojen yüksek dedi şınav çek 3 ay sonra gel dedi geldim o doktor yoktu başkasına gittim 3 ay sonra yerine neden 2.5 ay sonra geldin jinekomastin çok fazla değil seviye 2 felan siktir git dedi annem de kızdı neden boş boş doktora götürttürüyorsun diye tekrar ikna ettim hatta bu sefer 2 ay sonra özel hastaneden randevu alacağız tabi ne kadar etkili olur bilmiyorum ona göre yol yakınken vazgeçeyim sırf bir randevu için o kadar para bayılmak istemiyorum.
ai reçetesi alamazsın
eczaneye git istediğin aiyı söyle verirse verir vermezse başka eczane
hiç biri vermezse tanıdığın bi kadını yolla

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, why not me?, Serialsuicide and 2 others
ai reçetesi alamazsın
eczaneye git istediğin aiyı söyle verirse verir vermezse başka eczane
hiç biri vermezse tanıdığın bi kadını yolla
neden alamam ki doktorun kendisi de dedi yüksek östrojen var. bir de ai'lerin yan etkileri nasıl? non steroidal olanlardan alırım alsam bunlar çok etki eder mi büyüyünce kısır felan olmayayım da

• +1
neden alamam ki doktorun kendisi de dedi yüksek östrojen var. bir de ai'lerin yan etkileri nasıl? non steroidal olanlardan alırım alsam bunlar çok etki eder mi büyüyünce kısır felan olmayayım da
aiların çoğunun üretim ve reçete edilme amacı meme kanseri tedavisi için falan erkeklerde yüksek östrojeni azaltmak için değil bu yüzden reçete alamazsın gibi
ama eczaneden ai almak çok kolay gidip direkt parasını verip alabilirsin
kısır falan olmazsın yan etki de yaşamazsın düzgün kullanım ve dozajlama yaparsan
yaşın kaç

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
aiların çoğunun üretim ve reçete edilme amacı meme kanseri tedavisi için falan erkeklerde yüksek östrojeni azaltmak için değil bu yüzden reçete alamazsın gibi
ama eczaneden ai almak çok kolay gidip direkt parasını verip alabilirsin
kısır falan olmazsın yan etki de yaşamazsın düzgün kullanım ve dozajlama yaparsan
yaşın kaç
yaş 15 16'ya 2 ay var estradiol baya yüksek çıktı aralık 10 - 55 mi ne benimki 20 pg/mL çıktı ama valla ailemden falan ya da doktordan izin alamazsam sıkıntı yine. onlardan izinsiz kullanmak istemiyorum bir gün sıkıntı çıkarsa sıkıntı olur + ilacı nereye saklasam da bulurlar

• +1
yaş 15 16'ya 2 ay var estradiol baya yüksek çıktı aralık 10 - 55 mi ne benimki 20 pg/mL çıktı ama valla ailemden falan ya da doktordan izin alamazsam sıkıntı yine. onlardan izinsiz kullanmak istemiyorum bir gün sıkıntı çıkarsa sıkıntı olur + ilacı nereye saklasam da bulurlar
kanka vitamin hapı al normal içini boşakt aiyi doldur dalgana bak
yaşıt sayılırız ai kullanabilirsin bokunu çıkarmadığın sürece zararı olmaz dediğim gibi
doktordan izin almana gerek yok gidip kendinde alabilirsin denemekden zarar gelmez

• +1
Aromasin alsana kanka östo baskılasın genelde büyük hastanelerin yanındaki Eczanelerde oluyor veya üniversite yakınındaki

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair, growthplatessss111 and 1 other person
Aromasin alsana kanka östo baskılasın genelde büyük hastanelerin yanındaki Eczanelerde oluyor veya üniversite yakınındaki
exemestane zaten aromasin de aromasin steroidal olduğu için biraz sıkıntı diye biliyorum. vücudun doğal olarak östrojen üretimini de azaltıyor kalıcı olarak durdurmasa da

• +1
exemestane zaten aromasin de aromasin steroidal olduğu için biraz sıkıntı diye biliyorum. vücudun doğal olarak östrojen üretimini de azaltıyor kalıcı olarak durdurmasa da
Kanka böyle işlerde öyle süper güvenli bir yol felan yok git al 12.5mg kullan 2 günde bir süre sonrada git hormonlara baktır tekrar dozajı da istersen kendin ayarlarsın kendine göre ama yüksek doz alma sakın

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
kanka vitamin hapı al normal içini boşakt aiyi doldur dalgana bak
yaşıt sayılırız ai kullanabilirsin bokunu çıkarmadığın sürece zararı olmaz dediğim gibi
doktordan izin almana gerek yok gidip kendinde alabilirsin denemekden zarar gelmez
röntgenden anlıyosan 3 aylık bir el bileği röntgenim var. benim araştırmama göre kemik yaşım 14.5 felan çıkıyor ama bazıları ya çok uzayacaksın bazıları da maks 2 santimin var diyor. annem felan yüzün hala çocuğa benziyor 182 olursun diyor (ben 177, anne 170, baba 180, dayılar 190 - 200~, amcalar 182 - 190) ve sesin tamamen kalınlaşmamış da diyorlar tabi hala çocuk gibi de değil ses. koltuk altı kıllanması yaklaşık 1 yıldır var ama bende garip şekilde pubik kıllanmayla çok benzer zamanda başladılar. 180'i göreceğim gibi duruyor ama ben 182-184 arası bir şey istiyorum 180 ortalama oldu artık benim buralarda. ai'ler ne kadar etkili olur. sülaledeki en kısa olmak ağır koyuyor.

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: Duck Eats Bagel, maarda, pashanimair and 2 others
Kanka böyle işlerde öyle süper güvenli bir yol felan yok git al 12.5mg kullan 2 günde bir süre sonrada git hormonlara baktır tekrar dozajı da istersen kendin ayarlarsın kendine göre ama yüksek doz alma sakın
anastrozol daha güvenli aynı zamanda daha etkisiz ama alacaksam kesinlikle steroidal almam

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
röntgenden anlıyosan 3 aylık bir el bileği röntgenim var. benim araştırmama göre kemik yaşım 14.5 felan çıkıyor ama bazıları ya çok uzayacaksın bazıları da maks 2 santimin var diyor. annem felan yüzün hala çocuğa benziyor 182 olursun diyor (ben 177, anne 170, baba 180, dayılar 190 - 200~, amcalar 182 - 190) ve sesin tamamen kalınlaşmamış da diyorlar tabi hala çocuk gibi de değil ses. koltuk altı kıllanması yaklaşık 1 yıldır var ama bende garip şekilde pubik kıllanmayla çok benzer zamanda başladılar. 180'i göreceğim gibi duruyor ama ben 182-184 arası bir şey istiyorum 180 ortalama oldu artık benim buralarda. ai'ler ne kadar etkili olur. sülaledeki en kısa olmak ağır koyuyor.
röntgen bilmiyorum onun için konu açsan daha çok verim alırsın ama muhtemelen kapanmamıştır
en son ne zaman uzadın
ve rep at

• +1
  • +1
röntgen bilmiyorum onun için konu açsan daha çok verim alırsın ama muhtemelen kapanmamıştır
en son ne zaman uzadın
ve rep at
en son 1-2 ay geçti 2 cm uzadım kapanmadığını ben de biliyorum önemli olan ne kadar uzayacağım

• +1
en son 1-2 ay geçti 2 cm uzadım kapanmadığını ben de biliyorum önemli olan ne kadar uzayacağım
tamam daha uzarsın o zaman yaşın geç değil daha
östrojeni kontrol altına alman gerekli şuan sadece
bilek röntgenini gptye atıpta sorabilirsin

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Serialsuicide, growthplatessss111 and 1 other person
tamam daha uzarsın o zaman yaşın geç değil daha
östrojeni kontrol altına alman gerekli şuan sadece
bilek röntgenini gptye atıpta sorabilirsin
gpt bilmiyor geçen kapalı dedi :lul: işte sorunum östrojen dediğim gibi yüksek yağ dağılımımdan bile belli. ben korkağım ai almaya götüm yerse alabilirim ai'siz 182-183'e erişeceksemgerek yok zaten

• +1
ve @kurdistan sen hangi ai'yi kullanıyorsun?

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and kurdistan
gpt bilmiyor geçen kapalı dedi :lul: işte sorunum östrojen dediğim gibi yüksek yağ dağılımımdan bile belli. ben korkağım ai almaya götüm yerse alabilirim ai'siz 182-183'e erişeceksemgerek yok zaten
global foruma ve subforuma konu aç direkt olarak röntgenler için
ai almakdan neden korkuyosun ki

• +1
prolaktinine ve östrojenine baktırt ona göre çok yüksek çıkmazsa hap kırıcıyla caberfolin yada ai al

• +1
global foruma ve subforuma konu aç direkt olarak röntgenler için
ai almakdan neden korkuyosun ki
geçen forumda 1-2 inch var dedi 1.5 tahminimce dedi biri. dc'lerde sordum daha min 187 olursun diyen de oldu max 3 cm diyen de oldu. global forumda kapalı diyen bile oldu. doktorlar minimum 180 üstü dedi (2 cm eksik ölçülmüştü boyum yani min 182) ama güvenmiyorum hem lafları çelişiyor kemik yaşıma 13 demişti (ki imkansız) ona göre 190'ı geçmem gerek. 3 doktora sordum üçü de 13-14 dedi yaşa.

• +1
  • Woah
arimidex kullanıyorum ama önermem en ucuzu arimidex diye arimidex kullanıyorum
arimidex roid kullanıyosan iyi aromasin roid kullanmıyosan

• +1
prolaktinine ve östrojenine baktırt ona göre çok yüksek çıkmazsa hap kırıcıyla caberfolin yada ai al
prolaktin alt seviyeye yakın ösrojen 20 pg/ml 15 yaşa göre fazla

• +1
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
Abart aq max yolda heightmog yedigim ortalama 2-3 kisi oluyo gunde
az önce şehirdeki dershanelerin bulunduğu bölgedeyim benden kısa tek bir kişi görmedim maalesef 8. sınıflardan bile heightmog yedim.

• +1
  • Woah
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair and Serialsuicide
arimidex roid kullanıyosan iyi aromasin roid kullanmıyosan
arimidexi de bırakcam masterona başlayınca
akşam yapcam ilk cycleı
geçen forumda 1-2 inch var dedi 1.5 tahminimce dedi biri. dc'lerde sordum daha min 187 olursun diyen de oldu max 3 cm diyen de oldu. global forumda kapalı diyen bile oldu. doktorlar minimum 180 üstü dedi (2 cm eksik ölçülmüştü boyum yani min 182) ama güvenmiyorum hem lafları çelişiyor kemik yaşıma 13 demişti (ki imkansız) ona göre 190'ı geçmem gerek. 3 doktora sordum üçü de 13-14 dedi yaşa.
180 olursun da ai kullanmanda bi sakınca yok
hayat senin hayatın kullanmak kullanmamak sana kalmış

• +1
  • +1
arimidexi de bırakcam masterona başlayınca
akşam yapcam ilk cycleı

180 olursun da ai kullanmanda bi sakınca yok
hayat senin hayatın kullanmak kullanmamak sana kalmış
180'se alabilirim 182 altı olmaz deliricem en kısayım diye

• +1
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair and growthplatessss111
175-176 dan sonra zaten yüz önemli
180'den sonra* + ben uzun kız istiyorum genlerimde uzunluk felan var baya ama yine de çocuklarım en az 185-190 olmalı

• +1
  • Woah
  • Hmm...
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair and Serialsuicide
senin ora nere kardeşim
bu kürtlerin anne babalarının hepsi malnutritiondan kısa kalmış 170 adam 160 kadınların çocuklarının hepsi 185+ oluyor.

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and BaranPSL
az önce şehirdeki dershanelerin bulunduğu bölgedeyim benden kısa tek bir kişi görmedim maalesef 8. sınıflardan bile heightmog yedim.
Fraudla diye bosuna demiom:feelstastyman:

• +1
Reactions: pashanimair and growthplatessss111
bu kürtlerin anne babalarının hepsi malnutritiondan kısa kalmış 170 adam 160 kadınların çocuklarının hepsi 185+ oluyor.
sorma amk abim 186 ben 173 kürdüm

• +1
Fraudla diye bosuna demiom:feelstastyman:
fraudlamak istemiyorum da hepsinin ayakkabı tabanı 3-4 cm zaten o da ayrı bi konu zaten benden uzun herkes bir de 3-4 cm ekliyorlar ben de 0 tabanla dolaşıyorum.

• +1
sorma amk abim 186 ben 173 kürdüm
benim anne baba tarafı da kürt baba tarafı 180 üstü hatta bazıları 190 civarları anne tarafı hepsi 190 civarları ben 177yim

• +1
benim anne baba tarafı da kürt baba tarafı 180 üstü hatta bazıları 190 civarları anne tarafı hepsi 190 civarları ben 177yim
hangi taraf kürt anlamadım ikiside kürtse sende kürtsün amk:lul:

• +1
fraudlamak istemiyorum da hepsinin ayakkabı tabanı 3-4 cm zaten o da ayrı bi konu zaten benden uzun herkes bir de 3-4 cm ekliyorlar ben de 0 tabanla dolaşıyorum.
Postlarimi replesene aqq:feelswhy:

• +1
olm ben seni rüyamda gördüm amınakoyduğum
beni rüyasında görmüş kurdistan yapmış ismini helal olsun @Resistance. NDŞSNDAMDNÇSNDÇSMDMF

• +1
  • JFL
Reactions: Resistance. and pashanimair
kardeşim eczaneye giriyorsun

abi bana bitane AROMASİN diyorsun

bukadar

• +1
Reactions: pashanimair
fulvestrant

• +1
Reactions: pashanimair
kanka thread açcam çok komik amk
arimidex şimdo en ideali değil mi? riski diğerlerine göre nasıl? olası yan etkileri neler? (kalıcı bir etkisi olmasın da cinsel sağlığa falan), günde kaç tablet alıyorsun? şimdiden teşekkürler.

• +1
Reactions: pashanimair and kurdistan