jinekomasti

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
dokusuz jino var bir süredir ai başladım 1.5 haftadır ai ile geçer mi bu ve ne zamana geçer kilo verip geri mi almam gerek

dokusuz jino var bir süredir ai başladım 1.5 haftadır ai ile geçer mi bu ve ne zamana geçer kilo verip geri mi almam gerek
jino bendede var kral ama düzelirmi bilmem ama copelamaya devam

Ozaman jino değildir tam o
ilk çocuk doktoruna gittim elledi değil dedi ikinci kez endokrine gittim 22 pg/mL görünce bakmadan jino dedi 2. kez endokrine gidince baktı baya hafif dedi geri gönderdi

ilk çocuk doktoruna gittim elledi değil dedi ikinci kez endokrine gittim 22 pg/mL görünce bakmadan jino dedi 2. kez endokrine gidince baktı baya hafif dedi geri gönderdi
bakmadan nasıl diyor malmı o kollarını kaldır ayna karşısında göğsün esnesin varsa belli olur

• JFL
Reactions: bre3001
Sonuç nedir birdr nerden temin ettin

aşırı kötü bir şey, çocukluktan kalma bende. yağ oranım düşük olduğu için löppür löppür meme yok ama tişörtlerden falan belli oluyor çok rahatsız edici. eğer oluştuysa tek çare ameliyat diye biliyorum ama ameliyatıda kolaymış

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Bendede aynısı var prolaktinim hafif yüksek çıkmıştı p5p aldım bide zaten adex de kullanıyom bçyle geçer büyük ihtimal
Hiç olmazsa raloxifene kullanıcam