growthplatessss111
Silver
dokusuz jino var bir süredir ai başladım 1.5 haftadır ai ile geçer mi bu ve ne zamana geçer kilo verip geri mi almam gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
jino bendede var kral ama düzelirmi bilmem ama copelamaya devamdokusuz jino var bir süredir ai başladım 1.5 haftadır ai ile geçer mi bu ve ne zamana geçer kilo verip geri mi almam gerek
Dokusuz jino nasıl oluyor aqdokusuz jino var bir süredir ai başladım 1.5 haftadır ai ile geçer mi bu ve ne zamana geçer kilo verip geri mi almam gerek
altında bir şey hissedilmiyorDokusuz jino nasıl oluyor aq
Ozaman jino değildir tam oaltında bir şey hissedilmiyor
muhtemelen sadece e2 sebepli prolaktin değil
ilk çocuk doktoruna gittim elledi değil dedi ikinci kez endokrine gittim 22 pg/mL görünce bakmadan jino dedi 2. kez endokrine gidince baktı baya hafif dedi geri gönderdiOzaman jino değildir tam o
bakmadan nasıl diyor malmı o kollarını kaldır ayna karşısında göğsün esnesin varsa belli olurilk çocuk doktoruna gittim elledi değil dedi ikinci kez endokrine gittim 22 pg/mL görünce bakmadan jino dedi 2. kez endokrine gidince baktı baya hafif dedi geri gönderdi