kaç kişiden mog yicem

evexoria

evexoria

2x15
beyler dün çok iyi not alamadım o yüzden o günü unutalım.bugün insanların yanından geçerken telefona bakıp gizli gizli bakmak yerine direkt yüzlerine bakıp analiz edicem.düzgün bir şekilde sayıcam yoksa olmaz:DANKIES:

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, jsbera, Jordan Barrett and 3 others
sabahtan beri total 3height mog yedim 2arkadaş 1hoca
face mog okula giderken yedim şuanda yemek yemeye geldik mog yemedim henüz akşama doğru artabilir

• +1
Reactions: pashanimair, truefoidslayerpqoqo and Demirs
beyler dün çok iyi not alamadım o yüzden o günü unutalım.bugün insanların yanından geçerken telefona bakıp gizli gizli bakmak yerine direkt yüzlerine bakıp analiz edicem.düzgün bir şekilde sayıcam yoksa olmaz:DANKIES:
Nerede yaşadığını bilmiyorum ama büyük ihtimal çoğunlukla ltn-mtn arası görüceksin özellikle ltn-hltn daha fazla ama belli olmaz belki bi bakarsın karşında 195 hchad görürsün:D

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, evexoria, Trenmaxx1 and 1 other person
Nerede yaşadığını bilmiyorum ama büyük ihtimal çoğunlukla ltn-mtn arası görüceksin özellikle ltn-hltn daha fazla ama belli olmaz belki bi bakarsın karşında 195 hchad görürsün:D
mersin sabahtan beri sadece bir tane hmtn gördüm 27-28yaşında.ben 17yaşındayımda ağır mog yemedim

• +1
Reactions: pashanimair and truefoidslayerpqoqo
Benden bile daha cok taktin Sen

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and evexoria
Tr de ates salih disinda baska hchad varmi

• +1
Reactions: pashanimair and evexoria
Bump

• +1
Reactions: pashanimair, Demirs and evexoria
Hollandada gördüğüm chad travma bıraktı oc hayatımda 1 kere chad gördüm zaten irl görünce ayrı bi tetiklendim

• JFL
  • +1
Reactions: ankaranin_adami, jsbera, pashanimair and 2 others
Karşımda 195 hchad görürsem onun beni son gorusu olur

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, truefoidslayerpqoqo, BladerFlame and 2 others
Hollandada gördüğüm chad travma bıraktı oc hayatımda 1 kere chad gördüm zaten irl görünce ayrı bi tetiklendim
hollandada yasanmaz amk 10 gun kaldim hayatimda bu kadar heightmog yememistim sirf bu sebepten akrabam oldugu halde orda uni okumak istemiyorum

• +1
  • JFL
Reactions: ankaranin_adami, pashanimair, Trenmaxx1 and 1 other person
güncel olarak saat 14.41
facecard mog 2kişiden yedim
heightmog 6kişi (184üm bu arada)
fiziktende iğneli adam mogladı 1 kişi

• +1
Reactions: pashanimair and truefoidslayerpqoqo
.

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: evexoria, pashanimair and truefoidslayerpqoqo
beyler bugün total 8height mog (biri muhtemelen yaşıt diğerleri büyük adamlar)
tam 4 face card mog
3tanede fizikten mog yedim
it might not be over:feelswat:

• Love it
Reactions: truefoidslayerpqoqo
hollandada yasanmaz amk 10 gun kaldim hayatimda bu kadar heightmog yememistim sirf bu sebepten akrabam oldugu halde orda uni okumak istemiyorum
186 ile mog yermiyim boydan oranın ortalamasıyım

• +1
Reactions: evexoria
584c1afe1fc21103bb375ba2

• +1
186 ile mog yermiyim boydan oranın ortalamasıyım
ben 185olmuşum foruma gidince 7-8kişiden anca boy mogu yiyorum.yani its not over tabiki plaklar kapanmamışsa herkesi moglayabilme potansiyelimde var:feelspanties:

• +1
Reactions: arseth6
ben 185olmuşum foruma gidince 7-8kişiden anca boy mogu yiyorum.yani its not over tabiki plaklar kapanmamışsa herkesi moglayabilme potansiyelimde var:feelspanties:
erda basıp 3 metre ol 190üstü herkesi döv

• +1