Kan tahlili

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Pump it melt it goon it
Testo ölçtürmek için hangi doktora gidiyoz ak biri diyor aile hekiminde ölçtüm biri diyor ürologa git sikim kalkmıyor de onun harici ölçmezler

• JFL
Reactions: Zodiac and Aven
endokrinolojiye sikim kalkmıyor de ama zor

• +1
Reactions: Zodiac, Dathomirian Zabrak and menas
Testo ölçtürmek için hangi doktora gidiyoz ak biri diyor aile hekiminde ölçtüm biri diyor ürologa git sikim kalkmıyor de onun harici ölçmezler
üroloji orospum

• +1
Reactions: Zodiac
18 yas altisin ve annene/babana sikim kalkmiyor bana uroloji randevu alir misin diyorsun :lul::lul::lul::lul:

• JFL
Reactions: Zodiac and Aven
  • +1
Reactions: xlegend
ürolojiye gidiceksin

Ben genel çocuk bölümüne gittim Endokrinoloji'ye gitmek istedim yollamadılar ama spor hocam bana bu testi almamı söyledi gibi bir kolpa ile verdi

• +1
Reactions: Zodiac and IlI
Ben genel çocuk bölümüne gittim Endokrinoloji'ye gitmek istedim yollamadılar ama spor hocam bana bu testi almamı söyledi gibi bir kolpa ile verdi
çok iyi kolpaymış bu aq deneyeceğim

• +1
Reactions: Zodiac and Kayra139
Git aile hekime olctur aq ne fark eder

pp'de niye bacın var

• So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak
mirin high iq

• +1
  • Love it
Reactions: menas, Kayra139 and Zodiac