J
Jhskow
Iron
Kızılay’a gittim, hormonal kan testi yaptırabilmek için doktor kağıdı istediler. Bunu aşmanın başka bir yolu var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
doktor veya acil görmeden hiçbir türlü hormonal kan testi yaptıramazsınKızılay’a gittim, hormonal kan testi yaptırabilmek için doktor kağıdı istediler. Bunu aşmanın başka bir yolu var mı?
kanka devlette sikim kalkmıyo diceksin ya da özelde verceksinKızılay’a gittim, hormonal kan testi yaptırabilmek için doktor kağıdı istediler. Bunu aşmanın başka bir yolu var mı?
Testosteron kullanmak istiyorum, başlamadan önce kendi başlangıç seviyemi nasıl öğreneceğim?doktor veya acil görmeden hiçbir türlü hormonal kan testi yaptıramazsın
Amınakodumun suriyelisi siktirgit kaybolTestosteron kullanmak istiyorum, başlamadan önce kendi başlangıç seviyemi nasıl öğreneceğim?
Özelde yapabiliyorlar mı? Eğer yapabiliyorlarsa, ne kadar tutuyor?kanka devlette sikim kalkmıyo diceksin ya da özelde verceksin
olum geçen aynısını yaptımkanka devlette sikim kalkmıyo diceksin ya da özelde verceksin
bu hormonal testleri neden yapmıyorlar pahalı olduğu için midoktor veya acil görmeden hiçbir türlü hormonal kan testi yaptıramazsın
Bunu halletmenin başka bir yolu var mı?bu hormonal testleri neden yapmıyorlar pahalı olduğu için mi
özel hastanede verebilirsinBunu halletmenin başka bir yolu var mı?
çoğu devlet hastanesinde laboratuvar altyapısı ve ekipman kısıtlaması vs var yeteri kadar teknoloji yok ya da enabızdan randevu alman şartbu hormonal testleri neden yapmıyorlar pahalı olduğu için mi