Kan testinden testo kaç altı çıkarsa sustanon için reçete alabilirim

yudanın 250 çıktı kullanmasın dediler tanıdığım boyu 150ler var onlara da yazmıyorlar doktorlar steroid falan yazmıyor anti ascend
bugun hep test verdigim doktora gittim dedim benim gibi test veren cok varmı vs vs. var falan dedi adam geldi benden sustanon istiyo bende yazmadım dedi. yazmiyo baziları

buna rağmen 1.70'im ve 9. sınıf duruyorum LULL tek iyi tarafım omuzlarım çok geniş
testo boy uzatmadaki ana hormon değil zaten

• +1
Reactions: Kayra139
Olm su testoya nerde baktiriyonuz

• +1
benim 900dü ssleri var kan testinde ve 900 d vitamini seviyem 20lerddeyken bayadır kullanıyom 10 u geçmiştir sakalım hayvan gibi cıkıyo cübbeli ahmet hoca gibiyim amk
Benim d 9 aqqq

• +1
  • +1
Reactions: Deleted member 100697
Olm su testoya nerde baktiriyonuz
ben ünivesite hastenesine gittim çocuk sağlığı bölümüne kolpa anlattım spor hocam ben ve arkadaşlarıma bu testleri çektirin dedi diye
sonra verdi kan alma bölümüne yolladı kanı verdim sonuçlar da bir kaç saate çıktı bitti sonra

• +1
Reactions: xlegend
o zaman doktora göre değişiyo ben 250 ile kullanan biliyorum
Kanka o olay farkli sustanon yazmak için başka şeyleride sağlaması gerekiyor doktorlar kâr zarar hesabı yapıyor testo kullanmanın getirisi götürüsününden fazlaysa reçeteli yaziyolar

• +1
ben ünivesite hastenesine gittim çocuk sağlığı bölümüne kolpa anlattım spor hocam ben ve arkadaşlarıma bu testleri çektirin dedi diye
sonra verdi kan alma bölümüne yolladı kanı verdim sonuçlar da bir kaç saate çıktı bitti sonra
Ya aminakoyim ben gittim bi yarrak demeden verdim bakmadi simdi yeni verdigim içinde almayacaklar ozele gitmek mecburi oldu

• +1
Ya aminakoyim ben gittim bi yarrak demeden verdim bakmadi simdi yeni verdigim içinde almayacaklar ozele gitmek mecburi oldu
Ne kadar beklemen gerekiyor verdiginde bir daha bermek icin

• +1
Reactions: xlegend
Ne kadar beklemen gerekiyor verdiginde bir daha bermek icin
Tabii ki duruma ve sagliga bagli ama eger yeni yaptirdiysan ve adana ve istanbul gibi biyerde yasiyosan 6 ayda bir bakmasi zor doktora bagli oluyo ama cogu 6 ay ortLama

• +1
Reactions: Kayra139 and recai iskender

Users who are viewing this thread

Back