TrustMeBro
Kill, eat, exploit the weak
zaten bu sekilsin sadece kulak ve burun daha buyukŞu şekil okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
zaten bu sekilsin sadece kulak ve burun daha buyukŞu şekil okudum
Havla köpüşzaten bu sekilsin sadece kulak ve burun daha buyuk![]()
172lik emirin anasinin amina koyunca bizikkoHavla köpüş
Havla köpüş172lik emirin anasinin amina koyunca bizikko![]()
sustanon beyaz reçete değil mi olmaraya tanıdık soksak işe yarar mı bide
bugun hep test verdigim doktora gittim dedim benim gibi test veren cok varmı vs vs. var falan dedi adam geldi benden sustanon istiyo bende yazmadım dedi. yazmiyo bazilarıyudanın 250 çıktı kullanmasın dediler tanıdığım boyu 150ler var onlara da yazmıyorlar doktorlar steroid falan yazmıyor anti ascend
testo boy uzatmadaki ana hormon değil zatenbuna rağmen 1.70'im ve 9. sınıf duruyorum LULL tek iyi tarafım omuzlarım çok geniş
Benim d 9 aqqqbenim 900dü ssleri var kan testinde ve 900 d vitamini seviyem 20lerddeyken bayadır kullanıyom 10 u geçmiştir sakalım hayvan gibi cıkıyo cübbeli ahmet hoca gibiyim amk
en azından bonemass için umardımtesto boy uzatmadaki ana hormon değil zaten
ben ünivesite hastenesine gittim çocuk sağlığı bölümüne kolpa anlattım spor hocam ben ve arkadaşlarıma bu testleri çektirin dedi diyeOlm su testoya nerde baktiriyonuz
hayat kaliten kalmazBenim d 9 aqqq
Kanka o olay farkli sustanon yazmak için başka şeyleride sağlaması gerekiyor doktorlar kâr zarar hesabı yapıyor testo kullanmanın getirisi götürüsününden fazlaysa reçeteli yaziyolaro zaman doktora göre değişiyo ben 250 ile kullanan biliyorum
Salak mısın kanki testo bonemass arttirmiyoren azından bonemass için umardım
Ya aminakoyim ben gittim bi yarrak demeden verdim bakmadi simdi yeni verdigim içinde almayacaklar ozele gitmek mecburi olduben ünivesite hastenesine gittim çocuk sağlığı bölümüne kolpa anlattım spor hocam ben ve arkadaşlarıma bu testleri çektirin dedi diye
sonra verdi kan alma bölümüne yolladı kanı verdim sonuçlar da bir kaç saate çıktı bitti sonra
Ne kadar beklemen gerekiyor verdiginde bir daha bermek icinYa aminakoyim ben gittim bi yarrak demeden verdim bakmadi simdi yeni verdigim içinde almayacaklar ozele gitmek mecburi oldu
Tabii ki duruma ve sagliga bagli ama eger yeni yaptirdiysan ve adana ve istanbul gibi biyerde yasiyosan 6 ayda bir bakmasi zor doktora bagli oluyo ama cogu 6 ay ortLamaNe kadar beklemen gerekiyor verdiginde bir daha bermek icin
yudayla dalga gecemiyom beni de katlıyo kankavay amk @maarda