Karaciğeriniz yağlıysa izotretinoin jel kesinlikle cope dur

appealboss

appealboss

Time to Ascend
Uzun süredir kesinlikle geçmeyen bir sivilce probleminiz varsa bunun nedeni kara ciğerinizin yağlı olmasıdır önceden cilt bariyerinizi bozmak veya genetik durumlardan karaciğeriniz yağlanmıştır ve bu durumda izotretinoin jellerden etki beklemek tamamen copedur bu durumu kendim yaşadım ve biliyorum 3 aydır izotretonin jel kullanıyorum hayatımı düzene soksam bile etkisi sadece iltihaplı sivilceleri gidermek 2 hafta sonra hapa başlayacağım m

• +1
Reactions: evexoria
Uzun süredir kesinlikle geçmeyen bir sivilce probleminiz varsa bunun nedeni kara ciğerinizin yağlı olmasıdır önceden cilt bariyerinizi bozmak veya genetik durumlardan karaciğeriniz yağlanmıştır ve bu durumda izotretinoin jellerden etki beklemek tamamen copedur bu durumu kendim yaşadım ve biliyorum 3 aydır izotretonin jel kullanıyorum hayatımı düzene soksam bile etkisi sadece iltihaplı sivilceleri gidermek 2 hafta sonra hapa başlayacağım m
karaciğer yağlanması göz altlarınıda mor eder

karaciğer yağlanması göz altlarınıda mor eder
Ciddi misin hassiktir lan ben recessed infras sanıyordum onun sebebini ben yaşıyorum onu amk

• JFL
Ciddi misin hassiktir lan ben recessed infras sanıyordum onun sebebini ben yaşıyorum onu amk
ikisininde etkisi olabilir hemen umutlanma :lul:
maxilla yeterince gelişmemişse infralarda recessed olur doğal olarak

ikisininde etkisi olabilir hemen umutlanma :lul:
maxilla yeterince gelişmemişse infralarda recessed olur doğal olarak
Zoretanin başlasam etkisini gorursun muyum la başlayacağım yakında

Ben kullanıyorum hayır direk görmüyorsun bazen daha artırıp azalıyor ve birkaç ay sürüyor
sence kullanmaya değer mi birkaç aydan sonra kesin iyiye gidiyor mu

evet değer benim kuzenim 1 yıl abimin arkadaşı birkaç ay kullanmış baya iyimiş bide dudağın çok kuruyor mesela benimki öyle şuan nemlendiricide kullanmadım

• +1
evet değer benim kuzenim 1 yıl abimin arkadaşı birkaç ay kullanmış baya iyimiş bide dudağın çok kuruyor mesela benimki öyle şuan nemlendiricide kullanmadım
zoretanin alcam o zmaan

• +1
Reactions: Demirs
Zoretanin jel ne amk
Joints hurt btw

• +1
Reactions: Demirs
Orospu evladı jel ne demek jel ananızı gotunuzden sikerim şimdi jel ne gotune sok jeli
pardon
zoretanindeki jel dediğin şey kapsülün kendisi softgel yani yumuşak jelatin kapsül içinde isotretinoin yağ bazlı bir karışımın içinde bulunuyor bu yüzden kapsülü açınca sıvımsı/yağlı jel gibi bi şey görürsün o ayrı bir jel ilaç değil ilacın kapsül formu

Olum ben o anlamda demedim zaten zoretanin kurtarıcı aq göz altları açısından cidden etkisi olurmu

• +1
pardon
zoretanindeki jel dediğin şey kapsülün kendisi softgel yani yumuşak jelatin kapsül içinde isotretinoin yağ bazlı bir karışımın içinde bulunuyor bu yüzden kapsülü açınca sıvımsı/yağlı jel gibi bi şey görürsün o ayrı bir jel ilaç değil ilacın kapsül formu
Yav siz yanlış anlamışsınız izotretinoin %0.5 vb jellere diyorum

• +1
yağlı mısın kaslı mı yağ oranın kaç
skinny fatten biraz daha fat yağ oranımı bilmiyom gym cope diye bi ay önce saldım

• JFL
Reactions: Trenmaxx1

.
Cilt önemli değilmiş beyler dudaginizi göt deligi gibi kasın sonra tt ye sallayın net ascent

.
Cilt önemli değilmiş beyler dudaginizi göt deligi gibi kasın sonra tt ye sallayın net ascent

Bu saçmalığa güzel bir yüz değil, hiçbir şey yardım etmeyecek, rope değil, çünkü tabutta çürüdüğünde dar omuzlarını, sefil kadın dar omuzlarını herkes görebilecek