StuntmanMike
Luminary
Ölmeden önce şunlardan birinin ayağını yemem lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bu adamın ağzının tadını biliyor çoğu mavi gözlü sarışın oluyor ayrıcaÖlmeden önce şunlardan birinin ayağını yemem lazım
sarışın mavi gözlü değilde düz beyaz tenli karılara bayılıyorum ama iri gözlü ve kırık burunlu olmayacakBu adamın ağzının tadını biliyor çoğu mavi gözlü sarışın oluyor ayrıca
Bana ırk farketmiyo hepsini sikerim kurban olurum tüm kadınlarasarışın mavi gözlü değilde düz beyaz tenli karılara bayılıyorum ama iri gözlü ve kırık burunlu olmayacak
bende aynı valla shitskin falan değilseBana ırk farketmiyo hepsini sikerim kurban olurum tüm kadınlara![]()
Kanka ben esmer karilara bayiliyombende aynı valla shitskin falan değilse
Sence yaşanıcak mıÖlmeden önce şunlardan birinin ayağını yemem lazım
fantazidirSence yaşanıcak mı
Kapalı olmasının farkı ne oluyor btw
Benim öyle birşeyim yok aq ben yalnızca ölmeden sevdiğim kişiyle çocuk sahibi olsam yeter ama seninki de iyimisfantazidirbende iyisinden hostes sikmeden ölmek istemiyorum mesela
aklımda şeyde var mtb sevgili yapıp hostes üniformasıyla cosplayda yapablrBenim öyle birşeyim yok aq ben yalnızca ölmeden sevdiğim kişiyle çocuk sahibi olsam yeter ama seninki de iyimis
OP'nin bahsettiği kapalı olanlar içinde aynısı geçerli aralarından biriyle evlenmedigin veya zinamaxxing yapmıyorsa (religious olduklarından ihtimal çok daha düşük) olmayacak türden olaylaraklımda şeyde var mtb sevgili yapıp hostes üniformasıyla cosplayda yapablr
sunroof karılar daha çok sikişken oluyorOP'nin bahsettiği kapalı olanlar içinde aynısı geçerli aralarından biriyle evlenmedigin veya zinamaxxing yapmıyorsa (religious olduklarından ihtimal çok daha düşük) olmayacak türden olaylar
sunroof dememişki ama direkt kapalı demişsunroof karılar daha çok sikişken oluyor
onu kastediyordursunroof dememişki ama direkt kapalı demiş