Kardiyo

Yagiz8928

Yagiz8928

Iron
Kardiyo yapmak istiyorum fakat dışarıya çıkmak istemiyorum evde hangi yöntemlerle yapabilirim?

Kardiyo yapmak istiyorum fakat dışarıya çıkmak istemiyorum evde hangi yöntemlerle yapabilirim?
ip atla oludugun yerde kos karın kası egzersizi fln

ip atla oludugun yerde kos karın kası egzersizi fln
Olduğun yerde koşmak efektif değilmiş ama ip atlamak iyi olabilir sağol

• +1
Reactions: atess
Seks

• +1
  • So Sad
Reactions: churmaxxed, Auchelius and Yagiz8928
Olduğun yerde koşmak efektif değilmiş ama ip atlamak iyi olabilir sağol
değil, durmadan yapman gerekiyor. ip atlarken profesyonel seviyede değilsen illa bacağına ayağına çarpacak durup nefeslenip baştan başlayacaksın

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Yagiz8928
HIIT

• +1
Reactions: Thrill, Yagiz8928 and Serialsuicide
değil, durmadan yapman gerekiyor. ip atlarken profesyonel seviyede değilsen illa bacağına ayağına çarpacak durup nefeslenip baştan başlayacaksın
Durmadan yaparım ya sorun yok eskiden çok ip atlıyordum simdi deneyim dedim hiçbir takilma falan yaşamadım

Dışarı niye çıkmıyon amk

• +1
  • So Sad
Reactions: Duck Eats Bagel, Serialsuicide and Yagiz8928
düzenli yaptığın spor var mı

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Serialsuicide and Yagiz8928
Eğer yeteri kadar alan varsa Gölge boks’u ve ip atlaman evde yapılan kardiyo için yeterli olduğunu düşünüyorum.

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Duck Eats Bagel and Yagiz8928
Eğer yeteri kadar alan varsa Gölge boks’u ve ip atlaman evde yapılan kardiyo için yeterli olduğunu düşünüyorum.
Gölge boksunu bilmeden yapmak olmazda ip atlamak okey

• Hmm...
Reactions: Auchelius
Gölge boksunu bilmeden yapmak olmazda ip atlamak okey
Hata yapmadan birşeyi öğrenemezsin.

Şimdi sana bir soru istediğin şeyi başarmak için 20 defa hata yapman lazım peki sen ne kadar hızlı bir şekilde hata yapardın?

• +1
  • Love it
Reactions: Serialsuicide, Duck Eats Bagel and Yagiz8928
Hata yapmadan birşeyi öğrenemezsin.

Şimdi sana bir soru istediğin şeyi başarmak için 20 defa hata yapman lazım peki sen ne kadar hızlı bir şekilde hata yapardın?
Çok hızlı yapardım

• +1
Reactions: Auchelius
Vücut geliştirme
HIIT en mantıklısı 1-2 hafta YouTube’dan 10-15 dakikalık programlar yap magnezyum takviyesi al kas ağrıları için+ karın egzersizleri için de mat al yere evde yoksa

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
HIIT en mantıklısı 1-2 hafta YouTube’dan 10-15 dakikalık programlar yap magnezyum takviyesi al kas ağrıları için+ karın egzersizleri için de mat al yere evde yoksa
karın kasını bacak çalışırken en sonda çalışıyorum zaten ama diğer tavsiyeni dikkate alacağım

adam zeki amk spor salonuna gidip demirleri indirip kaldırıcağına evde kardiyo artı dümenden calistchenis yapar demir gibi olur şekerle enerjisini alır kardiyo yapar VÜCUDUNDA İNSÜLİN DİRENCİ oluşturur iron man olur ok.

• +1
Reactions: xlegend and Yagiz8928
adam zeki amk spor salonuna gidip demirleri indirip kaldırıcağına evde kardiyo artı dümenden calistchenis yapar demir gibi olur şekerle enerjisini alır kardiyo yapar VÜCUDUNDA İNSÜLİN DİRENCİ oluşturur iron man olur ok.
Evde ağırlıklarla çalışıyorum salondaki kişiler orospu cocugu olduğu için çıktım

karın kasını bacak çalışırken en sonda çalışıyorum zaten ama diğer tavsiyeni dikkate alacağım
kolay gelsin moruk

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Yagiz8928
  • +1
Reactions: Yagiz8928 and Serialsuicide
  • +1
Reactions: churmaxxed and xlegend
Sabahın 5'inde çık dışarı koş, tehlikeli bir semtte yaşamıyorsan bir şey olmaz.

Sabahın 5'inde çık dışarı koş, tehlikeli bir semtte yaşamıyorsan bir şey olmaz.
adam akıllı koşacak yer yok mahallenin etrafında koşayım desem bir tarafta köpekler var saldırıyorlar sadece tek bir taraf kalıyor oda iyi olmuyor gidecek tek yer var eve eliptik bisiklet alacam o yüzden

adam akıllı koşacak yer yok mahallenin etrafında koşayım desem bir tarafta köpekler var saldırıyorlar sadece tek bir taraf kalıyor oda iyi olmuyor gidecek tek yer var eve eliptik bisiklet alacam o yüzden
hacı spor salonuna yazıl yada eve bir koşu bandı al tabii imkanın varsa:feelshah: