Yagiz8928
Iron
Kardiyo yapmak istiyorum fakat dışarıya çıkmak istemiyorum evde hangi yöntemlerle yapabilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ip atla oludugun yerde kos karın kası egzersizi flnKardiyo yapmak istiyorum fakat dışarıya çıkmak istemiyorum evde hangi yöntemlerle yapabilirim?
Olduğun yerde koşmak efektif değilmiş ama ip atlamak iyi olabilir sağolip atla oludugun yerde kos karın kası egzersizi fln
değil, durmadan yapman gerekiyor. ip atlarken profesyonel seviyede değilsen illa bacağına ayağına çarpacak durup nefeslenip baştan başlayacaksınOlduğun yerde koşmak efektif değilmiş ama ip atlamak iyi olabilir sağol
Aga o çok dümen geliyo hayatımda hiçbir sporcunun onu yaptığını görmedimHIIT
Durmadan yaparım ya sorun yok eskiden çok ip atlıyordum simdi deneyim dedim hiçbir takilma falan yaşamadımdeğil, durmadan yapman gerekiyor. ip atlarken profesyonel seviyede değilsen illa bacağına ayağına çarpacak durup nefeslenip baştan başlayacaksın
Dışarıda yapayım desem köpek var saldırıyorlar oçlarDışarı niye çıkmıyon amk
Vücut geliştirmedüzenli yaptığın spor var mı
fitnes ? calisthenics?Vücut geliştirme
Fitnessfitnes ? calisthenics?
Gölge boksunu bilmeden yapmak olmazda ip atlamak okeyEğer yeteri kadar alan varsa Gölge boks’u ve ip atlaman evde yapılan kardiyo için yeterli olduğunu düşünüyorum.
Hata yapmadan birşeyi öğrenemezsin.Gölge boksunu bilmeden yapmak olmazda ip atlamak okey
Çok hızlı yapardımHata yapmadan birşeyi öğrenemezsin.
Şimdi sana bir soru istediğin şeyi başarmak için 20 defa hata yapman lazım peki sen ne kadar hızlı bir şekilde hata yapardın?
köpekten korkuyor low tDışarıda yapayım desem köpek var saldırıyorlar oçlar
HIIT en mantıklısı 1-2 hafta YouTube’dan 10-15 dakikalık programlar yap magnezyum takviyesi al kas ağrıları için+ karın egzersizleri için de mat al yere evde yoksaVücut geliştirme
karın kasını bacak çalışırken en sonda çalışıyorum zaten ama diğer tavsiyeni dikkate alacağımHIIT en mantıklısı 1-2 hafta YouTube’dan 10-15 dakikalık programlar yap magnezyum takviyesi al kas ağrıları için+ karın egzersizleri için de mat al yere evde yoksa
Evde ağırlıklarla çalışıyorum salondaki kişiler orospu cocugu olduğu için çıktımadam zeki amk spor salonuna gidip demirleri indirip kaldırıcağına evde kardiyo artı dümenden calistchenis yapar demir gibi olur şekerle enerjisini alır kardiyo yapar VÜCUDUNDA İNSÜLİN DİRENCİ oluşturur iron man olur ok.
kolay gelsin morukkarın kasını bacak çalışırken en sonda çalışıyorum zaten ama diğer tavsiyeni dikkate alacağım
Sosyal anksiyetem var demek bu kadar zor değilDışarıda yapayım desem köpek var saldırıyorlar oçlar
harbi amk zatem forumdaki herkesde var bide söylemeye utanıyolarSosyal anksiyetem var demek bu kadar zor değil
TmSosyal anksiyetem var demek bu kadar zor değil
Cocugu tanıyom yok amk sevmıyo salonu mahalle arası bı yerSosyal anksiyetem var demek bu kadar zor değil
sirkiyede yaşamakDışarıda yapayım desem köpek var saldırıyorlar oçlar
Harbi aq gidicen avrupaya ordan akpye basıcansirkiyede yaşamak![]()
adam akıllı koşacak yer yok mahallenin etrafında koşayım desem bir tarafta köpekler var saldırıyorlar sadece tek bir taraf kalıyor oda iyi olmuyor gidecek tek yer var eve eliptik bisiklet alacam o yüzdenSabahın 5'inde çık dışarı koş, tehlikeli bir semtte yaşamıyorsan bir şey olmaz.
hacı spor salonuna yazıl yada eve bir koşu bandı al tabii imkanın varsaadam akıllı koşacak yer yok mahallenin etrafında koşayım desem bir tarafta köpekler var saldırıyorlar sadece tek bir taraf kalıyor oda iyi olmuyor gidecek tek yer var eve eliptik bisiklet alacam o yüzden
Okul 5de bitiyo salona gidersemde zaman kalmaz zatenhacı spor salonuna yazıl yada eve bir koşu bandı al tabii imkanın varsa![]()