katledicem bunlari he

atess

atess

6'3
1000027673

sokakta falan onume cıksa cidden ustune atlıcam amk

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, cakdripa, Resistance. and 3 others
kendini subforum icin feda etsene knk

• +1
Reactions: pashanimair, Arisylva, auitistsurvior and 5 others
ateş yine birilerini asıp kesiyor

• +1
  • Woah
Reactions: pashanimair, churmaxxed, atess and 1 other person
kanka mogg öyle bişey değilki, mesela ben seni moggladım

• +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, churmaxxed, cakdripa and 3 others
incel forumunda bile millet seni sevmiyo bence er git hem kendini feda etmis olursun bizim icin hemde sehit olursun allahın aslanı olursun o zamana kadar kimse sevmityo seni

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, cakdripa, ayisiken and 3 others
olm sakin olun mogeater falan varken bu cocuğa saldırmanız hiç mantıklı değil kesinlikle hedef şaşırtma var birileri bir oyun çeviriyor

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, atess, Arthache and 3 others
olm sakin olun mogeater falan varken bu cocuğa saldırmanız hiç mantıklı değil kesinlikle hedef şaşırtma var birileri bir oyun çeviriyor
harbi mk yahudiler iş çeviriyor yine

• +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
ikiside hakediyor ama mogeater kabul etmese bile bizim gibi coldstone trucel, o yüzden bu piç daha fazla hakediyor

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, smarto, churmaxxed and 2 others
Forumdaki neredeyse herkes mogeaterdan eski ve şuana kadar tek ciddi aksiyon alan o
Bende dahil diğerleri rotlayip shitpost atmaya geliyo

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, cakdripa, MogEater and 3 others
incel forumunda bile millet seni sevmiyo bence er git hem kendini feda etmis olursun bizim icin hemde sehit olursun allahın aslanı olursun o zamana kadar kimse sevmityo seni
incel degilim zatennamk bildirimlere bakip cikiyom burdan eviniz olmus spatulayla kazikcaklar sizi gidin sigortali bi is bulun yasiniz basiniz kac olmus

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and Resistance.
incel degilim zatennamk bildirimlere bakip cikiyom burdan eviniz olmus spatulayla kazikcaklar sizi gidin sigortali bi is bulun yasiniz basiniz kac olmus
Aynen ateş bizim hayatımız yok ama tüm hayatını,jargonunu ve hobilerini bile günlük 5 saat sosyal medyana göre şekillendiren senin var :bigbrain:

Hemen hemen herkesin internette geçirdiği süre aynı,hiç kimsenin birbirini bu yüzden boklamasinda mantık yok ama en azından sosyal medyada normie izleyeceğime burada vakit geçiririm

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, nevaevametheratall and 6 others
@MogEater ananı mı sikti de hedef gösteriyorsun?

Biri şu ibneyi durdursun.

• JFL
  • Love it
Reactions: churmaxxed, why not me? and MogEater
Aynen ateş bizim hayatımız yok ama tüm hayatını,jargonunu ve hobilerini bile günlük 5 saat sosyal medyana göre şekillendiren senin var :bigbrain:

Hemen hemen herkesin internette geçirdiği süre aynı,hiç kimsenin birbirini bu yüzden boklamasinda mantık yok ama en azından sosyal medyada normie izleyeceğime burada vakit geçiririm
forumun cogunun gorusleri tiktok editlerine gore degisiyor bence

burda ndyim diye gezen herkes 1 seneye fln averaj turk ntsi olucak zaten ki iyi bisi bence bu

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, Resistance. and 2 others
burda iki mal mal katledcem oldurcem yazdın millet mallıgını isaret etti suan cıldırıyorsun herkes seni okeyleseydi er er tırrıkları oldurun diye thread acıyodun suanda

• +1
Reactions: pashanimair

evet ama ben 16 yasındayım iste :p

• +1
burda iki mal mal katledcem oldurcem yazdın millet mallıgını isaret etti suan cıldırıyorsun herkes seni okeyleseydi er er tırrıkları oldurun diye thread acıyodun suanda
3 5 incelin kabulunu gormek cokta umrumdyadı biliyo musun

• +1
  • +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
mal misin bilader fikrimi degistirmedim ayni seyleri dusunuyorum karsi fikirlerin hepsi bi guzel elden gecirilmeli yani mantiksiz birsey dedigmi dusunmutorum zaten o threadde

• +1
mal misin bilader fikrimi degistirmedim ayni seyleri dusunuyorum karsi fikirlerin hepsi bi guzel elden gecirilmeli yani mantiksiz birsey dedigmi dusunmutorum zaten o threadde
bende burda salak salak bisiler yazıyorum hepte neyseki senin gibi rasgele adamların tt hesabını ss alıp cıldırmıyorum

• +1
bende burda salak salak bisiler yazıyorum hepte neyseki senin gibi rasgele adamların tt hesabını ss alıp cıldırmıyorum
ya amk neye varmaya calısıyosun soylesene

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and auitistsurvior
Forumdaki neredeyse herkes mogeaterdan eski ve şuana kadar tek ciddi aksiyon alan o
Bende dahil diğerleri rotlayip shitpost atmaya geliyo
ailemiz para verse hepimiz yaparız tek sorun para

• +1
Reactions: pashanimair, Resistance. and maarda