atess
6'3

sokakta falan onume cıksa cidden ustune atlıcam amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
isme bak amk nasil bir loserkendini subforum icin feda etsene knk
harbi mk yahudiler iş çeviriyor yineolm sakin olun mogeater falan varken bu cocuğa saldırmanız hiç mantıklı değil kesinlikle hedef şaşırtma var birileri bir oyun çeviriyor
ikiside hakediyor ama mogeater kabul etmese bile bizim gibi coldstone trucel, o yüzden bu piç daha fazla hakediyorolm sakin olun mogeater falan varken bu cocuğa saldırmanız hiç mantıklı değil kesinlikle hedef şaşırtma var birileri bir oyun çeviriyor
e ateş sen de bunlardansın ki amkView attachment 4142366
sokakta falan onume cıksa cidden ustune atlıcam amk
Forumdaki neredeyse herkes mogeaterdan eski ve şuana kadar tek ciddi aksiyon alan oolm sakin olun mogeater falan varken bu cocuğa saldırmanız hiç mantıklı değil kesinlikle hedef şaşırtma var birileri bir oyun çeviriyor
incel degilim zatennamk bildirimlere bakip cikiyom burdan eviniz olmus spatulayla kazikcaklar sizi gidin sigortali bi is bulun yasiniz basiniz kac olmusincel forumunda bile millet seni sevmiyo bence er git hem kendini feda etmis olursun bizim icin hemde sehit olursun allahın aslanı olursun o zamana kadar kimse sevmityo seni
Aynen ateş bizim hayatımız yok ama tüm hayatını,jargonunu ve hobilerini bile günlük 5 saat sosyal medyana göre şekillendiren senin varincel degilim zatennamk bildirimlere bakip cikiyom burdan eviniz olmus spatulayla kazikcaklar sizi gidin sigortali bi is bulun yasiniz basiniz kac olmus
@MogEater ananı mı sikti de hedef gösteriyorsun?olm sakin olun mogeater falan varken bu cocuğa saldırmanız hiç mantıklı değil kesinlikle hedef şaşırtma var birileri bir oyun çeviriyor
forumun cogunun gorusleri tiktok editlerine gore degisiyor benceAynen ateş bizim hayatımız yok ama tüm hayatını,jargonunu ve hobilerini bile günlük 5 saat sosyal medyana göre şekillendiren senin var
Hemen hemen herkesin internette geçirdiği süre aynı,hiç kimsenin birbirini bu yüzden boklamasinda mantık yok ama en azından sosyal medyada normie izleyeceğime burada vakit geçiririm
burda iki mal mal katledcem oldurcem yazdın millet mallıgını isaret etti suan cıldırıyorsun herkes seni okeyleseydi er er tırrıkları oldurun diye thread acıyodun suandaincel degilim zatennamk bildirimlere bakip cikiyom burdan eviniz olmus spatulayla kazikcaklar sizi gidin sigortali bi is bulun yasiniz basiniz kac olmus
evet ama ben 16 yasındayım isteAynen ateş bizim hayatımız yok ama tüm hayatını,jargonunu ve hobilerini bile günlük 5 saat sosyal medyana göre şekillendiren senin var
Hemen hemen herkesin internette geçirdiği süre aynı,hiç kimsenin birbirini bu yüzden boklamasinda mantık yok ama en azından sosyal medyada normie izleyeceğime burada vakit geçiririm
3 5 incelin kabulunu gormek cokta umrumdyadı biliyo musunburda iki mal mal katledcem oldurcem yazdın millet mallıgını isaret etti suan cıldırıyorsun herkes seni okeyleseydi er er tırrıkları oldurun diye thread acıyodun suanda
3 5 incelin kabulunu gormek cokta umrumdyadı biliyo musun
ne anlatmaya calsııyon anlamadım
iqletne anlatmaya calsııyon anlamadım
mal misin bilader fikrimi degistirmedim ayni seyleri dusunuyorum karsi fikirlerin hepsi bi guzel elden gecirilmeli yani mantiksiz birsey dedigmi dusunmutorum zaten o threaddeiqlet
bende burda salak salak bisiler yazıyorum hepte neyseki senin gibi rasgele adamların tt hesabını ss alıp cıldırmıyorummal misin bilader fikrimi degistirmedim ayni seyleri dusunuyorum karsi fikirlerin hepsi bi guzel elden gecirilmeli yani mantiksiz birsey dedigmi dusunmutorum zaten o threadde
ya amk neye varmaya calısıyosun soylesenebende burda salak salak bisiler yazıyorum hepte neyseki senin gibi rasgele adamların tt hesabını ss alıp cıldırmıyorum
Forumdaki neredeyse herkes mogeaterdan eski ve şuana kadar tek ciddi aksiyon alan o
Bende dahil diğerleri rotlayip shitpost atmaya geliyo
i appreciate it bruvv, biraderlige,@MogEater ananı mı sikti de hedef gösteriyorsun?
Biri şu ibneyi durdursun.
ailemiz para verse hepimiz yaparız tek sorun paraForumdaki neredeyse herkes mogeaterdan eski ve şuana kadar tek ciddi aksiyon alan o
Bende dahil diğerleri rotlayip shitpost atmaya geliyo
i appreciate it bruvv, biraderlige,
knk atma soyle seyler bi 170 o degil
chadmanlette var bideknk atma soyle seyler bi 170 o degil![]()