Kavga stack

flows5991

flows5991

Banned
20mg halo
200 test sus
tudca nac
cardarine 1 tablet
beta blocker (soğukkanlılık için)

• +1
  • JFL
  • WTF
Reactions: Thrill, Fridx, Kayra139 and 10 others
@kurdistan

• +1
Reactions: Thrill, Fridx, why not me? and 2 others
20mg halo
200 test sus
tudca nac
cardarine 1 tablet
BETA BLOCKER ÇIKAR ADRENALİN GEREKLİ KAVGADA SAKİNLİK DEĞİKL

• +1
Reactions: Thrill, why not me?, Auchelius and 4 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Fridx, Kayra139 and 4 others
şöyle görünsen yeter
IMG 8049

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Thrill, maarda, why not me? and 5 others
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, flows5991 and Auchelius
beta blocker kötü bu durumda
Tam tersi, Adrenalinden dolayı aldığı darbelerin bir kısmını belki hissedemeyecek belkide kavga anında adrenalinden dolayı kudurduğu için ortamı okuyamayacak ve aleyhine olacak.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 287008, Thrill, Serialsuicide and 1 other person
Tam tersi, Adrenalinden dolayı aldığı darbelerin bir kısmını belki hissedemeyecek belkide kavga anında adrenalinden dolayı kudurduğu için ortamı okuyamayacak ve aleyhine olacak.
tamam da adrenalinin amacı zaten bu gibi durumlar için beta blocker alınma sebebi adrenalinin gereksiz yerde bulunması (örneğin bir sunum konferans falan filan anlatamadım da anladın yani)

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide and Auchelius
tamam da adrenalinin amacı zaten bu gibi durumlar için beta blocker alınma sebebi adrenalinin gereksiz yerde bulunması (örneğin bir sunum konferans falan filan anlatamadım da anladın yani)
Darbeyi hissetmemek ≠ Darbeden kaçınmak.

Sonradan fark ettiğinde iş işten geçmiş olucak belki bu yediği darbelerden dolayı o yüzden, bir zehiri belirleyen onun dozudur.

Adrenalinden dolayı mantıklı kararlar vermek yerine anlık kararlar vericek ve bir çoğuda saçma olucak.

• +1
Reactions: Thrill, why not me? and growthplatessss111

Sonradan fark ettiğinde iş işten geçmiş olucak belki bu yediği darbelerden dolayı o yüzden, bir zehiri belirleyen onun dozudur.

Adrenalinden dolayı mantıklı kararlar vermek yerine anlık kararlar vericek ve bir çoğuda saçma olucak.
beta blocker değilde odaklandırıcı bişi lazım

• +1
Reactions: Thrill and Auchelius

adrenalinin tek görevi acıyı hissetmemek değil ki. vücudunu o anlık strese hazırlıyor ona göre terlemeni kan basıncını kalp atışını kaslarının durumunu kan şekerini vs. ayarlıyor öyle basit mantık değil en azından benim bildiklerim bu yönde

• +1
Reactions: Thrill, kurdistan, Serialsuicide and 3 others
adrenalinin tek görevi acıyı hissetmemek değil ki. vücudunu o anlık strese hazırlıyor ona göre terlemeni kan basıncını kalp atışını kaslarının durumunu kan şekerini vs. ayarlıyor öyle basit mantık değil en azından benim bildiklerim bu yönde
evt evt adrelanin lazım

• +1
Reactions: Thrill, Fridx, kurdistan and 2 others
Halo riyalse zaten Allah gibi hissedeceksin

• +1
Reactions: Thrill, Fridx, kurdistan and 2 others
evt evt adrelanin lazım
Oğlum ben zaten adrenalin gereksiz demedim ki demeye çalıştığım şey, bir zehirle ilacı ayıran şey dozudur.

Yeterinden az almak yada fazlasında sahip olmak dezavantaj sağlar.

• +1
Reactions: Thrill, kurdistan, flows5991 and 1 other person
20mg halo
200 test sus
tudca nac
cardarine 1 tablet
Hem yarram sen cardarine eklemişsin, Adrenaline ne gerek var amk.

Dur lan bi dk yoksa sen çakal oğlu çakal kavga ayağına kardiyo yapıp yağ mı yakıcaksın.

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 287008, Thrill, jsbera and 4 others
Hem yarram sen cardarine eklemişsin, Adrenaline ne gerek var amk.

Dur lan bi dk yoksa sen çakal oğlu çakal kavga ayağına kardiyo yapıp yağ mı yakıcaksın.
kardiyo aradan çıkmış olur

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Fridx, kurdistan and 1 other person
adranelin iğnesi var mı la acaba denemek istiyom

• +1
Reactions: Thrill, kurdistan, Auchelius and 1 other person
  • +1
  • +1
Reactions: Thrill, kurdistan and Auchelius
az önce baktımda kalp durmasında vs kullanıyorlarmış dopamin artıran iğnelerde olur aslında
Hiç film falan izlemedin mi amk nasıl bilmiyordun bunu kalbin durmadıysa zaten kolay kolay kullanmıyorlar bu Adrenalini çünkü yan etkisi fazla

• +1
  • JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, Thrill, jsbera and 3 others
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill and Auchelius
20mg halo
200 test sus
tudca nac
cardarine 1 tablet
Beni dövmek içinse boşuna istanbula gelip seni dovecem

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Fridx and flows5991
20mg halo
200 test sus
tudca nac
cardarine 1 tablet
OYLE BIR NOKTAYA GELDIK KI MILLET KAVGAYI BILE NATUREL ETMIYO

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 287008, Thrill, why not me? and 3 others
OYLE BIR NOKTAYA GELDIK KI MILLET KAVGAYI BILE NATUREL ETMIYO
GELIN AMMMMUNAKOYUM SIZDE PIPIINDIRICI BULBUL OLDURUCU COCUK YAPMANIZI ENGELLEYEN STIREOIDELR VARSA BIZDEDE PICAK VAR

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and susisesi
gel ağzını yüzünü dağıtayım
olm sen benim htn+ yüzumu görünce vurmazsın biat ediyorum chad status abim dersin ben de seni orda sikerim

• JFL
  • +1
Reactions: flows5991, Thrill, Kayra139 and 3 others
20mg halo
200 test sus
tudca nac
cardarine 1 tablet
Knk bi gurescez diye bukadar sey almana gerek yok ya para israfi
Her turlu sikicem

• JFL
  • +1
Reactions: flows5991, Thrill and eniyiguresci
kanka sensei gibi yumruklucam
Yumruk nasıl atılır biliyorsun değil mi? Erkeklerin%60i falan düzgün yumruk atamazken kavga esnasında başa cikabileceklerini dusunuuo

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: Thrill, eniyiguresci and Fridx
Yumruk nasıl atılır biliyorsun değil mi? Erkeklerin%60i falan düzgün yumruk atamazken kavga esnasında başa cikabileceklerini dusunuuo
Ben yuzde kirklik kisimdayim

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and jsbera
En az 80 bu arada. Bi ara bizim salona çocuk geldi kasila kasila. Ben zaten hep kavga ediyorum dedi çocukluktan beri hoca bunu sparinge aldı amk kerimcan durmaz gibi yumruk atıyordu.

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Fridx and jsbera
En az 80 bu arada. Bi ara bizim salona çocuk geldi kasila kasila. Ben zaten hep kavga ediyorum dedi çocukluktan beri hoca bunu sparinge aldı amk kerimcan durmaz gibi yumruk atıyordu.
Bizdede hep öyleydi ve hepsi esmerdi amk şans eseri değil bence jfl

• +1
Reactions: Thrill, eniyiguresci and Fridx
Sen dovuscumusun

• +1
Reactions: Thrill and eniyiguresci
Bizdede hep öyleydi ve hepsi esmerdi amk şans eseri değil bence jfl
Lan bizimki de esmerdi ağzını gevşeye gevşeye konuşuyordu orospu çocuğu olm bu özgüven ne lan sikerim lan orospu çocukları amiga kodumun çocuğu

• +1
Reactions: Thrill
  • +1
Reactions: Thrill and Fridx
Lan bizimki de esmerdi
Bizim boks olduğu için çok daha fazla geliyodu böylesi amk bunların abi diyeceği adam geldi bi ilk hiç hareket etmeden yumruk salliyodum sonra gel gel yapınca sinirlendim amk anasını sikmişim gibi bana bakması yok mu bide. Neyse orospu evladına sol direk feint attım amk kafası anasinin amina uçtu ordan kitleyip sağ kriseyi çaktım çeneye gelecekken burna geldi o kadar hareketliydi ki piç. Burnu kanadı aq hoca falan adamın yanına gitti bense alçak gonulluluk yaptım antrenman çıkışı bıçağı takmazin diye :lul: bunların küçük versiyonu geliyodu bize hep sokakaltiydi çünkü

• +1
Bizim boks olduğu için çok daha fazla geliyodu böylesi amk bunların abi diyeceği adam geldi bi ilk hiç hareket etmeden yumruk salliyodum sonra gel gel yapınca sinirlendim amk anasını sikmişim gibi bana bakması yok mu bide. Neyse orospu evladına sol direk feint attım amk kafası anasinin amina uçtu ordan kitleyip sağ kriseyi çaktım çeneye gelecekken burna geldi o kadar hareketliydi ki piç. Burnu kanadı aq hoca falan adamın yanına gitti bense alçak gonulluluk yaptım antrenman çıkışı bıçağı takmazin diye :lul: bunların küçük versiyonu geliyodu bize hep sokakaltiydi çünkü
Amk baya yanlış yapmışsın bu oclar kışkırtıcı zaten siklememek lazım başına is acarsın amk

• +1
Bir ara bizim okulun futbol takımı antrenmana gitmiştik büyük bi sahada bizim dışımızda başka gruplarda vardı işte neyse sonra bi kaç denyo biz de katılabilirmiyiz dedi tamam dedik futsal yaptik orda neyse işte maçın parçasında bu oclar baya seer oynamaya başladı özelikle kısa bir arkadaş vardı baya çalım giriyordu ona özellikle baya sert oynuyorlardı neyse benim arkadaş sinirlendi enson bunlar birbirine girdi sonra bunlar 100 kişi oldu amk bi anda çoluk çocuk falan dökmüştü oraya bizim arkadaşın amina koydular orda @jsbera

• +1
  • JFL
Bir ara bizim okulun futbol takımı antrenmana gitmiştik büyük bi sahada bizim dışımızda başka gruplarda vardı işte neyse sonra bi kaç denyo biz de katılabilirmiyiz dedi tamam dedik futsal yaptik orda neyse işte maçın parçasında bu oclar baya seer oynamaya başladı özelikle kısa bir arkadaş vardı baya çalım giriyordu ona özellikle baya sert oynuyorlardı neyse benim arkadaş sinirlendi enson bunlar birbirine girdi sonra bunlar 100 kişi oldu amk bi anda çoluk çocuk falan dökmüştü oraya bizim arkadaşın amina koydular orda @jsbera
KÜRT COGALMASI

• +1
Amk baya yanlış yapmışsın bu oclar kışkırtıcı zaten siklememek lazım başına is acarsın amk
Valla hoca eslestirmisti sikimde değil ondan :lul:

• +1