kekoların alternatif takılan tiplerden daha dostane olması hk.

whitemonster6

whitemonster6

90% machine
amk saçım uzun piercinglerim var tek dinlediğim müzik tür metal ama şu yaşıma kadar kekolar her zaman beni daha çok sevdi saydı size tavsiyem yeni bir ortamda öyle yok metalci gotik takılan tipleri arayıp arkadaş olmaya çalışmayın onlar size gelmediği sürece siklemeyin birde topluluklarının çok anlayışlı ilerici olduğunu filan zannediyolar hassiktirin lan (virgül yok noktalama işareti yok adam olan deşifre eder yazdıklarımı) birde bu kızlarda daha ön planda amk yok sevgilim şöyle metalci gay ibne olsun efemine olsun diyenlerin %90’ı kolpa sıkıyor bakın ben bu ilüzyona kandım işte kızlar artık metroseksüel efemine erkeklerden hoşlanıyor barzoları sevmiyorlar diye düşünerek cutecelmaxladım hem erkeklerin saygısını kaybettim hem de artık kızlar salak salak muamele çekiyor şimdi tüm bu anlattıklarımı toplayacak olursam testmaxlayın gymmaxlayın ŞÖYLE İBNE SEVİYORUM TWİNK SEVİYORUM DİYEN FOİDLERE İNANMAYIN AMKKK

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: lopaks41, OgreGravital, cakdripa and 8 others
Pek inanmadım kanka da sen aldığın testo çalışıyo mu onu soyle

• +1
Reactions: cakdripa and Arisylva
amk saçım uzun piercinglerim var tek dinlediğim müzik tür metal ama şu yaşıma kadar kekolar her zaman beni daha çok sevdi saydı size tavsiyem yeni bir ortamda öyle yok metalci gotik takılan tipleri arayıp arkadaş olmaya çalışmayın onlar size gelmediği sürece siklemeyin birde topluluklarının çok anlayışlı ilerici olduğunu filan zannediyolar hassiktirin lan (virgül yok noktalama işareti yok adam olan deşifre eder yazdıklarımı) birde bu kızlarda daha ön planda amk yok sevgilim şöyle metalci gay ibne olsun efemine olsun diyenlerin %90’ı kolpa sıkıyor bakın ben bu ilüzyona kandım işte kızlar artık metroseksüel efemine erkeklerden hoşlanıyor barzoları sevmiyorlar diye düşünerek cutecelmaxladım hem erkeklerin saygısını kaybettim hem de artık kızlar salak salak muamele çekiyor şimdi tüm bu anlattıklarımı toplayacak olursam testmaxlayın gymmaxlayın ŞÖYLE İBNE SEVİYORUM TWİNK SEVİYORUM DİYEN FOİDLERE İNANMAYIN AMKKK
kızlar için femininecell mi oldun kanka

• +1
Reactions: htn666
kanka cutemaxing ortaokuldan sonra işe yaramıyo ortaokulda bende öyleydim liseye bi geçtim herkes aslan herkes mafya bi ara kekomaxxing denedim olmadı şimdi swagmaxxing yapıyorum

Pek inanmadım kanka da sen aldığın testo çalışıyo mu onu soyle
5 hafta oldu şuan ve çoğu kişi kıllandığımı söylüyor özellikle yanaklarımda hormonal akne azdı abused dog syndrome semptomlarım vardı azaldı daha rekabetçi bir kişiliğe sahibim
ses kalınlaşması, bone mass ve framede artış henüz yok elbette ama dozu göz önünde bulundurarak çok sonra böyle etkileri olacağını düşünüyom ama onun dışında düzgün mal haftaya pazartesi de kan tahlili vercem hayırlısı

• +1
Reactions: maarda, reanrao and htn666
Ama thread dogru alt kultur takilan insanlari hic sevmem

• +1
  • So Sad
Reactions: Arisylva and whitemonster6
kızlar için femininecell mi oldun kanka
kanka utanarak söylüyorum ki evet mesela örnek veriyorum :3 şu şeyden yazıyordum sürekli flörtlerime çok pişmanım şuan

• JFL
  • +1
Reactions: divisionpanzerfaust, cakdripa and htn666
kanka cutemaxing ortaokuldan sonra işe yaramıyo ortaokulda bende öyleydim liseye bi geçtim herkes aslan herkes mafya bi ara kekomaxxing denedim olmadı şimdi swagmaxxing yapıyorum
kekomaxxing bile genetik onların fenotipe sahip değilsen çingen mahallesinde büyümediysen çok siklenmiyon swagmaxxingi bilmiyom ama

• +1
Reactions: swaggy
Images

• JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, swaggy and Arisylva
5 hafta oldu şuan ve çoğu kişi kıllandığımı söylüyor özellikle yanaklarımda hormonal akne azdı abused dog syndrome semptomlarım vardı azaldı daha rekabetçi bir kişiliğe sahibim
ses kalınlaşması, bone mass ve framede artış henüz yok elbette ama dozu göz önünde bulundurarak çok sonra böyle etkileri olacağını düşünüyom ama onun dışında düzgün mal haftaya pazartesi de kan tahlili vercem hayırlısı
ses kalınlaşması ve sakal aşırı istiyom ya sırf bu ikisi icin basilir sakal yok testo gayet iyi olmasina ragmen

benimde genelde cevrem hafif kekomsu elemanlardan olusuyor dedigin dogru bebeler okulda yalniz gorunce aralarina katmaya calisiyolar yoksa yarrak gibi dururdum ben siramda yeni sinif ortaminda falan kaynasamiyom

• +1
Reactions: whitemonster6
kekolar low inhib adamlar, bazen arkadasca davranirlar

bu yuzden kekopill bence pek dogru degil, biraz nt-pill biraz da dark triad'a cikiyo

• +1
Reactions: reanrao
Olum valla garip insanlarsiniz karı ortam için kişiliğini zevkini değiştirmeye çalışmak ne amk mesele keko olarak varoş sikmek haricinde ne elde edersin ki,incel kalmak daha iyi amk

• +1
Reactions: cakdripa, IlI and DirtyBlonde
kekolar low inhib adamlar, bazen arkadasca davranirlar

bu yuzden kekopill bence pek dogru degil, biraz nt-pill biraz da dark triad'a cikiyo
zaten cok keko elemanlar degil benimkiler tas kafadan nefret ediyolar yine seviyeli elemanlar

Olum valla garip insanlarsiniz karı ortam için kişiliğini zevkini değiştirmeye çalışmak ne amk mesele keko olarak varoş sikmek haricinde ne elde edersin ki,incel kalmak daha iyi amk
bi tane orospu cocugu vardi mtn falan kizlar seviyo diye lana del rey dinleyip kedi seviyodu bunu gercekten yapiyordu amk cocuk aslinda kedilere tekme atan hasta picin tekiydi ama kizlar cok severdi seven erkek yoktu kendisini

• JFL
Reactions: maarda and whitemonster6
SİNİRLİLİK VE AGRESİFLİK VAR MI KAVGAYA MEYİLLİ MİSİN

ses kalınlaşması ve sakal aşırı istiyom ya sırf bu ikisi icin basilir sakal yok testo gayet iyi olmasina ragmen
Sakal yarrak gibi birsey cildin sikilecek ve 2 gunde bir traş olmak zorunda kalacaksin uzun süre kesmez isen traş en az 20 dakika sürüyor aminakoyim

evet artık buna inanıyorum ama nasıl yapılıyor o:unsure:peter steele var bildiğim epey maskülen ama o da elit bi genetik
normal neysen o olcan alt karı için ibne olanlar simplikten öteye zor gidiyür

• +1
Reactions: Arisylva
benim saç biraz uzun kestirsem mi amk çok aradayım bu aralar

Sakal yarrak gibi birsey cildin sikilecek ve 2 gunde bir traş olmak zorunda kalacaksin uzun süre kesmez isen traş en az 20 dakika sürüyor aminakoyim
Tıraş nasıl en az 20dk sürüyor dalyarrak saç tıraşı 25 30 dk abartma sikerim seni

• JFL
Reactions: maarda
Tıraş nasıl en az 20dk sürüyor dalyarrak saç tıraşı 25 30 dk abartma sikerim seni
valla benimkisi heryeri sinek kaydi tras makinesiyle alirken en az 15-20 dakika suruyor

• JFL
Reactions: maarda