Kendi kendinizi nasıl ölçüyonuz amk

amcukgurmesi

amcukgurmesi

Iron
Amk eczane falan demeyin boyum 173 diye biliyom en Garanti eczanede ona gitmeye utanuyomda evde ölçmeye çalışıyorum bi kisa cikiyom bi uzun cıkıyom elim ayağım kayiyor cizgi yamuk ciziyom sizin önerebilirceğiniz taktim varmı

• +1
Reactions: EK0
gün içinde boy değişebiliyor ölçeceksen hep aynı saatte ölç

• +1
Reactions: coax96
en fazla kac cm degisebiliyorki
1-2 cm oynayabiliyor eğer gün içinde ağırlık falan kaldırdıysan 3 cmye kadar gidebiliyor geçen araştırdım bende

eğer boyun kısa değilse söyliyeyim kısa insanlar için 1-2 cmlik uzama falan çok ciddi birşey

• +1
Reactions: coax96 and Digg
1-2 cm oynayabiliyor eğer gün içinde ağırlık falan kaldırdıysan 3 cmye kadar gidebiliyor geçen araştırdım bende

eğer boyun kısa değilse söyliyeyim kısa insanlar için 1-2 cmlik uzama falan çok ciddi birşey
kısa degil hatta uzun diye sovuyolar bana forumda

umarim 190 ustu olursunuzda 7/24 bel agrısı cekersiniz

• +1
Reactions: EK0

inşallah 190 üstü olayımda tek derdim o olsun reis :D

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, ankaranin_adami, Timuri and 3 others
inşallah 190 üstü olayımda tek derdim o olsun reis :D
kral valla anlamiyolar ben iyi olmadigini iddia etmiyorum ama burdakilerin kafası mtn ustuysen burda ne isin var olarak calısıyo herkesin belli bi potansiyeli var ltn mtn mtnde htn htnde cl olmaya calısıyo yoksa neden burda olalim

• +1
Reactions: iwishiwastaller, piuafl, Trenmaxx1 and 2 others
kral valla anlamiyolar ben iyi olmadigini iddia etmiyorum ama burdakilerin kafası mtn ustuysen burda ne isin var olarak calısıyo herkesin belli bi potansiyeli var ltn mtn mtnde htn htnde cl olmaya calısıyo yoksa neden burda olalim
Htn eleman htn haliylede kız bulur amk illa cl olmasına gerek yok

• +1
Reactions: Trenmaxx1
180 olmak için 180 kisi öldürürüm hala 190 üstü bel agrısı diyolar :lul::lul::lul::lul:

• +1
Reactions: iwishiwastaller, jsbera, meynet and 2 others
180 olmak için 180 kisi öldürürüm hala 190 üstü bel agrısı diyolar :lul::lul::lul::lul:
siz kafayi yemissiniz aminakoyim gidin en kotu fraud yapin ben boyum kısayken karton kesip ayakkabima koyuyodum

• +1
  • So Sad
Reactions: -BayHarbourButcher and Trenmaxx1
nerden aklina geldi amk

• JFL

• JFL
  • +1
Reactions: ankaranin_adami, eniyiguresci and Trenmaxx1
smv olarak onemli tabi ama yuz boydan daha önemli
kesinlikle katiliyorum bu arada yuz olarak daha iyi olan herifler daha fazla attention aliyor ciddili. uzun adam cok ama yakisikli fazla yok

• +1
Reactions: ldarmaxxerr
Amk eczane falan demeyin boyum 173 diye biliyom en Garanti eczanede ona gitmeye utanuyomda evde ölçmeye çalışıyorum bi kisa cikiyom bi uzun cıkıyom elim ayağım kayiyor cizgi yamuk ciziyom sizin önerebilirceğiniz taktim varmı
tek başına yaşamıyorsan evdeki birine ölçtür. veya git duvarda 173'ü ölçüp işaretle sonra boyunu ordaki işarete kıyasla.

siz kafayi yemissiniz aminakoyim gidin en kotu fraud yapin ben boyum kısayken karton kesip ayakkabima koyuyodum
Nası oluyo la o benim tanıdığım tüm 190lar hep uzundu ortamda

Sen hic aç kaldın mı
Şu siktiğimin videolarını yükleyip at artık izlemek için yüklemek zorunda kalmayak amk 4dur böyle yapıyon htn yüzüne elleyecem he

• JFL
Şu siktiğimin videolarını yükleyip at artık izlemek için yüklemek zorunda kalmayak amk 4dur böyle yapıyon htn yüzüne elleyecem he
Telefondan öyle oluyo amk pcden girmiyom ki orga

tek başına yaşamıyorsan evdeki birine ölçtür. veya git duvarda 173'ü ölçüp işaretle sonra boyunu ordaki işarete kıyasla.
Evdekiler doğru ölçemiyor 14 yaşındayken kendimi 173 sanıyodum amk meğersem o zamanlar 168 falanmısım:lul:

• +1
Reactions: jsbera
Telefondan öyle oluyo amk pcden girmiyom ki orga
Telefondada oluyo ag yukleyince alttaki butona bascan
Sağlık ocagına git bi ara orda ayaküstü olcturmus olursun sabah git ama daha uzun cikiyon

• JFL

Sağlık ocagına git bi ara orda ayaküstü olcturmus olursun sabah git ama daha uzun cikiyon
Ögrendik eyw

Oldu de mi