traş izi nasıl geçer

zeta_mogging

zeta_mogging

Silly
fotoğrafdakilere benzer iz kalıyor nası geçer bu (fotodaki ben deilim)

Attachments

• görsel_2026-09-03_152825055.png
    görsel_2026-09-03_152825055.png
    229.7 KB · Views: 0
  • görsel_2026-09-03_152833570.png
    görsel_2026-09-03_152833570.png
    289.3 KB · Views: 0
  • görsel_2026-09-03_152907571.png
    görsel_2026-09-03_152907571.png
    50.5 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher
kıl kökleri fazla oldugu icin oyle gorunuyo cozumu varmı bilmiyorum kapatıcı kullan yada uzat direk

• +1
Reactions: zeta_mogging
BİRİNCİ FOTO BEN SANDİM
TERSTEN AL KARDESİM AMA SİVİLCE CİKAR AMA SİKLEME ZTN COK DA HAYATTA TAKİLİCAK Bİ SEY DEĞİL O İZ O BİYİKLARLA PRETTBOY OLAMİCAKSİN

Lowt

• +1
Reactions: veneficus
Bende allahtan biyik seyrek cikiyo amk o iz hadi sakalda neysede dudak ustunde igrenc duruyor valla ekstradan oyle bi iz olmasi icin irak kurdu falanda olman lazim yogun kil yapisi esmer cilt falan

femboymusun oğluş? flaw değil bu

• +1
bu türkler neden bu kadar mal

• WTF
1788553515484

@Futanari

• JFL
Reactions: zeta_mogging, arseth6 and EK0
ürüyo orospu çocukları biri cesaret alınca diğeride sövüyor temizlenmesi gerek buranın siktirin gidin globale dilsiz vatansız ırksız alt soylar sizi meşrebiyetinizi sikim leşlerinize boşalayım gayesiz artıklar

fars daha kötü amına kodumun çocu tip farkına bak

View attachment 5607269View attachment 5607271
ssssiktigit kaybol
amına koyduğum oğlu siktir git gözünü kontrol ettir ekran başına baka baka yarra yemiş aptal piç takımda femboy var lospollostv var ban ban sos yiye yiye beynin erimiş amına koyduğum şurda takımında tek düzgün gözüken adam kenan yıldız

amına koyduğum oğlu siktir git gözünü kontrol ettir ekran başına baka baka yarra yemiş aptal piç takımda femboy var lospollostv var ban ban sos yiye yiye beynin erimiş amına koyduğum şurda takımında tek düzgün gözüken adam kenan yıldız
Ya anasını siktiğim orospu çocuğu orospunun sıçtığı herif anneni masa ayağıyla döveyim niye iran milli takımını atıyorsun hindu orospu çocuğu ırksız vitaminsiz orospu çocuğu asırlar boyunca güneş altında durmaktan hiko babaya benzemişsiniz sıfatınızı şemalinizi sikiyim

• +1
Ya anasını siktiğim orospu çocuğu orospunun sıçtığı herif anneni masa ayağıyla döveyim niye iran milli takımını atıyorsun hindu orospu çocuğu ırksız vitaminsiz orospu çocuğu asırlar boyunca güneş altında durmaktan hiko babaya benzemişsiniz sıfatınızı şemalinizi sikiyim
ırksız diyen herife bak beş iq bokböceği seni ananı ata bağlar sürdürür sonra yarrağımla boğarım aptal orospu çocuğu seni hayatını sikerim senin

• +1
Reactions: Iranidnordid
ırksız diyen herife bak beş iq bokböceği seni ananı ata bağlar sürdürür sonra yarrağımla boğarım aptal orospu çocuğu seni hayatını sikerim senin
kurduğu cümlelere bak şizofren orospu çocuğu akraba arası sikişin hatası, kurbanı seni acınası kürt kırıntısı

kurduğu cümlelere bak şizofren orospu çocuğu akraba arası sikişin hatası, kurbanı seni acınası kürt kırıntısı
dur otuzbirimi çekip cevabını yazıcam orospu çocuğu seni

• JFL
Reactions: Demirs

kudurmaya devam et sünepe orospu cocugu seni :lul:

faslı olmasıyla övünen tek kişi