kendi tarzimda karilari nerden bulcam

codeine1119

codeine1119

Bronze
nerden bulcam gymde yok işyerindeki karilarda 24 25 yaslarinda güzeller ama benim tarzim degil bi kursa falan yazilsam bulur muyum okul icin de cok gec artik

https://www.tiktok.com/@popeyescanavarii tarz olarak bu karinin tarzi ornek gosterilebilir bilgisi olanlar yardim etsin sosyal medyadan bi fikriniz varsa onlara da acigim

• +1
Reactions: xlegend, Serialsuicide, Mentally lost cel and 5 others
nerden bulcam gymde yok işyerindeki karilarda 24 25 yaslarinda güzeller ama benim tarzim degil bi kursa falan yazilsam bulur muyum okul icin de cok gec artik

https://www.tiktok.com/@popeyescanavarii tarz olarak bu karinin tarzi ornek gosterilebilir bilgisi olanlar yardim etsin sosyal medyadan bi fikriniz varsa onlara da acigim
Knk ben zamanında gotık sıkmıstım %70i desteklı sutyen takiyo sutyeni bi cikariyon meme yok bosver ondan

• +1
  • JFL
Reactions: ZerefDragnee1l, Serialsuicide, maarda and 6 others
Dovme kursuna git hepsi boyle

• +1
Reactions: Serialsuicide, Arisylva, pashanimair and 3 others
Knk ben zamanında gotık sıkmıstım %70i desteklı sutyen takiyo sutyeni bi cikariyon meme yok bosver ondan
Bu gercek amk

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Zodiac, Dwrk and 1 other person

Bu şey değilmi la kıyafetlere göre date videosundaki kari.
Moruk nerede yaşadığın baya önemli bir etken mesela Kadıköyde falan baya var böyle kızlardan.

• +1
Reactions: Serialsuicide, Mentally lost cel and pashanimair
Tecrübeye gel la saygı duydum abi

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, divisionpanzerfaust and chadwers
vay aminakoyim büyük memeli sıkı götlü gotik bulmak zor o zaman sikeni çoktur

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, Zodiac and 1 other person
Bu şey değilmi la kıyafetlere göre date videosundaki kari.
Moruk nerede yaşadığın baya önemli bir etken mesela Kadıköyde falan baya var böyle kızlardan.
kanka ben beylikdüzünde yasiyom kadıköydeki kizlarin da ne sikim oldugu belli onlarla iliski mi yapilir aq

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and divisionpanzerfaust
kanka cok alpha malesin banada ogret la:(

• +1
  • Ugh..
Reactions: pashanimair, Zodiac and codeine1119
  • +1
Reactions: pashanimair and divisionpanzerfaust

İnstadan en basiti ekle hosuna gidenleri ortagin oluesa daha iyi olur zamanla st falan atarsın ya o cevap verir ya sen kaynaş skinheadken tüm İstanbul Kadıköy nazici skinleri ve İzmirdekileri taniyordum Aydında yaşadığım halde tüm skin girllerde yarrağımin fotosu geziyo

• +1
Reactions: pashanimair and codeine1119
İnstadan en basiti ekle hosuna gidenleri ortagin oluesa daha iyi olur zamanla st falan atarsın ya o cevap verir ya sen kaynaş skinheadken tüm İstanbul Kadıköy nazici skinleri ve İzmirdekileri taniyordum Aydında yaşadığım halde
tek care boyle sacma kurslar ve insta gibi gorunuyo zaten aslinda okulu askidan cikarip gitmek isterdim de is oldugu icin imkansiz okula gitsem su an muhtemelen bunu yaziyor olmazdim unlucky

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair and divisionpanzerfaust
vayaminakoyim senin tipi merak ettim knk
Yakişikli bi adamim knk gormek istersen yarin saat 22.30 ankara kizilay teras grafiti duvar 3. Merdiven

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, temelyeterliliktest, pashanimair and 1 other person
tek care boyle sacma kurslar ve insta gibi gorunuyo zaten aslinda okulu askidan cikarip gitmek isterdim de is oldugu icin imkansiz okula gitsem su an muhtemelen bunu yaziyor olmazdim unlucky
benim tarzim dedigin kizlarim hepsi salak orospu evlatlari tbh al bi tane koylu sarisin stacy

• +1
Reactions: Mentally lost cel and pashanimair
İnstadan en basiti ekle hosuna gidenleri ortagin oluesa daha iyi olur zamanla st falan atarsın ya o cevap verir ya sen kaynaş skinheadken tüm İstanbul Kadıköy nazici skinleri ve İzmirdekileri taniyordum Aydında yaşadığım halde tüm skin girllerde yarrağımin fotosu geziyo
Knk şeyi taniyonmu uyuşturucu bagimlisi kadiköy asel siyqh saçli beyaz tenli lens takiyo bakirköy ruh sinir hastaliklarina yatirdilar :LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:

• +1
  • Hmm...
Reactions: Mentally lost cel, pashanimair, codeine1119 and 1 other person
Yakişikli bi adamim knk gormek istersen yarin saat 22.30 ankara kizilay teras grafiti duvar 3. Merdiven
tam o lokasyonda gotunu satiyorsan gelicem kanka bir tur sikivereyim

• +1
  • +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, codeine1119 and divisionpanzerfaust
Knk şeyi taniyonmu uyuşturucu bagimlisi kadiköy asel siyqh saçli beyaz tenli lens takiyo bakirköy ruh sinir hastaliklarina yatirdilar :LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:
yok da tam bunun profilinde cemre diye bi kaşar vardi taniyondur belki

• +1
  • +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, pashanimair and divisionpanzerfaust

tarzın popeyes canavarı tarzı mı

• +1
Reactions: Thief and swaggy

kanka yaşın veya şehrin ne bilmiyorum ama büyük şehirlerde yaşıyosan genellikle rock/metal janralarının konserlerinde bu tarza sahip kızlar çok fazla var
Rock barlara da gidebilirsin orda da varlar
ama genel olarak bu tarz bi arkadaş edinmen lazım arkadaşın arkadaşlarıyla tanıştırıcak seni onlarda arkadaşlarıyla ordan oraya ilerlersin
sosyalleşmek çok kolay olm thread atcam yakında detaylı anlatırım

• +1
Reactions: Zodiac, codeine1119 and pashanimair
  • +1
Reactions: Zodiac, divisionpanzerfaust and pashanimair
nerede çalıyorsun

• +1
Reactions: codeine1119 and pashanimair
kanka yaşın veya şehrin ne bilmiyorum ama büyük şehirlerde yaşıyosan genellikle rock/metal janralarının konserlerinde bu tarza sahip kızlar çok fazla var
Rock barlara da gidebilirsin orda da varlar
ama genel olarak bu tarz bi arkadaş edinmen lazım arkadaşın arkadaşlarıyla tanıştırıcak seni onlarda arkadaşlarıyla ordan oraya ilerlersin
sosyalleşmek çok kolay olm thread atcam yakında detaylı anlatırım
bekliyoruz usta

• +1
Reactions: pashanimair and divisionpanzerfaust
sosyalleşmek çok kolay olm
en az mid mtn ve nt olmak gerekiyor onu belirtmemişsin knk dikkat et böyle şeylere sonra @divisionpanzerfaust gibiler deniyor ifadeye çağırıyorlar

• +1
  • JFL
Reactions: dogu, pashanimair and codeine1119
en az mid mtn ve nt olmak gerekiyor onu belirtmemişsin knk dikkat et böyle şeylere sonra @divisionpanzerfaust gibiler deniyor ifadeye çağırıyorlar
hiç sorma bra ya

Attachments

• IMG_20250727_021213.jpg
    IMG_20250727_021213.jpg
    402.2 KB · Views: 0
  • +1
  • Ugh..
Reactions: pashanimair, codeine1119 and Zodiac

kanka metalci kız patlaktır kendi tarzında bulma

• +1
Reactions: pashanimair, codeine1119 and Zodiac
bekliyoruz usta
YA AĞLICAM AMK THREADI NOT DEFTERİNE KYADETMİŞTİM YARASI YOK OLMUİ ANASINO SİKİYİM NEYSE
flört ve "tek gecelik" ilişki tarzı bi şeyler arıyosan mzüik tabanlı tanışma uygulamaları vardı şimdi ismini hatırlamıyorum da bulursun
spotify hesabını bağlıyosun spotifydan 7 24 şebnem ferah, deftones, pink floyd, ac/dc, metalica çalıyosun
bulmaman imkansız

• +1
şuan 0 arkadaşım olsun 6ayda erkek orospusu yaparım kendimi mtn falan da olmana gerek yok nt olmak kolay baya
megathread hazırlamıştım her yarrağı anlatan da kaybolmuş yarısı var sadece

• +1
  • So Sad
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, reanrao, codeine1119 and 1 other person
YA AĞLICAM AMK THREADI NOT DEFTERİNE KYADETMİŞTİM YARASI YOK OLMUİ ANASINO SİKİYİM NEYSE
flört ve "tek gecelik" ilişki tarzı bi şeyler arıyosan mzüik tabanlı tanışma uygulamaları vardı şimdi ismini hatırlamıyorum da bulursun
spotify hesabını bağlıyosun spotifydan 7 24 şebnem ferah, deftones, pink floyd, ac/dc, metalica çalıyosun
bulmaman imkansız
he macromusic miydi ne yarragimdi bakicam kanka simdi sagolasin

• +1
Reactions: pashanimair, Zodiac and swaggy
şuan 0 arkadaşım olsun 6ayda erkek orospusu yaparım kendimi mtn falan da olmana gerek yok nt olmak kolay baya
tamam bekliyoruz

• +1
Reactions: pashanimair, swaggy and codeine1119
187 sin olmasan yapabilir misin hic sanmiyorum

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, pashanimair, codeine1119 and 1 other person
187 sin olmasan yapabilir misin hic sanmiyorum
165 ltn arkadaşım var çocuğu tanımayan yok
sosyal olmak harbiden çok kolay
anksiyeteyi yenmek lazım ama sadece

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair and codeine1119
165 ltn arkadaşım var çocuğu tanımayan yok
sosyal olmak harbiden çok kolay
anksiyeteyi yenmek lazım ama sadece
Kanki valla 9. Sınıf bası 143 dum ozguven birakmamislardi zamanında olmayan herseyin amk ama guide yap bekliyom

• +1
Reactions: Zodiac, maarda, Dwrk and 3 others
Oha amk
Ne kadar uzadın şuana kadar s

• +1
Reactions: codeine1119 and pashanimair
bulmaman imkansız
olm bu macromusicdeki orospular neymis lan boyle meyvesepeti gibi sagol knk tekrar bin tane amıpatlak karı düstü onume

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, Zodiac, Serialsuicide and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back