swaggy
faded than a ho'
roid işlerini hallediyim ilk isim threadlütfen yaz ntmaxxing yapmamız lazım acil çöp kutusuna bak orda vardır belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
roid işlerini hallediyim ilk isim threadlütfen yaz ntmaxxing yapmamız lazım acil çöp kutusuna bak orda vardır belki
evet knk kızın metci arkadaslari fln vardi ikizi vardi bide baktım benim hayatimi siker bunlar kactim direkt@chadwers sen nerde oturuyortsun aga dedıgın kız beylıkduzu taraflarında fgln mıydı
kız beylikdüzünde miydi amkevet knk kızın metci arkadaslari fln vardi ikizi vardi bide baktım benim hayatimi siker bunlar kactim direkt![]()
Kadiköyde yasiyo diye bisi mi dedim elin sümüklü liselisi kaadiköyde yaşicak parayi nerden bulsun ama ben kadiköyde tanismistimkız beylikdüzünde miydi amk
QDWOPKQDWKPQDWLQLWŞDKadiköyde yasiyo diye bisi mi dedim elin sümüklü liselisi kaadiköyde yaşicak parayi nerden bulsun ama ben kadiköyde tanismistim
Knk kadiköye git tm mi nerde yasiyon bilmiyom ankara kizilayda olur izmir bostancida olur direkt insta iste ama şortolon falan giy gotikler öyle seviyormus ama yakısıklıysan gerek yok bende gerek olmamıstı o yuzdenQDWOPKQDWKPQDWLQLWŞD
eyvallah kanka beylikdüzündeyim ben orası anasının amında kalıyo motor alıcam birkac aya sonrasında yapabilirim şöyle gezmeyek etrafta metrodan inip amkKnk kadiköye git tm mi nerde yasiyon bilmiyom ankara kizilayda olur izmir bostancida olur direkt insta iste ama şortolon falan giy gotikler öyle seviyormus ama yakısıklıysan gerek yok bende gerek olmamıstı o yuzden
Buda güzelmişeyvallah kanka beylikdüzündeyim ben orası anasının amında kalıyo motor alıcam birkac aya sonrasında yapabilirim şöyle gezmeyek etrafta metrodan inip amk
View attachment 3963245
knk senin type neler yapıyor aq