kendi tarzimda karilari nerden bulcam

lütfen yaz ntmaxxing yapmamız lazım acil çöp kutusuna bak orda vardır belki
roid işlerini hallediyim ilk isim thread

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and codeine1119
@chadwers sen nerde oturuyortsun aga dedıgın kız beylıkduzu taraflarında fgln mıydı
evet knk kızın metci arkadaslari fln vardi ikizi vardi bide baktım benim hayatimi siker bunlar kactim direkt :feelswat:

• +1
Reactions: pashanimair
evet knk kızın metci arkadaslari fln vardi ikizi vardi bide baktım benim hayatimi siker bunlar kactim direkt :feelswat:
kız beylikdüzünde miydi amk

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust and pashanimair
kız beylikdüzünde miydi amk
Kadiköyde yasiyo diye bisi mi dedim elin sümüklü liselisi kaadiköyde yaşicak parayi nerden bulsun ama ben kadiköyde tanismistim

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and codeine1119
Kadiköyde yasiyo diye bisi mi dedim elin sümüklü liselisi kaadiköyde yaşicak parayi nerden bulsun ama ben kadiköyde tanismistim
QDWOPKQDWKPQDWLQLWŞD

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust and pashanimair
QDWOPKQDWKPQDWLQLWŞD
Knk kadiköye git tm mi nerde yasiyon bilmiyom ankara kizilayda olur izmir bostancida olur direkt insta iste ama şortolon falan giy gotikler öyle seviyormus ama yakısıklıysan gerek yok bende gerek olmamıstı o yuzden

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
Knk kadiköye git tm mi nerde yasiyon bilmiyom ankara kizilayda olur izmir bostancida olur direkt insta iste ama şortolon falan giy gotikler öyle seviyormus ama yakısıklıysan gerek yok bende gerek olmamıstı o yuzden
eyvallah kanka beylikdüzündeyim ben orası anasının amında kalıyo motor alıcam birkac aya sonrasında yapabilirim şöyle gezmeyek etrafta metrodan inip amk
1753652353693

• JFL
  • +1
Reactions: divisionpanzerfaust, Serialsuicide, Zodiac and 1 other person
knk senin type neler yapıyor aq

• +1
Reactions: codeine1119
tiktok öyle bir yerki semih çeliğin öven yorum attım kız bana başta sövdü 3. gün nudesini aldım. Başka bir kız evine çağırdı 2. gün sonra

Last edited:
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Zodiac and codeine1119

Users who are viewing this thread

Back