codeine1119
Bronze
- OP
niye knkağır cope uygulama amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
niye knkağır cope uygulama amk
MEYVESEPETİNE KOPTUMMAMKDSAODJSAPJASDKJolm bu macromusicdeki orospular neymis lan boyle meyvesepeti gibi sagol knk tekrar bin tane amıpatlak karı düstü onume
bak simdi her platformda önüme bir kere düsüyor bu ne demek viliyon mu sen dahil adanalı seko silikelime mahmutta ooo bu uygulamada am dolu haliba diye indiriyor ve kızların kacmasını saglıyor kız varsa bile c2 deki gibi mesajlara yılda bir dönen götü kalkık kaşarlardır cünkü her tanısma platformunda kız basına 200 dm düsüyor günlük c2 den biliyomniye knk
nerden am bulucaz aminakoyim cok dogru yazmissin bu arada gercekler acidirbak simdi her platformda önüme bir kere düsüyor bu ne demek viliyon mu sen dahil adanalı seko silikelime mahmutta ooo bu uygulamada am dolu haliba diye indiriyor ve kızların kacmasını saglıyor kız varsa bile c2 deki gibi mesajlara yılda bir dönen götü kalkık kaşarlardır cünkü her tanısma platformunda kız basına 200 dm düsüyor günlük c2 den biliyom
tiktok video yorumları instagram ortak takipcilerden op yöntem yoknerden am bulucaz aminakoyim cok dogru yazmissin bu arada gercekler acidir
tiktokum 40 takip 1 takipciyse de ise yarar mitiktok video yorumları instagram ortak takipcilerden op yöntem yok
kral amkView attachment 3960526bak sunla iki konuştum ve vücudumu attım direkt sardı mesela
gt falan yap takipci kaskral amk
knk kiza yuxunu atsana biView attachment 3960526bak sunla iki konuştum ve vücudumu attım direkt sardı mesela
la yarram kadıköyde öyle karıları nerden buluyosunuz amk yok la yok yokBu şey değilmi la kıyafetlere göre date videosundaki kari.
Moruk nerede yaşadığın baya önemli bir etken mesela Kadıköyde falan baya var böyle kızlardan.
knk tiktokta ilgi isteyen çok fazla kız var ciddi anlamda çoğu kendisi bile yazabiliyor sen bi iki şey paylaşsankral amk
kız fotosunu atmadımı yani ya türbanlı bokly suratlı biri çıkarsa knkView attachment 3960526bak sunla iki konuştum ve vücudumu attım direkt sardı mesela
ben onlardan birini isid ragebaitlerken keserim seni falan diyince zevk alirim falan diyorlardiknk tiktokta ilgi isteyen çok fazla kız var ciddi anlamda çoğu kendisi bile yazabiliyor sen bi iki şey paylaşsan
özellikle şu aptal aptal "beyler fizik veya boy salın" videolarında 180 üstüne ve baya baya boktan fiziklere bile "ohhhha, cok iyiymisss, vayy" tarzı yorumlar geliyor çoğu beyinsiz foidler ve arada 13-14luk jbler olabiliyor
onun dışında bi iki şey paylaşmış ve çok takipçisi olmayan kızlarada yazabilirsin çoğu sosyal hayatta asosyal oldukları için aşırı egoist olmuyorlar ve ilgiye muhtaç oluyorlar sempatik davranıyorlar
isid ragebait ne demek amk kıza seni bombalarım mı diyosunben onlardan birini isid ragebaitlerken keserim seni falan diyince zevk alirim falan diyorlardi![]()
ben onlardan birini isid ragebaitlerken keserim seni falan diyince zevk alirim falan diyorlardi![]()
knk yahidin dedigi gibi videoların altina yaziyorum oyle kizin biri istek atip beni kesebilirsin istersen yazmistiisid ragebait ne demek amk kıza seni bombalarım mı diyosun
çıktı zaten bu arada istersen hemen şimdi atayım...hiç birseyin altında kalmamaya çalışıyorlar özellikle cinsel şakalar yapıyorlar fln çok rahat sexting yaparsın ama obez orospu çocuğu çıkma ihtimalide var baya
sen bi kıza keserimmi dedin şimdi amk yahidin dedigiylw benim sordugumun soruyla alakası yok amkknk yahidin dedigi gibi videoların altina yaziyorum oyle kizin biri istek atip beni kesebilirsin istersen yazmisti
yahidin dedigi yarz videolarin altina yaziyorum iste onlari iqcell misin agasen bi kıza keserimmi dedin şimdi amk yahidin dedigiylw benim sordugumun soruyla alakası yok amk
la sen isid ragebait dedin o ne demek amkyahidin dedigi yarz videolarin altina yaziyorum iste onlari iqcell misin aga![]()
at bakakçıktı zaten bu arada istersen hemen şimdi atayım...
kanka onunla alakası yok o tür şeylere bile okayler diyor yani neyine taktın sen git sikim sonik core ve fandom toplulukları gir kızların çoğunluk olduğu onlara yaz falan bi iki videosuna yazsan "cuss bojack izleyen türk erkekmila sen isid ragebait dedin o ne demek amk
kanka dmden atayim laat bakak
bojack bitirdim izledim zatende bu foto ne amk steam oynanıyomukanka onunla alakası yok o tür şeylere bile okayler diyor yani neyine taktın sen git sikim sonik core ve fandom toplulukları gir kızların çoğunluk olduğu onlara yaz falan bi iki videosuna yazsan "cuss bojack izleyen türk erkekmi" falan yapıyorlar ama biraz araştır önceden söyle kalma ortada sonra
Karıyı buldunda tarzı mı kaldınerden bulcam gymde yok işyerindeki karilarda 24 25 yaslarinda güzeller ama benim tarzim degil bi kursa falan yazilsam bulur muyum okul icin de cok gec artik
https://www.tiktok.com/@popeyescanavarii tarz olarak bu karinin tarzi ornek gosterilebilir bilgisi olanlar yardim etsin sosyal medyadan bi fikriniz varsa onlara da acigim
balon date show katılnerden bulcam gymde yok işyerindeki karilarda 24 25 yaslarinda güzeller ama benim tarzim degil bi kursa falan yazilsam bulur muyum okul icin de cok gec artik
https://www.tiktok.com/@popeyescanavarii tarz olarak bu karinin tarzi ornek gosterilebilir bilgisi olanlar yardim etsin sosyal medyadan bi fikriniz varsa onlara da acigim
bojack bitirdim izledim zatende bu foto ne amk steam oynanıyomuşu divison götvereni isid ragebait ne demek hâlâ söylemedi ama
ragebait atsanda senı sevıyoz kafir killaknk beni niye sevmiyonuzki
mtb 40 kilokız fotosunu atmadımı yani ya türbanlı bokly suratlı biri çıkarsa knk![]()
gördü ztn amkknk kiza yuxunu atsana bi
kendi ratein ve boyun kaç senin knkmtb 40 kilo
181 lean mtnkendi ratein ve boyun kaç senin knk
kısa boylu olmak çok zor ya 173'üm181 lean mtn
tr erkekleri 167kısa boylu olmak çok zor ya 173'üm![]()
z kuşagının boy ortalaması 177 degilmiydi amktr erkekleri 167
oha la karılarda fraudluyomuşKnk ben zamanında gotık sıkmıstım %70i desteklı sutyen takiyo sutyeni bi cikariyon meme yok bosver ondan
Olum malmısn zaten karılar fraud babası aqoha la karılarda fraudluyomuş
Olum malmısn zaten karılar fraud babası aq
yok sadece +10 cm yazıyolar boyları neysez kuşagının boy ortalaması 177 degilmiydi amk
knk benim kuzen var instada lvl stepi takip ediyodu baktım takipten cıkmıs sopkakta denk geldim eleman bi anda 10 cm uzamıs amkz kuşagının boy ortalaması 177 degilmiydi amk
isine geliyo isteBumplamayin sikicem
c2 derkenbak simdi her platformda önüme bir kere düsüyor bu ne demek viliyon mu sen dahil adanalı seko silikelime mahmutta ooo bu uygulamada am dolu haliba diye indiriyor ve kızların kacmasını saglıyor kız varsa bile c2 deki gibi mesajlara yılda bir dönen götü kalkık kaşarlardır cünkü her tanısma platformunda kız basına 200 dm düsüyor günlük c2 den biliyom
connected 2 kız hesabı aç görürsünc2 derken
lannn tanıomKnk şeyi taniyonmu uyuşturucu bagimlisi kadiköy asel siyqh saçli beyaz tenli lens takiyo bakirköy ruh sinir hastaliklarina yatirdilar![]()
lütfen yaz ntmaxxing yapmamız lazım acil çöp kutusuna bak orda vardır belkişuan 0 arkadaşım olsun 6ayda erkek orospusu yaparım kendimi mtn falan da olmana gerek yok nt olmak kolay baya
megathread hazırlamıştım her yarrağı anlatan da kaybolmuş yarısı var sadece