kendimi değiştiriyorum gün 15-21

D

Deleted member 160098

.
3.haftanında sonuna geldik.gayet güzel bir haftaydı.dopamin reseptörlerim iş görebilir hale geldi.bunun etkisini hemen gördüm.artık deftere kitaba boşboş bakmak yerine anlayarak okuyorum ve okuduğum şeyler aklımda kalıyor.ezberleme yeteneğimde büyük artış var.hiçbir konu çalışmamama rağmen tyt türkçede 6-7 net ve matematiktede aynı şekilde 6-7 net artış sağladım.türkçede 20.soruya gelince iptal olurdum şimdi 40 soru tereyağı gibi akıyor.bu sağlıklı çalışan bir beynin ne kadar büyük bir fark yarattığını gösteriyor.

planımın ilk aşaması başarılı oldu.reseptörler artan bir ivmeyle hassaslaşmaya devam edecektir.şimdi sırada 2.aşama var:amigdala hassasiyetini ortadan kaldırmak.bu en zorlayıcı kısım olacak ama kimlik dönüşümünün olduğu kısımda burası olacak.
çeşitli makalelerden okuduğum yöntemleri,belgesellerden izlediğim şeyleri uygulayacağım.asıl savaş şimdi başlıyor.

not:hesabımı 1k posta ulaşmadan silme hedefi koydum o yüzden çok önemli bir şey olmadıkça geri dönüş yapamıycam kusura bakmayın

Haydi abbas, vakit tamam; Akşam diyordun işte oldu akşam. Kur bakalım  çilingir soframızı; Dinsin artık bu kalp ağrısı. 🍂 cahit sıtkı

• +1
Reactions: Deleted member 252926, yigittsaint, Orcairis and 4 others
geldi benim haftalik dizi mukemmell mukemmmel devam

• Love it
Reactions: Deleted member 160098