reanrao
ciciş kebap
grillz yaptırıyom su an dis teline param yetmediDiş cope bro sadece gülme![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
grillz yaptırıyom su an dis teline param yetmediDiş cope bro sadece gülme![]()
Benim alt dişler beyaz richard ramirez dişi gibi amk 1-2 tık daha iyi versiyonugrillz yaptırıyom su an dis teline param yetmedi
valla bitek omuz genişliğim iyi heralde vücudumda genetik olarak
51-52cmvalla bitek omuz genişliğim iyi heralde vücudumda genetik olarak
@szolliontaraelis
gece gece çok sıkıldım sınavlara çalışmak yerine rotluyorum, daha öncede 3-4 kere paylaştığım için siklemiyorum. daha önce bi kere daha ascend planı atmıştım hatırlayan olur belki
l-mmtn alıyordum o zaman şuan hmtn olduğumu düşünüyorum benim için göz bölgem dışında yeterli
normal düz bir şekilde baktığım ayna fotosu, diğer açıklarsa göz bölgem veya cenem daha iyi çıkıyor (redmi otomatik filtre uygulamış cildim bu kadar pürüzsüz değil, göze batacak seviyede sivilcelerim var)
2. foto ise ct pozitif ve burunun daha ince hali, genel olarak hedefim diyebilirim
nd olduğum için hicbiyerde paylaşamıyorum kendimi bi tek orga atıyorum şaka gibi
statlar 16y
175cm boy
63kg
51-52cm omuz genişliği
planlar
@szolliontaraelis
bu şekilde ölçüyorum ama kendim ölçtüğüm için 1-2cm hata olabilir, başka birine olctururum
gece gece çok sıkıldım sınavlara çalışmak yerine rotluyorum, daha öncede 3-4 kere paylaştığım için siklemiyorum. daha önce bi kere daha ascend planı atmıştım hatırlayan olur belki
l-mmtn alıyordum o zaman şuan hmtn olduğumu düşünüyorum benim için göz bölgem dışında yeterli
normal düz bir şekilde baktığım ayna fotosu, diğer açıklarsa göz bölgem veya cenem daha iyi çıkıyor (redmi otomatik filtre uygulamış cildim bu kadar pürüzsüz değil, göze batacak seviyede sivilcelerim var)
2. foto ise ct pozitif ve burunun daha ince hali, genel olarak hedefim diyebilirim
nd olduğum için hicbiyerde paylaşamıyorum kendimi bi tek orga atıyorum şaka gibi
statlar 16y
175cm boy
63kg
51-52cm omuz genişliği
planlar
-9 ay spora gittim(çok boş geçti ama haftada 3 gün boktan bi antreman programdan ve asiri kötü bi beslenmeddn dolayı) 4-5 aydır yapmıyordum yenıden spora baslicam omuzum genişler heralde daha fazla (mk alabilirim bulk için)
-cildiyeye gidip tret aomak
-uyku düzenimi düzeltmek son 2 haftadir 5saati geçmiyor hafta içi uykum 3de yatıyorum
-kirpik için latisse, negative hooding azaltırsa dahada iyi
-kaşlarım seyrek fotoda karanlık oldugu icin belli olmuyor fakat kaş için hint yağı + derma stamp ?? latissede sürülüyor mu? bilgisi olan
-15%16 yag oranim şuan 70+ kilo olduktan sonra 12ye düşebilirim, şuan çokta sikimde değil lean olmak twinke dönüyom cunku
-forumdaki en kötü dental yapıya sahip kişi olabilirim braces herturlu çok düşük ihtimal mse olurum belki
-numalari lens alıcam renkli almalı mıyım öneri ?
göz bölgesi için deluzyonel olduğumu biliyorum ameliyat sıkıntı baya onun dışındaki şeyler için önerilere açığım
kanka bi dm gelsenesen ne verıyon mesela knk
yaz brokanka bi dm gelsene
knk tmmda sana göre kim düz mtn mesela merak ettimL
LMTN
Joe Goldberg strong MTN belki HMTNknk tmmda sana göre kim düz mtn mesela merak ettim
Sizi kim alıo buraya amk?Joe Goldberg strong MTN belki HMTN
Ailen blackpilled değilsetret için cildiyeye gitmene gerek yok eczaneler veriyor vermezse başka eczaneye git biri verir illa
PostERior crossbite@Duck Eats Bagel ve ben varken mümkünatı yok
Yarram beğenmiyorsan beğenme, gereksiz glazelenen celebrity'nin teki.Sizi kim alıo buraya amk?
BaranGREYYarram beğenmiyorsan beğenme, gereksiz glazelenen celebrity'nin teki.
Orange'im yarram, 407 postlu am faresi bana grey diyoBaranGREY
sen benım gardesıme ne dıyon orrrropu cocuuu penn badgley nın yanında olsan amdan cıkmıs sık gıbı kalcaksın mtn dıyosun grının31tonu senıOrange'im yarram, 407 postlu am faresi bana grey diyo![]()
Sanmam ve herkesin tierlerinin orani farkli. Benim icin penn badgley 1 in 20 = strong MTNsen benım gardesıme ne dıyon orrrropu cocuuu penn badgley nın yanında olsan amdan cıkmıs sık gıbı kalcaksın mtn dıyosun grının31tonu senı![]()
"Hmtn"Joe Goldberg strong MTN belki HMTN
Tam da yerinde olmus"Hmtn"
Faceiq rateingi 7.25, top %1 tip, %86 harmony sen hmtn demeye devam broTam da yerinde olmus![]()
"FaceIQ" DNRFaceiq rateingi 7.25, top %1 tip, %86 harmony sen hmtn demeye devam bro
Şaklabansın olM senYarram beğenmiyorsan beğenme, gereksiz glazelenen celebrity'nin teki.
Zaten herkes mal bi sen akıllısın dimiYarram beğenmiyorsan beğenme, gereksiz glazelenen celebrity'nin teki.
Evet sik mantariZaten herkes mal bi sen akıllısın dimi