Kirpik Kalınlaştırma Guide / Marlon Lash Series P3

marlonteixeira

marlonteixeira

cl to subhuman
Kirpikleri uzattın ve boyadın diyelim hala kontrastını iyi bulmuyorsun sebebi kalınlık.
Bu adımları tamamlamadıysan bu threadlere bak:
1760713327582
1760714216565

Elimizde çalışan 2 seçenek var

1) Oral Minoxidil 2.5mg / 5 mg
Yüzde şişikinliği göze alıyor iseniz en iyi seçenek bu ( Bimatropost'un yan etkilerini göze almama rağmen kullanmayacağım bırakınca eski haline dönmesi ve şişkinlik sağlık indikatörleri göz altı torbalarınn şişmesi vs.)
1760713557846

2) Hint Yağı / Castor Oil
1 damla parmak ucuna damlatıp kirpiklere ve uçlarına uygulanır kaş tarağı kullanılabilir. Sonuçlar 2 3 Hafta içerisinde gelir sabırlı olmak lazım pişman olunmayacak bir yatırım

1760713823686

• +1
Reactions: Charm0, Auchelius, noahhhken and 3 others
Kirpik uzatmayı Latise dışında yapabilen malzeme varmı natural olan
Serum? Biliyorsan marka da önerir misin kanka

Ellerine sağlık bu arada çok müq thread

• +1
Reactions: Auchelius, Trenmaxx1 and pashanimair
Kirpik uzatmayı Latise dışında yapabilen malzeme varmı natural olan
Serum? Biliyorsan marka da önerir misin kanka

Ellerine sağlık bu arada çok müq thread

Ordinary Lash Serum ama Latisseyi aplikatör ile kullanırsan sorun olmaz

• +1
Reactions: Auchelius, yunguz0, Kayra139 and 1 other person
Kirpikleri uzattın ve boyadın diyelim hala kontrastını iyi bulmuyorsun sebebi kalınlık.
View attachment 4218230View attachment 4218259

Yüzde şişikinliği göze alıyor iseniz en iyi seçenek bu ( Bimatropost'un yan etkilerini göze almama rağmen kullanmayacağım bırakınca eski haline dönmesi ve şişkinlik sağlık indikatörleri göz altı torbalarınn şişmesi vs.)
View attachment 4218241

1 damla parmak ucuna damlatıp kirpiklere ve uçlarına uygulanır kaş tarağı kullanılabilir. Sonuçlar 2 3 Hafta içerisinde gelir sabırlı olmak lazım pişman olunmayacak bir yatırım

View attachment 4218253
Mirin

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair and marlonteixeira
View attachment 4218230View attachment 4218259

View attachment 4218241

View attachment 4218253
Kaşa hint yağı sürersek iyi sonuç alır mıyız denedin mi

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and why not me?
0 uee göze bunu yapsam mala benzer miyim acaba

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and marlonteixeira
0 uee göze bunu yapsam mala benzer miyim acaba
Tam emin değilim ama @Dathomirian Zabrak 0 uee de kirpik pek belli olmuyor demişti sanırsam yanlış olmasın, tabi @Resistance. ın fikrinide merak ediyorum.

• +1
Reactions: why not me?, Resistance., pashanimair and 1 other person
Tam emin değilim ama @Dathomirian Zabrak 0 uee de kirpik pek belli olmuyor demişti sanırsam yanlış olmasın, tabi @Resistance. ın fikrinide merak ediyorum.
üst kirpikler belli olmuyor evet ama asıl kontrastı veren alt kirpikler

• +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
Biraz üst kirpikler belli olmuyor o kadar onun dışında kirpiğin bu kadar takıntı edildiği bi burayı gördüm amk

• +1
Reactions: xlegend, pashanimair and Auchelius
Biraz üst kirpikler belli olmuyor o kadar onun dışında kirpiğin bu kadar takıntı edildiği bi burayı gördüm amk
kirpik only way to ascend

• +1
Reactions: pashanimair
cogu kişinin eye areasi sikim taşsak gibi olduğu için bu tür şeylerle copeluyo mlsf

• +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
Göz bölgesi için en iyi softmaxxlerden biri değil mi kaş ve kirpiğe önem vermek.

• +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
  • +1
Göz bölgesi için en iyi softmaxxlerden biri değil mi kaş ve kirpiğe önem vermek.
Yaw oyle de knk kirpiklerin yok falan olmadığı sürece çokta onemi yok hatta çok belirgin uzun kirpikler uncanny geliyo bana

• +1
Yaw oyle de knk kirpiklerin yok falan olmadığı sürece çokta onemi yok hatta çok belirgin uzun kirpikler uncanny geliyo bana
5449085_1760903202919.png
IMG 2636

bu kirpik isi uyusturucu gibi bi fırt cekince bırakamiyonda

Attachments

• 1760903202919.png
    1760903202919.png
    297.2 KB · Views: 0
Last edited:
  • +1
  • Love it
Reactions: Kayra139, pashanimair, Auchelius and 1 other person

Attachments

• IMG_6628.jpeg
    IMG_6628.jpeg
    628.9 KB · Views: 0
  • +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Resistance. and marlonteixeira
  • +1
buarada farkettimde orbital fat loss falan yok karartı sadece
Kaş maxxing için ne öneriyorsun boyamak dışında çünkü yoğunluğunu artırmak istiyorum.

• +1
Reactions: Kayra139 and pashanimair
Kaş maxxing için ne öneriyorsun boyamak dışında çünkü yoğunluğunu artırmak istiyorum.
kaş tarağı al yoğun durmasa bile tarayınca 2x daha gür duruyor ben latisseyi parmagıma damlatıp kullandığım için artanları kaştaki bald spotlara sürüyorum doluyor direk + argan yağı

• +1
Reactions: Kayra139, pashanimair and Auchelius
kaş tarağı al yoğun durmasa bile tarayınca 2x daha gür duruyor ben latisseyi parmagıma damlatıp kullandığım için artanları kaştaki bald spotlara sürüyorum doluyor direk + argan yağı
Kaşlarım o kadar iyi değil aq keşke attığın fotodakiler gibi olsaydı. Bu dediklerini sence ne kadar süre yapmalıyım o fotodaki hale gelebilmesi için.

• +1
  • Love it
Reactions: Kayra139, marlonteixeira and pashanimair
0 UEE god tier kirpiklerim:
1761036651451

Kisiye gore degisiyor ama azicik UEE benim icin iyi olabilirdi. T50 gozlerim icin lens kullaniyorum bu arada:feelswhy:

• +1
  • Woah
squint atmasan iyiydide kaşların falanda güzel pozitif bide cantusunumu kesiyon aq
Squint atmiyom lo squint atinca sclera show'um cok dusuk oluyor foidler fark ediyo. Godly PFL, Kaslarimi da sevmiyorum aq fazla pozitif duz olsa Chad EA olurdu muhtemelen lenslerle. MC cutting konusunda bir sey demicem jfl

• +1
Squint atmiyom lo squint atinca sclera show'um cok dusuk oluyor foidler fark ediyo. Godly PFL, Kaslarimi da sevmiyorum aq fazla pozitif duz olsa Chad EA olurdu muhtemelen lenslerle. MC cutting konusunda bir sey demicem jfl
git salona kaşlarını alttan ve üstten temizlettir iple şekle soksunlar ben gotumu yırtıyom o pozitiflige ulaşsın diye aqqq

• +1
Reactions: pashanimair
git salona kaşlarını alttan ve üstten temizlettir iple şekle soksunlar ben gotumu yırtıyom o pozitiflige ulaşsın diye aqqq
Ben iyi sekil verebiliyorum da tertemiz sekil cekmek icin topical minoxidil ve castor oil kullaniyorum kaslara 1 haftadir. Siklik arttiginda duzgunce sekil vericem muhtemelen. Bir de normalde boyuyorum simdi boya sondu gri duruyo aq dun cektim fotoyu

• +1
Ben iyi sekil verebiliyorum da tertemiz sekil cekmek icin topical minoxidil ve castor oil kullaniyorum kaslara 1 haftadir. Siklik arttiginda duzgunce sekil vericem muhtemelen. Bir de normalde boyuyorum simdi boya sondu gri duruyo aq dun cektim fotoyu
aga dicek bisey yok süper eye area valla
1761039025230
mc cut gidermi ne diyon

• +1
Reactions: pashanimair and BaranPSL
aga dicek bisey yok süper eye area valla
View attachment 4230723 mc cut gidermi ne diyon
Riske atma derim ama deneyeceksen MC cut potansiyeli var, zaten canthus'un asagiya dogru gidiyor lakin daha ilerlememis, ilerleme cizgiso belli oluyor zaten hafiften. Doktora kestirtebilirsin ya da risk alip evde kendin tiras bicaginin blade'iyle onceden goz kalemi ile bi cizgi cekip o cizgi dogrultusunda kesebilirsin. Bi de Cantho icin para biriktir

• +1
Riske atma derim ama deneyeceksen MC cut potansiyeli var, zaten canthus'un asagiya dogru gidiyor lakin daha ilerlememis, ilerleme cizgiso belli oluyor zaten hafiften. Doktora kestirtebilirsin ya da risk alip evde kendin tiras bicaginin blade'iyle onceden goz kalemi ile bi cizgi cekip o cizgi dogrultusunda kesebilirsin. Bi de Cantho icin para biriktir
Doktora mı tfff nasıl bir doktor bu
MC cut thread varsa atarsan sevinirim
cantoplatsy , cantopexy planlıyorum

• +1
Reactions: pashanimair and BaranPSL
Doktora mı tfff nasıl bir doktor bu
MC cut thread varsa atarsan sevinirim
cantoplatsy , cantopexy planlıyorum
He valla tanıdık göz doktoru varsa samimiysen keser, küfür atar sana otizm tanısı koyar ama keser muhtemelen. MC cut onerilmiyo riskli diye ondan thread'e hiç bakmadım. Ama canthoplasty muhtemelen CL EA yapar seninkini, Mirin Eyebrows. Bir de postlarimi reple profilden aqq

• +1
  • Love it
Atıyosun kanka kırışıklık başka türlü oluşmuyor :/

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
Atıyosun kanka kırışıklık başka türlü oluşmuyor :/
Kapatici:feelswhy:, infralarim recessed diye kapatici kulllaniyorum cok hafif goz altlarima o yuzden yakin cekimde oyle duruyor, kirisikliklarda beyaz ve mor ton farkini anlayabilirsin zaten

• +1
Reactions: reanrao
Kapatici:feelswhy:, infralarim recessed diye kapatici kulllaniyorum cok hafif goz altlarima o yuzden yakin cekimde oyle duruyor, kirisikliklarda beyaz ve mor ton farkini anlayabilirsin zaten
Heee anladım var mı önerdiğin kapatıcı serisi

• +1
Reactions: BaranPSL
Torbaci gibi gezmek mi 2k cebinden verip butun kizlardan EA'n hakkinda iltifat almak mi
o paraya latisse alip dark EA ile eroinci gibi gezmek