marlonteixeira
cl to subhuman
Kirpikleri uzattın ve boyadın diyelim hala kontrastını iyi bulmuyorsun sebebi kalınlık.
Bu adımları tamamlamadıysan bu threadlere bak:
looksmax.org
looksmax.org
looksmax.org
Elimizde çalışan 2 seçenek var
1) Oral Minoxidil 2.5mg / 5 mg
Yüzde şişikinliği göze alıyor iseniz en iyi seçenek bu ( Bimatropost'un yan etkilerini göze almama rağmen kullanmayacağım bırakınca eski haline dönmesi ve şişkinlik sağlık indikatörleri göz altı torbalarınn şişmesi vs.)
2) Hint Yağı / Castor Oil
1 damla parmak ucuna damlatıp kirpiklere ve uçlarına uygulanır kaş tarağı kullanılabilir. Sonuçlar 2 3 Hafta içerisinde gelir sabırlı olmak lazım pişman olunmayacak bir yatırım
Bu adımları tamamlamadıysan bu threadlere bak:

Latisse Before / After + Kullanımı (KİRPİK UZATMA)
Öncelikle Latisse denilen ilacın kullanılma amacı sadece içerisinde bimatropost olmasıdır. Diğer kirpik serumlarının ortaya çıkmasının sebebi bu göz tansiyon ilaçlarının yan etkileridir. Latisse türkiyede pek bulunmuyor buyüzden muadillerini kullanmalısınız aradaki tek farkı uygulama çubuğu...

Kirpik Nasıl Boyanır ? Eyelashmaxx Part2
Öncelikle boyamak için kirpiğiniz olması lazım bruv önce bu threadime göz atın https://looksmax.org/threads/latisse-before-after-kullanimi-kirpik-uzatma.1656813/ En iyi softmaxxlerden birisi çünkü gözde kontrast oluşturuyor örnek : Gereken Malzemeler: Kaş / Kirpik boyası farketmiyor benim...

GUVENLI EYELASHMAXXING (Kirpik Uzatma)
yabancılara atmıştım burayada atayım dedim görmeyen varsa diye Minoxidil: - göz çevresi için kesinlikle önerilmez - tahriş, mor halkalar, gerçek hasara yol açabilir Castor Oil (Hint Yağı): - kirpikleri uzatmaz - sadece kirpikleri daha sağlıklı ve daha az dökülmesini sağlar Latisse: -...

Elimizde çalışan 2 seçenek var
1) Oral Minoxidil 2.5mg / 5 mg
Yüzde şişikinliği göze alıyor iseniz en iyi seçenek bu ( Bimatropost'un yan etkilerini göze almama rağmen kullanmayacağım bırakınca eski haline dönmesi ve şişkinlik sağlık indikatörleri göz altı torbalarınn şişmesi vs.)

2) Hint Yağı / Castor Oil
1 damla parmak ucuna damlatıp kirpiklere ve uçlarına uygulanır kaş tarağı kullanılabilir. Sonuçlar 2 3 Hafta içerisinde gelir sabırlı olmak lazım pişman olunmayacak bir yatırım