kısa bir aradan sonra tekrar geldim

Zodiac

Zodiac

Nothing Ever Happens
what's up niggas

• +1
Reactions: fefep, Aven, orbitalover and 3 others
  • +1
Reactions: Resistance. and Auchelius
hoşbuldum ben yokken neler oldu forumda çok fazla unread thread var çok üşeniyorum özet geç
benim threadları oku acil

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust and Zodiac
hoşbuldum ben yokken neler oldu forumda çok fazla unread thread var çok üşeniyorum özet geç
kanka çok bi bok olduğu yok ama önemli olan şeyler trustmebro gibi huzursuzluk çıkaran elemanların banlanıp artık olmamasıydı subforum düzelmişti taki 3 gün önce türeyen orospu evlatları olmasaydı güzel devam ediyordu

• Hmm...
  • +1
Reactions: orbitalover and Zodiac
benim threadları oku acil
Screenshot 2025 07 11 02 42 50 061 comandroidchrome
çıkmıyor

• +1
kanka çok bi bok olduğu yok ama önemli olan şeyler trustmebro gibi huzursuzluk çıkaran elemanların banlanıp artık olmamasıydı subforum düzelmişti taki 3 gün önce türeyen orospu evlatları olmasaydı güzel devam ediyordu
Tmbnin kankasına mı diyon bunu jfl

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: nerdcel, Thief, divisionpanzerfaust and 2 others
Tmbnin kankasına mı diyon bunu jfl
kanka benimde trustmebro ile alakalı sorunum yok hatta burdaki herkes ile bir problemim yok, çoğunlukla hakaret edip sövdüğü için örnek verdim ben ve trustmebro ile menasın kavgasında orgda lurkluyordum komikti aq ne yalan söyleyeyim ama bu yeni türeyen ibneler komik değil.

• +1
Reactions: Zodiac
kanka benimde trustmebro ile alakalı sorunum yok hatta burdaki herkes ile bir problemim yok, çoğunlukla hakaret edip sövdüğü için örnek verdim ben ve trustmebro ile menasın kavgasında orgda lurkluyordum komikti aq ne yalan söyleyeyim ama bu yeni türeyen ibneler komik değil.
katılıyorum

• Love it
  • +1