Zodiac
Nothing Ever Happens
what's up niggas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hoşgeldin kankamwhat's up niggas
hoşbuldum ben yokken neler oldu forumda çok fazla unread thread var çok üşeniyorum özet geçhoşgeldin kankam
benim threadları oku acilhoşbuldum ben yokken neler oldu forumda çok fazla unread thread var çok üşeniyorum özet geç
kanka çok bi bok olduğu yok ama önemli olan şeyler trustmebro gibi huzursuzluk çıkaran elemanların banlanıp artık olmamasıydı subforum düzelmişti taki 3 gün önce türeyen orospu evlatları olmasaydı güzel devam ediyorduhoşbuldum ben yokken neler oldu forumda çok fazla unread thread var çok üşeniyorum özet geç
Tmbnin kankasına mı diyon bunu jflkanka çok bi bok olduğu yok ama önemli olan şeyler trustmebro gibi huzursuzluk çıkaran elemanların banlanıp artık olmamasıydı subforum düzelmişti taki 3 gün önce türeyen orospu evlatları olmasaydı güzel devam ediyordu
onunla aramda bir sorun yokTmbnin kankasına mı diyon bunu jfl
kanka benimde trustmebro ile alakalı sorunum yok hatta burdaki herkes ile bir problemim yok, çoğunlukla hakaret edip sövdüğü için örnek verdim ben ve trustmebro ile menasın kavgasında orgda lurkluyordum komikti aq ne yalan söyleyeyim ama bu yeni türeyen ibneler komik değil.Tmbnin kankasına mı diyon bunu jfl
boy hakkında bir tane threadı vardı sanırsam ondan bahsetmiş olabilir
katılıyorumkanka benimde trustmebro ile alakalı sorunum yok hatta burdaki herkes ile bir problemim yok, çoğunlukla hakaret edip sövdüğü için örnek verdim ben ve trustmebro ile menasın kavgasında orgda lurkluyordum komikti aq ne yalan söyleyeyim ama bu yeni türeyen ibneler komik değil.