EK0
ltb lover
- OP
abisi var kurşuna dizer beni kalsınkanka adresini biliyorsan kapisinin önünde kamp kur oyle erkeklere bayiliyorlar dene bu yaz;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
abisi var kurşuna dizer beni kalsınkanka adresini biliyorsan kapisinin önünde kamp kur oyle erkeklere bayiliyorlar dene bu yaz;
kanka motive olman güzel son sene olduğu için risk almak mantıklıkanka biliyon mu harbi çok motive oldum okul açıldığında cidden çok yakınlaşmaya çalışıcam kızla yani teknik olarakta son senem okulda ters tepki alsam bile bidaha görmicem okuldan kimseyi sikerim eyvallah cano
kanka zaten kız tipimi beğendiğinde çirkindim biraz yıl sonuna doğru toparladım kız bile yıl başındaki fotomu görünce ne kötüymüş o saçın falan dedi şu stme yanıt verir mi diye yine denicem bayağadır st atmıyorum şu arkadaşlarla çıkayım dışarı güzel faça bi foto çekilicem atacamkanka motive olman güzel son sene olduğu için risk almak mantıklı
okul açılınca yakınlaşmaya çalışacağım demen iyi ama şimdi bile hafif flört başlatabilirsin st atıp espri yaparak
ters tepki alsan bile bir daha görmeyeceksin o yüzden korkma
looksmaxle style düzelt confidence yükselsin kız zeki sınava çalışacak uyum önemli
aksiyonu geciktirme direkt dene friendzone da kalma
yazdım bunu kenaraokulda tanış snape geçir snapte çok rahat oluyor konu hiç bitmiyor her gün birbirinize anlık attığınız için
kanka valla takılma tarzınızı neye nasıl tepki vereceğini bilmeden konuşmam pek doğru olmaz ama her fırsatta iltifat et biraz yakınlıgı arttırmaya çalış kızın tepkisini takip ederek. çok oluruna bırakırsan belki sonradan ilgisini kaybedip arkadaş halinizi kabul edebilirBeyler, sınıfta bir tane mtb kız var. Yılın başında yakın kız arkadaşıma 'fena çocuk değil' falan demiş, kız da 'açıkçası benim tipim' neyse. Yılın başında bunu dediğinde manitası vardı, ondan pek ilgilenmedim konuyla. Ama bu kız, manitası olmasına rağmen benim st'lere falan saçma sapan şeyler yazıyor. Yani yanıt vermek için yanıt veriyor amk. Yok, foto atmışım, 'çete üyesi' falan yazıyor. Daha çok şey yazdı da aklımda bi bu kalmış. Ama öyle aman aman samimiyetimiz de yoktu o sıra, yani garipti st'lere yanıtları. Neyse, ben manitası var diye yine pek takmadım bunları. 2 ay önce falan kız, bi anda bunu konuşuyorduk, şey dedi: 'Aa, ben sana anlattım mı? Manitamla ayrıldık biz.' dedi. Ben de tam bunu demesinden 1 hafta önce benim kızla konuşmayı kesmiştim. Anlık boşluk mudur nedir, o gün bugündür kız gözüme çok güzel geliyor. Nasıl olurum ben bu kızla? Bir de samimileştik, arkadaşlığımız falan da oldu. Ben bunu nasıl çeviririm amk? Arkadaşlığımızı riske atmak istemiyorum. Bir de sınav senesi. Kız zeki, sınava hazırlanacak. Ben de öyle üni müni siklemiyom, sınav mınav umurumda değil. Benim gibi bir denyoyla, tipimi beğense de olur mu acaba?
bu arada niye bu kadar mükemmel noktalama işareti derseniz yazdıktan sonra baktım çok okunmaz haldeydi chatgptye attım o düzeltti yoksa hikaye real yardım
neysinirlendim
ascendantwill kardeşimizi anıyoruzolm sen niye profilini bu bok yaptın cult mu oldunuz amacı ne bunun
sınav senesi çok riskli geldi bana özellikle kız zekiyse ama manita olmayı aceleye getirmeden gözünde yakın arkadaş statüsüne gelebilirsen sana çok şey katacagina inaniyorum bu arkadaslik iliskisinin, ilk amacın arkadaş olmak anlattiklarindan yola cikarak friendzone yemeyecegini varsayiyorum ama herkesin dedigi gibi ikinizi yuz yuze gozlemlemeden net bir yorum yapamam, anlicagin kisa sure icerisinde normalde olmadiginiz kadar yakin oldugunuz surece alirsin istedigini tmm optum bbBeyler, sınıfta bir tane mtb kız var. Yılın başında yakın kız arkadaşıma 'fena çocuk değil' falan demiş, kız da 'açıkçası benim tipim' neyse. Yılın başında bunu dediğinde manitası vardı, ondan pek ilgilenmedim konuyla. Ama bu kız, manitası olmasına rağmen benim st'lere falan saçma sapan şeyler yazıyor. Yani yanıt vermek için yanıt veriyor amk. Yok, foto atmışım, 'çete üyesi' falan yazıyor. Daha çok şey yazdı da aklımda bi bu kalmış. Ama öyle aman aman samimiyetimiz de yoktu o sıra, yani garipti st'lere yanıtları. Neyse, ben manitası var diye yine pek takmadım bunları. 2 ay önce falan kız, bi anda bunu konuşuyorduk, şey dedi: 'Aa, ben sana anlattım mı? Manitamla ayrıldık biz.' dedi. Ben de tam bunu demesinden 1 hafta önce benim kızla konuşmayı kesmiştim. Anlık boşluk mudur nedir, o gün bugündür kız gözüme çok güzel geliyor. Nasıl olurum ben bu kızla? Bir de samimileştik, arkadaşlığımız falan da oldu. Ben bunu nasıl çeviririm amk? Arkadaşlığımızı riske atmak istemiyorum. Bir de sınav senesi. Kız zeki, sınava hazırlanacak. Ben de öyle üni müni siklemiyom, sınav mınav umurumda değil. Benim gibi bir denyoyla, tipimi beğense de olur mu acaba?
bu arada niye bu kadar mükemmel noktalama işareti derseniz yazdıktan sonra baktım çok okunmaz haldeydi chatgptye attım o düzeltti yoksa hikaye real yardım