D
Deleted member 182950
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
birsürü kıza yazdım devamını atarımhtn larpladığım hesaptan kızlara otistik gibi davranıyorum ve bakalım tepkileri ne olucak şimdilik birkaç geri dönüş aldım tabiki
Tepkiler şaşırtmadı yakışıklı olunca istediğin gibİ davranabiliyosunView attachment 4520963
HBunları atacaksanda hesapları sansürleyip at başına bela gelir amk
Senden çok daha iyi göründüğüme eminimkızlar hesabın arkasında şöyle bir zavallı olduğunu görse ne yaparlar acaba test eder misin kardesim?
View attachment 4520991
Kardeşim cog agir dedin adamı depresyona sokacaksınkızlar hesabın arkasında şöyle bir zavallı olduğunu görse ne yaparlar acaba test eder misin kardesim?
View attachment 4520991
Ben bunları çok duydum ezik ltnlerin ve yüzünü göstermeyenlerin yorumlarını ciddiye almıyorum istediğini desin sikimde değil lvbel c5 mentalKardeşim cog agir dedin adamı depresyona sokacaksın

looks way better than u btwkızlar hesabın arkasında şöyle bir zavallı olduğunu görse ne yaparlar acaba test eder misin kardesim?
View attachment 4520991
Adamsın ppdeki senmisin bu aradalooks way better than u btw
ne anlattin be aptal oc seni ahwjdskaAdamsın ppdeki senmisin bu arada
knk senin bu kendine sikici bulma çabaların tahminen ne zaman son bulur ne otistik adamsın lavuk akşama kadar herkese aynı mentleri giriyor amkne anlattin be aptal oc seni ahwjdska
shh silence sub5knk senin bu kendine sikici bulma çabaların tahminen ne zaman son bulur ne otistik adamsın lavuk akşama kadar herkese aynı mentleri giriyor amk
sabahtan aksama kadar subforumda gezmek yormuyormu obez kankam benim biraz hayatunıza odaklanınknk senin bu kendine sikici bulma çabaların tahminen ne zaman son bulur ne otistik adamsın lavuk akşama kadar herkese aynı mentleri giriyor amk
iyi sen yine özgün cümleler kurabiliyon çimene falan dokun demedinsabahtan aksama kadar subforumda gezmek yormuyormu obez kankam benim biraz hayatunıza odaklanın
Bana onlar çok klasik geliyor ayrıca tiktok brain olduğunu belli ettin çünkü bu terimleri anca tt bağımlıları biliriyi sen yine özgün cümleler kurabiliyon çimene falan dokun demedin
ayrıca adam anana sövüyor amk bana dalaşcana ona sarsana awsabahtan aksama kadar subforumda gezmek yormuyormu obez kankam benim biraz hayatunıza odaklanın
olm bunu başkası deseydi okeydide zario larpı icin tt hesabı açan birinden bu lafın çıkması hönkürttü aqBana onlar çok klasik geliyor ayrıca tiktok brain olduğunu belli ettin çünkü bu terimleri anca tt bağımlıları bilir
knk larp hesabı açıp milleti kandırmak iq isteyen bisey siz istesenizde yapamazsınız bu yuzden yadırgamanız normal kedi ulasamadıgı cigere mundar dermisolm bunu başkası deseydi okeydide zario larpı icin tt hesabı açan birinden bu lafın çıkması hönkürttü aq
knk larp hesabı açıp milleti kandırmak iq isteyen bisey siz istesenizde yapamazsınız bu yuzden yadırgamanız normal kedi ulasamadıgı cigere mundar dermis
obez kankam
Pretty boyum sen bu saç stilini yapsan gözlük taksan kürde benzersin daha yüzün bile yok aq kürdü seni genetic failed sub5 ahahah
bait attıgın anlasılıyo da kendi yüzünle yapma bari aq redditte atıp bu adam yarrak mı istiyo yazalım yinePretty boyum sen bu saç stilini yapsan gözlük taksan kürde benzersin daha yüzün bile yok aq kürdü seni genetic failed sub5 ahahah
Redditemi attınız beni aq hangi forumbait attıgın anlasılıyo da kendi yüzünle yapma bari aq redditte atıp bu adam yarrak mı istiyo yazalım yine
olm daha komik kısımı söyliyimmi lavuğun bait attığını sanmanbait attıgın anlasılıyo da
kafa direkt şuraya kaydıredditte atıp bu adam yarrak mı istiyo yazalım yine
oglusum neden böyle seyler yapıyorsunhtn larpladığım hesaptan kızlara otistik gibi davranıyorum ve bakalım tepkileri ne olucak şimdilik birkaç geri dönüş aldım tabiki
Tepkiler şaşırtmadı yakışıklı olunca istediğin gibİ davranabiliyosunView attachment 4521033View attachment 4521036
Abi haklısınızda sslere baksanıza maymundan farksız şekilde konuşmasına rağmen hala konuşmayaolm daha komik kısımı söyliyimmi lavuğun bait attığını sanman
biz bunları farkedeli çok oldu zaten bunun sinirini öfkesini yaşayalıda cok oldu artık siklememe modunda olduğumuzdan tepkisiz kalıyoruzAbi haklısınızda sslere baksanıza maymundan farksız şekilde konuşmasına rağmen hala konuşmaya
devam ediyorlar tüm bu serzenişler tüm bu insanlık çok trajikomik
Kullandığın model kimhtn larpladığım hesaptan kızlara otistik gibi davranıyorum ve bakalım tepkileri ne olucak şimdilik birkaç geri dönüş aldım tabiki
Tepkiler şaşırtmadı yakışıklı olunca istediğin gibİ davranabiliyosunView attachment 4521033View attachment 4521036
Sırf çirkin olduğu için milyonlarca para harcamaya hazır olan insanlar, bu yüzden kendine kıymış olanlar. Bu amınakoduğumun hayatı sike takılmayacak kadar absürt derecede boktanbiz bunları farkedeli çok oldu zaten bunun sinirini öfkesini yaşayalıda cok oldu artık siklememe modunda olduğumuzdan tepkisiz kalıyoruz
Sakalla bile pretty
Kendini at la ozguvensiz ltnpretty boya bak amına koyayım View attachment 4521184
jinekomastini yalarım senin o hesaplarla nude alda at bakayım bize cici kızKendini at la ozguvensiz ltn
kudur lan oç atarsan at@cl4zai seni global foruma atıyom orospu evladı o terli apış aranı sıkecem obez piç
high potentialkızlar hesabın arkasında şöyle bir zavallı olduğunu görse ne yaparlar acaba test eder misin kardesim?
View attachment 4520991
@Resistance. şu çocuğu rate olarak moglarım ama bana böyle aila bi kızın uğraşacağını sanmam, bu appeal işi garip ya kendini atsa bu lavuk foruma hmtn falan derler maxView attachment 4521014
Bir kızın attığı yoruma bakun aahahahahah
orga göre bisiklet koltuğuna benzemıyosan çirkinsin zaten buradaki rateler ağır cope reelde neyse odur raten@Resistance. şu çocuğu rate olarak moglarım ama bana böyle aila bi kızın uğraşacağını sanmam, bu appeal işi garip ya kendini atsa bu lavuk foruma hmtn falan derler max
aynen öyle, aslında bende tiktoğa deney yapmak istiyorumda manita döver beniorga göre bisiklet koltuğuna benzemıyosan çirkinsin zaten buradaki rateler ağır cope reelde neyse odur raten
fena ratelenmeyip disarda hic ilgi alamama isiorga göre bisiklet koltuğuna benzemıyosan çirkinsin zaten buradaki rateler ağır cope reelde neyse odur raten
yaw psl rate önemsiz değilde dediğim gibi appeal sik gibi olunca bi önemi kalmıyor görünmez oluyorsun direktfena ratelenmeyip disarda hic ilgi alamama isi
GünaydınAbi haklısınızda sslere baksanıza maymundan farksız şekilde konuşmasına rağmen hala konuşmaya
devam ediyorlar tüm bu serzenişler tüm bu insanlık çok trajikomik
oha ciddi misinnnnTepkiler şaşırtmadı yakışıklı olunca istediğin gibİ davranabiliyosun
htn larpladığım hesaptan kızlara otistik gibi davranıyorum ve bakalım tepkileri ne olucak şimdilik birkaç geri dönüş aldım tabiki
Aga bunlar çocuk olabilir mi? Yaşlarına falan baktın mı emin misin böyle yazışan biri yetişkin olamazView attachment 4521652Güncelleme