Kızlara otistik gibi davrandım ve tepkileri

D

Deleted member 182950

Banned
htn larpladığım hesaptan kızlara otistik gibi davranıyorum ve bakalım tepkileri ne olucak şimdilik birkaç geri dönüş aldım tabiki
Tepkiler şaşırtmadı yakışıklı olunca istediğin gibİ davranabiliyosun
IMG 3841
IMG 3842

Attachments

• IMG_3837.jpeg
    IMG_3837.jpeg
    237.9 KB · Views: 0
Last edited:
  • JFL
Reactions: susisesi
htn larpladığım hesaptan kızlara otistik gibi davranıyorum ve bakalım tepkileri ne olucak şimdilik birkaç geri dönüş aldım tabiki
Tepkiler şaşırtmadı yakışıklı olunca istediğin gibİ davranabiliyosunView attachment 4520963
birsürü kıza yazdım devamını atarım

Bunları atacaksanda hesapları sansürleyip at başına bela gelir amk

• +1
  • JFL
Reactions: StuntmanMike, -BayHarbourButcher, Deleted member 98741 and 1 other person
kızlar hesabın arkasında şöyle bir zavallı olduğunu görse ne yaparlar acaba test eder misin kardesim?

5690987 20240912 172436 Original

• JFL
Reactions: Rol, Trenmaxx1, BugraSA and 10 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Trenmaxx1, Deleted member 310923, Auchelius and 4 others
Kardeşim cog agir dedin adamı depresyona sokacaksın
Ben bunları çok duydum ezik ltnlerin ve yüzünü göstermeyenlerin yorumlarını ciddiye almıyorum istediğini desin sikimde değil lvbel c5 mental 😜

• +1
Reactions: Deleted member 252341
ne anlattin be aptal oc seni ahwjdska
knk senin bu kendine sikici bulma çabaların tahminen ne zaman son bulur ne otistik adamsın lavuk akşama kadar herkese aynı mentleri giriyor amk

• +1
Reactions: pashanimair, ascendantwill, Fridx and 2 others
IMG 3840

Bir kızın attığı yoruma bakun aahahahahah

knk senin bu kendine sikici bulma çabaların tahminen ne zaman son bulur ne otistik adamsın lavuk akşama kadar herkese aynı mentleri giriyor amk
shh silence sub5

• JFL
Reactions: Deleted member 310923, szenn and Resistance.
sabahtan aksama kadar subforumda gezmek yormuyormu obez kankam benim biraz hayatunıza odaklanın

• Ugh..
  • +1
Reactions: Deleted member 310923 and Resistance.
sabahtan aksama kadar subforumda gezmek yormuyormu obez kankam benim biraz hayatunıza odaklanın
iyi sen yine özgün cümleler kurabiliyon çimene falan dokun demedin

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, ascendantwill, stormerdeccal and 6 others
iyi sen yine özgün cümleler kurabiliyon çimene falan dokun demedin
Bana onlar çok klasik geliyor ayrıca tiktok brain olduğunu belli ettin çünkü bu terimleri anca tt bağımlıları bilir

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Resistance.
ayrıca adam anana sövüyor amk bana dalaşcana ona sarsana aw

• +1
Reactions: pashanimair, ascendantwill, BugraSA and 4 others
Bana onlar çok klasik geliyor ayrıca tiktok brain olduğunu belli ettin çünkü bu terimleri anca tt bağımlıları bilir
olm bunu başkası deseydi okeydide zario larpı icin tt hesabı açan birinden bu lafın çıkması hönkürttü aq

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, ascendantwill, BugraSA and 5 others
olm bunu başkası deseydi okeydide zario larpı icin tt hesabı açan birinden bu lafın çıkması hönkürttü aq
knk larp hesabı açıp milleti kandırmak iq isteyen bisey siz istesenizde yapamazsınız bu yuzden yadırgamanız normal kedi ulasamadıgı cigere mundar dermis

• JFL
Reactions: wills, Deleted member 251512, Serialsuicide and 1 other person
knk larp hesabı açıp milleti kandırmak iq isteyen bisey siz istesenizde yapamazsınız bu yuzden yadırgamanız normal kedi ulasamadıgı cigere mundar dermis
:feelswhy:

• +1
Reactions: pashanimair, ascendantwill, Deleted member 310923 and 2 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 252341, meatenjoyer9 and Deleted member 251512
Pretty boyum sen bu saç stilini yapsan gözlük taksan kürde benzersin daha yüzün bile yok aq kürdü seni genetic failed sub5 ahahah
bait attıgın anlasılıyo da kendi yüzünle yapma bari aq redditte atıp bu adam yarrak mı istiyo yazalım yine

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, temelyeterliliktest, Deleted member 310923 and 3 others
bait attıgın anlasılıyo da kendi yüzünle yapma bari aq redditte atıp bu adam yarrak mı istiyo yazalım yine
Redditemi attınız beni aq hangi forum

• JFL
Reactions: ascendantwill, temelyeterliliktest, Serialsuicide and 2 others
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, ascendantwill, Deleted member 310923 and 3 others

Attachments

• _That's the German Three_ Inglourious Basterds (2009) #shorts #cinema #tarantino #ThreeGlasses...mp4
    1.6 MB
  • JFL
  • +1
olm daha komik kısımı söyliyimmi lavuğun bait attığını sanman
Abi haklısınızda sslere baksanıza maymundan farksız şekilde konuşmasına rağmen hala konuşmaya
devam ediyorlar tüm bu serzenişler tüm bu insanlık çok trajikomik

• +1
Reactions: Deleted member 307488 and Resistance.
Abi haklısınızda sslere baksanıza maymundan farksız şekilde konuşmasına rağmen hala konuşmaya
biz bunları farkedeli çok oldu zaten bunun sinirini öfkesini yaşayalıda cok oldu artık siklememe modunda olduğumuzdan tepkisiz kalıyoruz

• +1
biz bunları farkedeli çok oldu zaten bunun sinirini öfkesini yaşayalıda cok oldu artık siklememe modunda olduğumuzdan tepkisiz kalıyoruz
Sırf çirkin olduğu için milyonlarca para harcamaya hazır olan insanlar, bu yüzden kendine kıymış olanlar. Bu amınakoduğumun hayatı sike takılmayacak kadar absürt derecede boktan

Last edited:
  • +1
Reactions: Resistance.
pretty boya bak amına koyayım
1767973263964

• JFL
Reactions: ascendantwill, wills, Deleted member 251512 and 5 others
  • JFL
Reactions: wills, susisesi and Serialsuicide
@cl4zai seni global foruma atıyom orospu evladı o terli apış aranı sıkecem obez piç

• JFL
Reactions: Deleted member 310923, Auchelius, Serialsuicide and 1 other person
gibi davranmana gerek yok oğlum kendin olsaydın ya

• JFL
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
View attachment 4521014
Bir kızın attığı yoruma bakun aahahahahah
@Resistance. şu çocuğu rate olarak moglarım ama bana böyle aila bi kızın uğraşacağını sanmam, bu appeal işi garip ya kendini atsa bu lavuk foruma hmtn falan derler max

• +1
Reactions: ascendantwill, Auchelius, Orcairis and 1 other person
@Resistance. şu çocuğu rate olarak moglarım ama bana böyle aila bi kızın uğraşacağını sanmam, bu appeal işi garip ya kendini atsa bu lavuk foruma hmtn falan derler max
orga göre bisiklet koltuğuna benzemıyosan çirkinsin zaten buradaki rateler ağır cope reelde neyse odur raten

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, ascendantwill, -BayHarbourButcher and 5 others
orga göre bisiklet koltuğuna benzemıyosan çirkinsin zaten buradaki rateler ağır cope reelde neyse odur raten
aynen öyle, aslında bende tiktoğa deney yapmak istiyorumda manita döver beni

• JFL
  • +1
Reactions: Rol, temelyeterliliktest and Resistance.
fena ratelenmeyip disarda hic ilgi alamama isi

• +1
Reactions: Auchelius and Resistance.
fena ratelenmeyip disarda hic ilgi alamama isi
yaw psl rate önemsiz değilde dediğim gibi appeal sik gibi olunca bi önemi kalmıyor görünmez oluyorsun direkt

• So Sad
  • +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, meert, -BayHarbourButcher and 2 others
Günaydın

• +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, Orcairis, susisesi and 4 others