Isääcø
Kiroshi
İlginizi çeken şeyler nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kiz olsun yeterİlginizi çeken şeyler nedir
benle ilgilenmesi ve lltbden yüksek olmasıİlginizi çeken şeyler nedir
Yeterli sanarımKiz olsun yeter
Olm kızlarda 170ten sonrasu uzun sayılmio mubenle ilgilenmesi ve lltbden yüksek olması
bide mümkünse 180den uzun olmasın

evet ama 180den uzun olmasınOlm kızlarda 170ten sonrasu uzun sayılmio mu![]()
bu sadece kriter illaki hayalindeki kızı söyle diyorsan 160dan uzun olmasın htb olsun bide beni sevsinOlm kızlarda 170ten sonrasu uzun sayılmio mu![]()
Sarar ya vallabu sadece kriter illaki hayalindeki kızı söyle diyorsan 160dan uzun olmasın htb olsun bide beni sevsin
hayal tabiki böyle bir kızı bulmayı geç hayatımda görmedimSarar ya valla
ISHEJDWJBSIWNSOSNSOSNSOWJWhayal tabiki böyle bir kızı bulmayı geç hayatımda görmedim![]()
Kanki umarım böyle bir kız bulursunHtb veya üstü olması 160-170 arası olması sarışın olması 100-130 iq arası olması zeka farkımız olmalı benden zeki olamaz
Erkek çevresi çok olmaması , sosyal medyadan çok etkilenmemesi, nerd akriviteleri olması

Bulmustum zaten ona yanıyorum amk hayatı sikeyimKanki umarım böyle bir kız bulursun![]()
olur gibibenden zeki olamaz
Sağlık olsun kanka yapacak bişey yokBulmustum zaten ona yanıyorum amk hayatı sikeyim
Htn üstü erkeklerin çoğu htn üstü olduğunun farkında olmuo benceArkadaslar htn ve üstğ erkeklere sesleniyorum hipergamist oclar olun gidip ltbye falan approach vermeyin gelecek bizim ellerimizde
sub5ler napsınArkadaslar htn ve üstğ erkeklere sesleniyorum hipergamist oclar olun gidip ltbye falan approach vermeyin gelecek bizim ellerimizde
170 üstü veya civarı kızın güzel frameı olcak memeleri avuç kadar olcak götü büyük olcak ratei makyajsız mtb altı olmuycak bide yüksek iq olcak solcu lgbtci karı olmuycakİlginizi çeken şeyler nedir
Deforme ve obez olmadigi surece virgin olmasi yeterliİlginizi çeken şeyler nedir
Zekiden kastın nedirzeki olması
ya zekiden çok nasıl anlatsam hırt olmamamsı mal olmamaması herhalde direk low iq olmamasıZekiden kastın nedir
Beyaz ten siyah saç kahküllü bir kız beni öldürebilir hiçbir sorun yokBeyaz tenli ve büyük memeli olması

Hırt kız olmazki amk fitzpatrick 3ten yüksekse kız demem ben onaya zekiden çok nasıl anlatsam hırt olmamamsı mal olmamaması herhalde direk low iq olmaması
Kahkül falan önemli değil benim hoşuma giden şey beyaz ten ve balıketli olması bunu unuttum yani beyaz ten balık etli olması ve büyük memeli olması olabilir büyük meme şart değil amaBeyaz ten siyah saç kahküllü bir kız beni öldürebilir hiçbir sorun yok![]()