kladınların hemen hemen hepsinin cuckqueen olması hk.

Gavat erkekleri kasıtlı olarak seçiyorlar
Gavatlanmamak için ve gavatlamak için bu açıdan kadınların bir kısmı based

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
ulan bana laf atıyorsun ordan burdan gördüğün eski fotoğraflarla, yaptığım şey diğer ekrandan beyaz ışık açıp video çekmek diğer videoda da dümdüz kapının arkasında duruyorum gün ışığıyla. forumda da herkese toxiclik yapıyosun yok babam allahınızı satın alır yok çok başarılıyım bize ne bilader başarılıysan kendine başarılısın her yerde bunu bağırıp durma şu orgu böyle konuşarak sikip atmayın türkiyeye de sövüp duruyosun ne mal adamsın lan sen?
Knk yanlıs anlamada baya itici duruyon bide çok yakısıklıymıs gibi fraud yapmadıgını falan kanitlamaya calisiyon bari yakısıklı olsanda kanıtlamaya calısmana değse

• +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
  • +1
  • JFL
Reactions: Resistance., Ratonnn and pashanimair
Knk yanlıs anlamada baya itici duruyon bide çok yakısıklıymıs gibi fraud yapmadıgını falan kanitlamaya calisiyon bari yakısıklı olsanda kanıtlamaya calısmana değse
adam yakısıjlı amk low lc strong hhtn var

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Ratonnn and pashanimair
olm bu forumdaki ragebait olayı ne amk neyin baiti atıyon hani
ragebait pazarlama taktiği falan çünkü amk
can sıkıntısı

• +1
Reactions: pashanimair and swaggy
istersen sev istersen sevme gram umrumda değil bilader her açıdan her ışıktan video çekiyorum oradan buradan gördüğünüz eski fotolarla fraud demeyi kesin la bari yakısıklı olsanda kanıtlamaya calısmana değse diyo bi de xD bunu diyen de tek sensin kanka diğer platformlarda ve globalde insanlar böyle söylemiyor haberin olsun

istersen sev istersen sevme gram umrumda değil bilader her açıdan her ışıktan video çekiyorum oradan buradan gördüğünüz eski fotolarla fraud demeyi kesin la bari yakısıklı olsanda kanıtlamaya calısmana değse diyo bi de xD bunu diyen de tek sensin kanka diğer platformlarda ve globalde insanlar böyle söylemiyor haberin olsun
Eski fotoğrafların hakkında birşey demedim zaten seni burda sikleyen yok sikine takan elemanlarda 13 yaşında amınakoyayım :LOL::LOL::LOL::LOL:

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, Ratonnn and pashanimair
  • JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Serialsuicide, dogu and 1 other person
pm gelsene sen bi
Eşkiya misin kardeşim sen? Aa pardon aga sanal sewgilisinin adını koluna jiletleyen eşkiya mı olur yaauwww

• JFL
Reactions: Zodiac, Serialsuicide and kökleyicifallik
Eşkiya misin kardeşim sen? Aa pardon aga sanal sewgilisinin adını koluna jiletleyen eşkiya mı olur yaauwww
normalde bir şeyler derdim de pmde attığın fotodan sonra umrum dışı kanka dnr kendini bojack sanmaya devam et

• JFL
Reactions: pashanimair
ulan bana laf atıyorsun ordan burdan gördüğün eski fotoğraflarla, yaptığım şey diğer ekrandan beyaz ışık açıp video çekmek diğer videoda da dümdüz kapının arkasında duruyorum gün ışığıyla. forumda da herkese toxiclik yapıyosun yok babam allahınızı satın alır yok çok başarılıyım bize ne bilader başarılıysan kendine başarılısın her yerde bunu bağırıp durma şu orgu böyle konuşarak sikip atmayın türkiyeye de sövüp duruyosun ne mal adamsın lan sen?
yok olmamış knk

• +1
üstüne üstlük vidolarında siyah beyaz efekt koyan benmıyım? türkiyeyi savunuyosun bide siktir git türkiye iyi olsaydı yalan yanlış info verip kurs satmazdın patlatma beni aq
:feelsokman:

• +1
SAF SALAK AMK

• JFL
  • +1
Reactions: chadwers and pashanimair

Users who are viewing this thread

Back