itsoverandthatsokey
Bronze
naber semih celikKAOSSS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
naber semih celikKAOSSS
sahane sennaber semih celik
iyiiiisahane sen
Knk yanlıs anlamada baya itici duruyon bide çok yakısıklıymıs gibi fraud yapmadıgını falan kanitlamaya calisiyon bari yakısıklı olsanda kanıtlamaya calısmana değseulan bana laf atıyorsun ordan burdan gördüğün eski fotoğraflarla, yaptığım şey diğer ekrandan beyaz ışık açıp video çekmek diğer videoda da dümdüz kapının arkasında duruyorum gün ışığıyla. forumda da herkese toxiclik yapıyosun yok babam allahınızı satın alır yok çok başarılıyım bize ne bilader başarılıysan kendine başarılısın her yerde bunu bağırıp durma şu orgu böyle konuşarak sikip atmayın türkiyeye de sövüp duruyosun ne mal adamsın lan sen?
olm bu forumdaki ragebait olayı ne amk neyin baiti atıyon hanidostum ragebaite düştün
adam yakısıjlı amk low lc strong hhtn varKnk yanlıs anlamada baya itici duruyon bide çok yakısıklıymıs gibi fraud yapmadıgını falan kanitlamaya calisiyon bari yakısıklı olsanda kanıtlamaya calısmana değse
can sıkıntısıolm bu forumdaki ragebait olayı ne amk neyin baiti atıyon hani
ragebait pazarlama taktiği falan çünkü amk
Bu cl ise ben chadullahadam yakısıjlı amk low lc strong hhtn var
hmtn adamBu cl ise ben chadullah![]()
istersen sev istersen sevme gram umrumda değil bilader her açıdan her ışıktan video çekiyorum oradan buradan gördüğünüz eski fotolarla fraud demeyi kesin la bari yakısıklı olsanda kanıtlamaya calısmana değse diyo bi de xD bunu diyen de tek sensin kanka diğer platformlarda ve globalde insanlar böyle söylemiyor haberin olsunKnk yanlıs anlamada baya itici duruyon bide çok yakısıklıymıs gibi fraud yapmadıgını falan kanitlamaya calisiyon bari yakısıklı olsanda kanıtlamaya calısmana değse
sağol gülümadam yakısıjlı amk low lc strong hhtn var
Eski fotoğrafların hakkında birşey demedim zaten seni burda sikleyen yok sikine takan elemanlarda 13 yaşında amınakoyayımistersen sev istersen sevme gram umrumda değil bilader her açıdan her ışıktan video çekiyorum oradan buradan gördüğünüz eski fotolarla fraud demeyi kesin la bari yakısıklı olsanda kanıtlamaya calısmana değse diyo bi de xD bunu diyen de tek sensin kanka diğer platformlarda ve globalde insanlar böyle söylemiyor haberin olsun
Kız çocuğu köpeği yapmıs amk ne evlenmesiolm belki slovenyalı karıyla evlencek avrupaya gidebilcek bizde orgda mal mal dolaşıoz
pm gelsene sen biKız çocuğu köpeği yapmıs amk ne evlenmesi![]()
Eşkiya misin kardeşim sen? Aa pardon aga sanal sewgilisinin adını koluna jiletleyen eşkiya mı olur yaauwwwpm gelsene sen bi
normalde bir şeyler derdim de pmde attığın fotodan sonra umrum dışı kanka dnr kendini bojack sanmaya devam etEşkiya misin kardeşim sen? Aa pardon aga sanal sewgilisinin adını koluna jiletleyen eşkiya mı olur yaauwww
bu karıyla sevgili olduğuna göre aşırı mal bir kardeşimizRaton kızın eski sevgilisi oldugundan öyle yapıyorlar kanka![]()
Ayıp oluyorbu karıyla sevgili olduğuna göre aşırı mal bir kardeşimiz![]()
yok olmamış knkulan bana laf atıyorsun ordan burdan gördüğün eski fotoğraflarla, yaptığım şey diğer ekrandan beyaz ışık açıp video çekmek diğer videoda da dümdüz kapının arkasında duruyorum gün ışığıyla. forumda da herkese toxiclik yapıyosun yok babam allahınızı satın alır yok çok başarılıyım bize ne bilader başarılıysan kendine başarılısın her yerde bunu bağırıp durma şu orgu böyle konuşarak sikip atmayın türkiyeye de sövüp duruyosun ne mal adamsın lan sen?
üstüne üstlük vidolarında siyah beyaz efekt koyan benmıyım? türkiyeyi savunuyosun bide siktir git türkiye iyi olsaydı yalan yanlış info verip kurs satmazdın patlatma beni aq
yarrak smashing gatekeepkanka senın kursu alcam bonesmashing yapcam düzelcek demi![]()
SAF SALAK AMKEşkiya misin kardeşim sen? Aa pardon aga sanal sewgilisinin adını koluna jiletleyen eşkiya mı olur yaauwww