köprücük kemiği uzunluğu hakkında

blacmetal666333

blacmetal666333

Iron
köprücük kemiğim 17'5 cm daha fazla uzaması için ne yapmam gerek ne önerirsiniz

• +1
Reactions: eniyiguresci
zamanında araştırdım genel olarak uyku beslenme ve sporunu yap onun dışında yapabileceğin bişey yok internette gördüğün bütün egzersizler saçmalık sadece küçük yaştan yüzme yaparsan kemiğe sürekli olan dirençten dolayı uzamayı desteklediğini duymuştum o yüzden yüzücülerin clavları büyük bence 17,5 doğru ölçtüysen baya iyi zaten eger cok kafaya takıyıosan hgh bas

Last edited:
  • +1
Reactions: blacmetal666333
zamanında araştırdım genel olarak uyku beslenme ve sporunu yap onun dışında yapabileceğin bişey yok internette gördüğün bütün egzersizler saçmalık sadece küçük yaştan yüzme yaparsan kemiğe sürekli olan dirençten dolayı uzamayı desteklediğini duymuştum o yüzden yüzücülerin clavları büyük bence 17,5 doğru ölçtüysen baya iyi zaten eger cok kafaya takıyıosan hgh bas
ondan olabilir galiba hayatım boyunca bok gibi beslendim uyku düzeni de yok o yüzden kemikler yeterli besini alamadı ve kiloda almam gerek en mantıklı yol uyku düzenini duzeltip lean bulk yapıp spora başlamak galiba

kaç yaşındasın eğer ergenliğinin son dönemlerindeysen çok uzamaz

kaç yaşındasın eğer ergenliğinin son dönemlerindeysen çok uzamaz
16ya yeni girdim, köprücük dışında boyumda kısa beslenme ve uyku düzeni yüzünden kilo aldığım zaman boya gidiyor direkt yakıt yok çünkü ve kilo düştüğümu fark ettim uzamak için kiloyu feci şekilde harcıyor boy, sence herşey rayına otursa boyum uzayabilir mi telafi büyümesi olarak

kanka son 1 yılda ne kadar uzadın ergenlige ne zman girdin sakalın falan çıkıyomu eğer uzuyosan tabi uzarsın ama ortalamaya göre 16 17 yaşlarından sonra uzama minimaldir

kanka son 1 yılda ne kadar uzadın ergenlige ne zman girdin sakalın falan çıkıyomu eğer uzuyosan tabi uzarsın ama ortalamaya göre 16 17 yaşlarından sonra uzama minimaldir
hiç bakmadım boya takan birisi değilim normalde 4-5 yıldır ölçmedim hic, sakalım falanda yok büyük ihtimalle kuzenim ile aynı geni aldim onun da sakalı yok boyu 170 civari ectomorf yapılı ama büyük ihtimalle ondan 5 cm uzun olurum dedem 200 birşeydi uzun olmasam bile köprücük acayip geniş belimde 57cm genetik iyi, kurtarır bence galiba

kanka sakalın hic yoksa bu yaşta geç ergenlik vardır yüksek iht dev gibi olursun bide sikindeki kıllar kac yasında cıktı:lul:

kanka sakalın hic yoksa bu yaşta geç ergenlik vardır yüksek iht dev gibi olursun bide sikindeki kıllar kac yasında cıktı:lul:
sakalım yok sesimde "kasma kanka" denilcek kadar oturmadı ve sırt ve göğüs kili yok denicek kadar az seyrek köse oldugumu düşünüyorum kuzenimde de aynısı hangi cüce kabilesinden geliyorsam anasını sikeyim umarım kemik yaşım küçüktur

kral dogru ölcum nasil yapiliyor soylermisin bende ölcucemde

kral dogru ölcum nasil yapiliyor soylermisin bende ölcucemde
boynunun orta kısmına gel ve aşağıya in orda ki yuvarlak yer varya oranın ortasını bul ordan başla ilerle kemik çıkıntısı olucak omuza yakın yerde oranın bittiği yerde bitir. yanlış ölçtüğümü falan sandın galiba

boynunun orta kısmına gel ve aşağıya in orda ki yuvarlak yer varya oranın ortasını bul ordan başla ilerle kemik çıkıntısı olucak omuza yakın yerde oranın bittiği yerde bitir. yanlış ölçtüğümü falan sandın galiba
hayır yanlis olctugunu sanmadim bende ölcucem ondan sordum sagol

Yüz kanka yüzmek harika bisey amk 15-16 yasındaysan bide harika adapte oluyo

• +1
boyun kac? bideltin kac cm kasla fln birlikte? gyme gidip omuz ile lat calismak gorunur frameini arttirir, onun disinda bol bol yuz ben gencligimde 12-13 yasindan beri yuzuyorum yanlis hatirlamiyorsam 21.6 inch falan bidelt benim 17 yasindayim suan.

dedem 200 birşeydi uzun olmasam bile köprücük acayip geniş belimde 57cm genetik iyi, kurtarır bence galiba
valla benim dedemde 206 cm falandi babaannem flnda 175 cm olmasina ragmen bana genler gecmemis amk fena mogger olurdum o frame ile

boyun kaç? bideltin kac cm kasla fln birlikte? Gyme giderken omuz ile lat calismak gorunur çerçevesini sanattirir, onun disinda bol bol yuz ben gencligimde 12-13 yasindan beri yuzuyorum yanlis hatirlamiyorsam 21.6 inç falan bidelt benim 17 yasindayim suan.

Valla benim dedemde 206 cm falandi babaannem flnda 175 cm olmasına ragmen bana genler geçmiş amk fena mogger korundum o çerçeve ile
hogwarts kabilesi genleri var 167 kas yok zayıfım diye lean bulk yiyip spora baslicam biraz kilo alınca yüzmeye giderim zayıfım diye çekiniyorum
benim baba tarafı acayip kısa da anne tarafı iyi gibi dedem boyumu kurtarırsa heykelini dikicem

kanka saende cok yuksek ihtimal geç ergenlik var hiçbisey icin gec değil hatta tam zamanı git yüzmeye başla spor yap beslenmene uykuna dikkat et
hogwarts kabilesi genleri var 167 kas yok zayıfım diye lean bulk yiyip spora baslicam biraz kilo alınca yüzmeye giderim zayıfım diye çekiniyorum
benim baba tarafı acayip kısa da anne tarafı iyi gibi dedem boyumu kurtarırsa heykelini dikicem
hic utanılcak biseyde yok ordaki insanlar zaten seni destekler
bence sen 185 falan olursun aynı durumu arkadasımda yasıyo suanda
bende yüzmeye baslıyıcam bir an önce büyük ihtimal etksini görürüm 1cm falan

• +1
kemiklere binen yükten bahsediyosak calisthenics yapmak da baya etkili olur ama calisthenics trapezlerini çok çalıştırır

kemiklere binen yükten bahsediyosak calisthenics yapmak da baya etkili olur ama calisthenics trapezlerini çok çalıştırır
trapez hiç sevmiyorum kırmızı çizgi çektim çok az çalıştırmaya caliscam o bölgeyi

Kanka postür ve esneme çalış postürün durumuna göre 1-3 cm uzarsın sonra altına koy 3 cm heightbooster 172sin ki bence 172 kabul edilebilir baya

• +1
geç sakal çıkması kadar lanet bir şey yok boy ses kalınlığı çük uzaması cart curt hepsi yerinde olurken bi sakalım çıkmadı ki babamda da aynı bok varmış. Bıyık ve çene de çıkıyordu ama yanlar çıkmıyordu 20 yaşında askerdeyken doğru düzgün çıkmaya başladı şuan 22 yim seyrek olarak çıkıyor arta arta bakalım ne zaman tam olucak seyrek kalırsam ropemax sülalemde gür saakllı olmayan yok amk

geç sakal çıkması kadar lanet bir şey yok boy ses kalınlığı çük uzaması cart curt hepsi yerinde olurken bi sakalım çıkmadı ki babamda da aynı bok varmış. Bıyık ve çene de çıkıyordu ama yanlar çıkmıyordu 20 yaşında askerdeyken doğru düzgün çıkmaya başladı şuan 22 yim seyrek olarak çıkıyor arta arta bakalım ne zaman tam olucak seyrek kalırsam ropemax sülalemde gür saakllı olmayan yok amk
aşırı inatçı birşey amk kuzenim 18 oldu yüzünü inceledim 1 tel kıl yok suratında tüy falanda yok çıkmamış hiç

pharma cerrahi dışı yapabileceğin çok bişey yok