Köprücük klavikula uzatmam icin napmam lazim

xlegend

xlegend

incel degilim
Toparlamam lazim frameless kalamam aq
Yardimlarinizi bekliyorum
What should I do to enlarge my clavicle bone?
@LLcel

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
cok cok abarti framecel olmadigin surece onemsiz bence normal framein olsun yeter boy ve tip en onemlisi

• +1
Reactions: Zodiac and Dathomirian Zabrak
Sen ergenlikteydin testo basmak hariç bi ley yapamazsın herhalde ama frame için değmez o kadar önemli değil.

• So Sad
Reactions: xlegend
Belim acayip kalin yani bir erkege gore 15 kat falan skinnyfatten dolayi galiba
ak gym gitsene ergenliktesin testo da artar. olum sen burda en az üzülmesi gereken heriflerden birisin senin fotonu hatırlıyorum 15 yaşında beni mogluyon mk

• Love it
pasa napiyon

• +1
  • Hmm...
Reactions: xlegend and Kayra139
kanka burda ciplak ayakla daha hayatinda hic cime basmamis insanlar var ne gymi allah askina test icin gymden cok daha iyi alternatifler var
daha iyi alternatifler var ama arttırıyor mu arttırıyor cope demeyeydin

• +1
Reactions: Zodiac and Zagro
knk haklisiniz eyw ama denilene gore bu legend 15 yasinda yani sizde bu 15 yasindaki cocuga gym gitme tavsiyesi veriyonuz amk daha da strese giricek hicbir ise yaramicak gym

• +1
Reactions: Zodiac, xlegend and Zagro
knk haklisiniz eyw ama denilene gore bu legend 15 yasinda yani sizde bu 15 yasindaki cocuga gym gitme tavsiyesi veriyonuz amk daha da strese giricek hicbir ise yaramicak gym
gyme gitmesi daha iyi tipinin düzelmesi vücudunun
düzelmesinden daha zor

• +1
Reactions: xlegend and Zagro
Benim bildiğim sadece training boyunca test artıyor ve trainingden sonra tekrar düşüyor, gym kötü demiyorum ama test arttırmıyor.

• Hmm...
  • +1
Reactions: Zodiac, Kayra139 and xlegend
Benim bildiğim sadece training boyunca test artıyor ve trainingden sonra tekrar düşüyor, gym kötü demiyorum ama test arttırmıyor.
Gymlede olmuyorsa off.O zaman nasıl arttırabilirim biliyormusun dostum?

• +1
  • +1
Yok gym iyi reis gitme demiyorum, pm at bildiklerimi anlatiyim yapabiliceğin.
Sağolun ama nasıl pm atabilirim bulamadım amk

• +1
Reactions: Zagro
  • JFL
  • +1
Bana sorarsan bence Sprinting gelişim çağında gym'den daha iyi (dead chalom theory :lul:) ama doğru

• +1
Bana sorarsan bence Sprinting gelişim çağında gym'den daha iyi (dead chalom theory :lul:) ama doğru
Ne konudan daha iyi, sprintingde kalıcı bir efekt bırakmıyor. Ama vucudunun kas yerine daha çok büyümeye enerji harcaması açısından belki, ama yeterli kalori yesen yine birşey olmuyor.

• +1
Reactions: Kayra139
Ne konudan daha iyi, sprintingde kalıcı bir efekt bırakmıyor. Ama vucudunun kas yerine daha çok büyümeye enerji harcaması açısından belki, ama yeterli kalori yesen yine birşey olmuyor.
Evet büyümesi açısından- bence büyüme üzerine olması daha iyi ve haklısın sprinting'in de kalıcı bir efekti yok ama genel olarak herşeyi ele alınca daha iyi gibi geliyor

• +1
Roid hgh vs..
Onun harici düzgün beslenme aktivite cart curt bildiğin şeyler bu yaşta gyme gideceğine bence herhangi bir spora yoğunlaş özellikle yüzme vücudunu iyi etkiler

• +1
Roid hgh vs..
Onun harici düzgün beslenme aktivite cart curt bildiğin şeyler bu yaşta gyme gideceğine bence herhangi bir spora yoğunlaş özellikle yüzme vücudunu iyi etkiler
Halihazirda yuze ve basketbolla ugrasiyorum ayrica hergun sprintimde var vs. Ama yag oranimi hizli dusurmek icin gyme baslamayi dusunuyorum napsam bilmiyorum

• +1
Halihazirda yuze ve basketbolla ugrasiyorum ayrica hergun sprintimde var vs. Ama yag oranimi hizli dusurmek icin gyme baslamayi dusunuyorum napsam bilmiyorum
Hizlidan kastiğim düşürmeyi kolaylastirmak

• +1
yeteri kadar kas kütlesine sahipsen zaten doğal yağ yakımı kazanıyorsun

• +1
Reis genetik en temizi sen git shoulder çalış o sekil genişler framein eğer çok küçük değilse clav sıkıntı yok

• +1
Reis genetik en temizi sen git shoulder çalış o sekil genişler framein eğer çok küçük değilse clav sıkıntı yok
adam köprücük kemiğimi nasıl geliştiririm diyor omuz çalışıp frame fraudlayabileceğini zaten biliyordur

• +1
Reactions: Zodiac and xlegend
yeteri kadar kas kütlesine sahipsen zaten doğal yağ yakımı kazanıyorsun
Kollarim heryerim skinny gobekliyim ve bacaklarimda yag kütlesi var