Ktoś zamawiał retatrutyd do Polski?

Over

Over

Ascended with roids & ltr
Trzeba zbić w końcu tą wagę po cyklu testosteronem (96kg w szczycie, a teraz 88kg & 177cm).

Poleca ktoś renomowanego vendora który nie zrobi na mnie wyjeby typu BLIK?

• +1
Reactions: Divineincel
z PL mozesz zamowic z zaplata przy odbiorze

W polsce sie za chuja nie opłaca, widzialem ostatnio 5 mg rety za 500 zł. najlepiej kupic z chin

• +1
Reactions: Over
Trzeba zbić w końcu tą wagę po cyklu testosteronem (96kg w szczycie, a teraz 88kg & 177cm).

View attachment 5254466
Ta, zepeptides jest g, wejdź na ich stronę, i napisz na whatsappie oni są, verified, inni na org potwierdzają że są legit, i mają git ceny

• +1
Reactions: Over
W polsce sie za chuja nie opłaca, widzialem ostatnio 5 mg rety za 500 zł. najlepiej kupic z chin
sterydziarze jebią na cenach, chociaż teścia mamy taniego bo ja np. zamawiałem 100zł za butelke 10ml

Ta, zepeptides jest g, wejdź na ich stronę, i napisz na whatsappie oni są, verified, inni na org potwierdzają że są legit, i mają git ceny
over dla mnie i tak bo recessed morda kwalifikująca się do bimaxa :feelswhy:

• +1
Reactions: XYZwashere and iHateLove
sterydziarze jebią na cenach, chociaż teścia mamy taniego bo ja np. zamawiałem 100zł za butelke 10ml

Jeśli tak to nie bierz reta bo to tylko uwydatni twoje recession. Bimax jest ok tylko recovery trochę fucked, ale what ever it takes🤞

ale szczerze nie mamy takich złych cen, tym bardziej że teraz teścia z apteki dostać to kwestia konsultacji za 150zł więc nawet undergroundu nie trzeba

Jeśli tak to nie bierz reta bo to tylko uwydatni twoje recession. Bimax jest ok tylko recovery trochę fucked, ale what ever it takes🤞
nie no lean is law nawet jak jesteś recessed to lepiej być lean

• +1
Reactions: iHateLove
nie no lean is law nawet jak jesteś recessed to lepiej być lean
Wam racja, jak coś daje ci numer do zepeptides, tylko uważaj bo dużo skamerow się za nich podaje, ale na szczęście na ich legit stronie można sprawdzić czy to ich numer, jak coś tu ci zostawiam.
Jeszcze mam pytanie jak mieć większy rep???
+852 5969 2700

Wam racja, jak coś daje ci numer do zepeptides, tylko uważaj bo dużo skamerow się za nich podaje, ale na szczęście na ich legit stronie można sprawdzić czy to ich numer, jak coś tu ci zostawiam.
Jeszcze mam pytanie jak mieć większy rep???
+852 5969 2700
lepiej usun bo bana dostaniesz

View attachment 5254466
wwb ma qsc tez ma

peptydy do pl chill w chuj wiekszosc sourcow da ci REFUND jak ci zabiora pake

View attachment 5332670
MJlabs.com
  • ✔
    Wysoka czystość produktu lab tested (zgodnie ze specyfikacją producenta)
  • ✔
    Szybka wysyłka na terenie Polski (1-2 dni)
  • ✔
    Płatność: BLIK lub Bitcoin