Küçük mandibula için ne yapılır?

Ameliyat Masası

Ameliyat Masası

Dying on a Surgery Table is a bliss
Selam dostlar. Aslında cevabı bir tık biliyorum ama merak ettiğim birkaç şey var. Chin tucks ne neck curl yapsam bile mandibula altındaki gıdık gider mi? Yağ oranım %15 veya daha da altı çünkü çok zayıfladım spordan beri. Sorun küçük short mandibulamda. Ne zaman konuşsam veya yutkunsam yemek yesem boğaz kısmım öyle salak bir görünüş oluyor ki 3/4 açıdan vs inanılmaz iğrenç gözüküyor kendime konuşurken videolarda vs yandan ya da 3/4 açıda bakamaz oldum. Looksmaxx ile ilgili bilgim yoktu. YKS'ye abanan bir gençtim bundan birkaç sene önce. Top ünilerden birinde iyi bir bölüm okuyorum ama her şey için çok geç ergenliği kaçırdım. Ergenlikte obezin tekiydim ve 18imden sonra 19 yaşımda spora başladım. İlk başlama sebebim kendi dişçimin senin çenelerin ne kadar küçük demesiyle oldu. Farkındalık kazandım ve ne kadar çirkin olduğumu anladım. 4 ortodontist gezdim 3 tanesi takıntı yaptığımı ve abarttığımı sadece 1 tanesi bana ortognatik cerrahi için araştırma hastanelerine vs giderek düzeltebileceğimi söyledi. Çenelerim hizalı kapanış problemim yok tek sorun çenem çok azıcık kayık dişlerimin ortasını eşit yapmıyor yani farkedilecek seviyede değil dişçi değilseniz. ama anlayacağınız sol ve sağ tarafımda bi değişiklik yaratıyor bu. Mewing falan demeyin aptal cope mekanizmalara inanmıyorum. 2 yıldır mewing yapıp duruyorum sözde ki her zaman dilim damağımda sanıyordum mewingi bilmeden de önce ama artık mewingin bir neden değil sonuç olduğunu düşünüyorum. Düzgün gelişim olmuş bireylerde dil tamamen düz duruyor damakta. Bende ise bence dilin bir kısmı kökte tam yukarı kalkamıyor yeterli öne gelişim olmamasının yarattığı oral cavity eksikliği yüzünden. Neyse fikirleriniz neler?

• +1
Reactions: Thrill, ascendantwill, meert and 5 others
geçici çözüm olarak keçi sakalı uzattım short çeneleri olan insanların yaptığı gibi ama bana hiç gitmiyor keçi sakalı. o yüzden kirli sakal kullanıyorum bu arada. Genioplasty veya Çift çene cerrahisi için doktor tavsiyesi vs de varsa beklerim cevaplarınızı

• +1
Reactions: Thrill, ascendantwill, Serialsuicide and 3 others
bu isim ne olm

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, ltninagoodday., temelyeterliliktest and 8 others
  • +1
Reactions: Thrill, ascendantwill, temelyeterliliktest and 6 others
HT All 109

• JFL
Reactions: Thrill, ascendantwill, flows5991 and 4 others
Selam dostlar. Aslında cevabı bir tık biliyorum ama merak ettiğim birkaç şey var. Chin tucks ne neck curl yapsam bile mandibula altındaki gıdık gider mi? Yağ oranım %15 veya daha da altı çünkü çok zayıfladım spordan beri. Sorun küçük short mandibulamda. Ne zaman konuşsam veya yutkunsam yemek yesem boğaz kısmım öyle salak bir görünüş oluyor ki 3/4 açıdan vs inanılmaz iğrenç gözüküyor kendime konuşurken videolarda vs yandan ya da 3/4 açıda bakamaz oldum. Looksmaxx ile ilgili bilgim yoktu. YKS'ye abanan bir gençtim bundan birkaç sene önce. Top ünilerden birinde iyi bir bölüm okuyorum ama her şey için çok geç ergenliği kaçırdım. Ergenlikte obezin tekiydim ve 18imden sonra 19 yaşımda spora başladım. İlk başlama sebebim kendi dişçimin senin çenelerin ne kadar küçük demesiyle oldu. Farkındalık kazandım ve ne kadar çirkin olduğumu anladım. 4 ortodontist gezdim 3 tanesi takıntı yaptığımı ve abarttığımı sadece 1 tanesi bana ortognatik cerrahi için araştırma hastanelerine vs giderek düzeltebileceğimi söyledi. Çenelerim hizalı kapanış problemim yok tek sorun çenem çok azıcık kayık dişlerimin ortasını eşit yapmıyor yani farkedilecek seviyede değil dişçi değilseniz. ama anlayacağınız sol ve sağ tarafımda bi değişiklik yaratıyor bu. Mewing falan demeyin aptal cope mekanizmalara inanmıyorum. 2 yıldır mewing yapıp duruyorum sözde ki her zaman dilim damağımda sanıyordum mewingi bilmeden de önce ama artık mewingin bir neden değil sonuç olduğunu düşünüyorum. Düzgün gelişim olmuş bireylerde dil tamamen düz duruyor damakta. Bende ise bence dilin bir kısmı kökte tam yukarı kalkamıyor yeterli öne gelişim olmamasının yarattığı oral cavity eksikliği yüzünden. Neyse fikirleriniz neler?
kanka adın ve pfpin çok güzel seni takip ediyorum sakın değiştirme pfpi

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, stacyworshipper and 1 other person
Chin tucks ne neck curl yapsam bile mandibula altındaki gıdık gider mi?
hyoid çalış
maxillan nasıl ayrıca
yüzünü görmeden tam yorum yapılması zor @Resistance. 'a atabilirsin

• +1
Reactions: Thrill, ascendantwill, Resistance. and 3 others
yani yazarım da peşin peşin sorayım zengin misin para var mı? boşuna yorulmayayım

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide and Fridx
bonesmash 20 yaşında nasıl işime yarayacak ki. Üstüne geçtim salakça bir şey kanıtlanmış yapısı da yok
bi tomar paran olmadıkça ve estetik&bp mi cerrah bulmadıkça istediğin gibi değiştirmen zor

• +1
Reactions: Thrill, balve and Serialsuicide
Yağ oranın kaç öncelikle kardeş

• +1
Reactions: Thrill
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill and Deleted member 310923
Reis sadece mandiblenin yandan gozuktugu foto atabilrsin atabilirsin aslinda yuzunu gostermeden

• +1
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 310923 and Fridx
Last edited:
  • +1
Olayi anlamadim la recessedmisin alt cenen mi dar yoksa damagin mi dar:feelswat:

• +1
Reactions: Thrill, nastynas and Deleted member 310923
boğaz kısmım öyle salak bir görünüş oluyor ki 3/4 açıdan vs inanılmaz iğrenç gözüküyor kendime konuşurken videolarda vs yandan ya da 3/4 açıda bakamaz oldum YKS'ye abanan bir gençtim bundan birkaç sene önce. Top ünilerden birinde iyi bir bölüm okuyorum
Önce moneymaxxle sonra istediğin ameliyatı olursun okulu pic etme bence sen biraz abartıyorsun appealı oluyor küçük mandibulanın foto at bakalim

• +1
.

• +1
Önce moneymaxxle sonra istediğin ameliyatı olursun okulu pic etme bence sen biraz abartıyorsun appealı oluyor küçük mandibulanın foto at bakalim
1 sene uzattım bile okulu mentali kaybettim bu sene. Toparlayacağım

• +1
  • +1
.

• +1
abicim sil fotoyu imgurdan falan at silemiyorsun bir daha

• +1
agam boşver tipi ne yapabilirim onu söyle lütfen
Knk softmax yapabilirsin şuanlik boyun kaç bilmiyorum kısaysan shoelift al benini al whitemax yap biraz ve yağ oranını "gerçekten" düşür fotolarda 15 bf olman imkansız uyku düzenine önem ver iyi beslen su iç kas yap

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 310923 and Ameliyat Masası
Reis foto atabilcenmi sidedan
Yuzunun gozukmesine gerek yok sadece cenen gozuksun yeter
la atmış ya adam kormusn

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 310923, Ameliyat Masası and 1 other person
  • +1
reis chin recession var onun icin ameliyatlara bak bide rhino tavsiye ederim

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 310923 and Ameliyat Masası
Knk softmax yapabilirsin şuanlik boyun kaç bilmiyorum kısaysan shoelift al benini al whitemax yap biraz ve yağ oranını "gerçekten" düşür fotolarda 15 bf olman imkansız uyku düzenine önem ver iyi beslen su iç kas yap
aga yapacağım sanırım ilk hedefim %12 bf olmak olacak.

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 310923, meert and 1 other person
kanka rhino kesin böyle genetiğin anasını sikeyim ailemde herkes düz burunlu bana kaaradenizli olmamama rağmen gargamel burunu gelmiş. Ama rhinodan önce djs olacaksam djs olmak lazım sonuçta burun kemiği de maxilladan destekleniyor

• +1
djs için düzgün blackpilled cerrah var mı ki trde?

• +1
  • Hmm...
Nolduki tipin öyle kötü değil
genel kendi perspektifimle alakalı. Aptal gibi ders çalıştım sağlıklı beslenmedim ergenlikte sadece üstüne bu 2023te 2024te mal gibi mewing spor falan diyenlere iyice kandım. Spor yapıyoruz ameliyattan çıktım kasık fıtığı ameliyatı oldum yazın, spora yavaş yavaş döndüm de hani kemik yok ki alttaki yağ gitsin. Yağ da değil ki dil yani baya dilim orada kas orası hani. dediğim gibi yemek yerken konuşurken falan leş gibi duruyor. Evet belki insanlar fark etmiyor ama ben fark ediyorum ve kendim için daha iyi gözükmek istiyorum

• +1
sadece genio ile halledilir mi yoska trimax falan daha mı mantıklı olur çok soru soruyorum ksuura bakmayın

• +1
Reactions: Thrill and Fridx
@Ameliyat Masası PM'den on ve yan profilini atarsan ihtiyacin olan prosedurleri soyleyebilirim.

• JFL
Reactions: Serialsuicide
@Ameliyat Masası PM'den on ve yan profilini atarsan ihtiyacin olan prosedurleri soyleyebilirim.
@Resistance. NFMSNDÖSMSNFFÖ

• JFL
Reactions: Thrill, maarda, ascendantwill and 2 others
  • JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, Resistance. and Serialsuicide
Cocuk atmis zaten amina koyayim kaydeden kaydetmistir bir sikim fark etmez artik
bu foto atma işi neden bu kadar ciddi? yüzüm kapalıydı zaten attıklarımda. Buraya herhangi bir foto atmak baya büyük suç mu yeniyim kuralları bilmiyoeum

Last edited:
  • JFL
Reactions: Thrill, ascendantwill, Resistance. and 2 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, temelyeterliliktest, ascendantwill and 2 others
bu foto atma işi neden bu kadar ciddi? yüzüm kapalıydı zaten attıklarımda. Buraya herhangi bir foto atmak baya büyük suç mu yeniyim kuralları bilmiyoeum
reisko bunu bende dahil bak ciddiyim benide kapsıyo siktir et kimseye tipini atma botb fln oku az çeneler nedir onları öğren orbitaller vs kendı kusurlarını kendın şey edersin

kimseye güvenilmez demiyorum gelip sövmeyin

• +1
Reactions: Thrill, ltninagoodday., pashanimair and 1 other person
reisko bunu bende dahil bak ciddiyim benide kapsıyo siktir et kimseye tipini atma botb fln oku az çeneler nedir onları öğren orbitaller vs kendı kusurlarını kendın şey edersin

kimseye güvenilmez demiyorum gelip sövmeyin
tamamdır teşekkürler cevabın için sağ olasın

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, Serialsuicide, ascendantwill and 1 other person
yok şu an
O zaman hiç araştırma önce para kazan sonra geri gelirsin para olmadan bilsende bilmesende bi sıkım değişmeyecek git iyi bi para kazan geri gel

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and Ameliyat Masası
O zaman hiç araştırma önce para kazan sonra geri gelirsin para olmadan bilsende bilmesende bi sıkım değişmeyecek git iyi bi para kazan geri gel
Tamamdır teşekkür ederim kingo en mantıklı tavsiye gerçekten de buydu

• +1
Reactions: Thrill, ascendantwill and Serialsuicide
mandibulan kısa değil, geride. tek çözümü bimax.

• +1
  • +1
Reactions: Thrill and Fridx