Orcairis
Looksminimizing
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Anaforun karisi zagrosian chadler tarafindan katledildi
Has türk gökhan abe hepsinin hakkını verdi sonraAnaforun karisi zagrosian chadler tarafindan katledildi
Eleman medleri kürtlere de ekleyebiliyorsun diyor kamera şakasımısın aptal orospu çocuğu pontidi bırak med bile ekleyemezsin mezopotamyalı ilkel maymun dölü seni siktir git güneydoğu anadoluna orayıda haketmiyorsunuzMedleri kurtlerede ekleyebilirsin.
Pontid tam balkan phenosu amk ama pontidde nadir olsada kurt var
View attachment 5662542
Turklerdeki turk dnasi 0 oraya hic girmeye bile gerek yok
Baska siteler diyor orospu evladi amk bu nasi bi mantik bunu nerden goruyosun onuda anlamadim aq sitenin olayla alaka seviyesi 0
turkleri hala mogluyor
Eleman medleri kürtlere de ekleyebiliyorsun diyor kamera şakasımısın aptal orospu çocuğu pontidi bırak med bile ekleyemezsin mezopotamyalı ilkel maymun dölü seni siktir git güneydoğu anadoluna orayıda haketmiyorsunuz
yarrakkürek iranid hinduların özgüvene bak
View attachment 5662664
Nordidiz kaqa ehe
Orası mezopotamyamı senin coğrafya bilginide ayrı sikeyim ırkınıda sikeyim lowiq artığı
BIRAZ AVANTAJ VERIYIM DEDIM CANO eyw duzelttigin icinWest alpinid koymuşsun türklerde yok o east alpinid var west alpinid baya iyi pheno

Kanka sen flowsla konusuonmu yoksa o @temelyeterliliktestmiydi flowsla konusanWest alpinid koymuşsun türklerde yok o east alpinid var west alpinid baya iyi pheno
Yok knk ben konuşmuyorum. flowsla konuşanı da bilmiyorumKanka sen flowsla konusuonmu yoksa o @temelyeterliliktestmiydi flowsla konusan
dedem andırıyoBunlarin nesli tukendi aq
Olayın sonunda yine muhabbetin sıfır bire gelmesi yardı amk
KAWPODKAPWODPK bu niş referansları nereden buluyon amkşaban sahte kabadayı güvenlikci turanid chad + conan da bu kişiden esinleniyor
View attachment 5662912View attachment 5662913
KAWPODKAPWODPK bu niş referansları nereden buluyon amk
şu adam mesela nasıl aklına geldi aq
ok yine bir şey değişmiyor sikinin keyfine göre oraya kürt fenosu diye feno ekleyip beğenmediğin fenoları çıkarmışsın.Medleri kurtlerede ekleyebilirsin.
nadir pontid fenolu kürt olması bir şeyi değiştirmiyor kürtlerin çoğu armenid, iranid, proto iranid.Pontid tam balkan phenosu amk ama pontidde nadir olsada kurt var
View attachment 5662542
ee her türlü armenid daha çok kürt fenosu olmasına rağmen türklere kakalamış oluyorsun ne alaka ?Turklerdeki turk dnasi 0 oraya hic girmeye bile gerek yok
humanphenotypes belli algoritmalara göre site sahibinin seçtiği fenotiplerin bir ortalamasını alıp o attığın resimleri yapıyor. humanphenotypes dışında başka bir fenotip sitesinde iki farklı fenotipin ortalaması (attığın resimler) aynı olmaz. daha attığın resimlerin nasıl oluşturulduğunu bilmiyorsun.Baska siteler diyor orospu evladi amk bu nasi bi mantik bunu nerden goruyosun onuda anlamadim aq sitenin olayla alaka seviyesi 0
Cok uzun tldr verok yine bir şey değişmiyor sikinin keyfine göre oraya kürt fenosu diye feno ekleyip beğenmediğin fenoları çıkarmışsın.
nadir pontid fenolu kürt olması bir şeyi değiştirmiyor kürtlerin çoğu armenid, iranid, proto iranid.
ee her türlü armenid daha çok kürt fenosu olmasına rağmen türklere kakalamış oluyorsun ne alaka ?
humanphenotypes belli algoritmalara göre site sahibinin seçtiği fenotiplerin bir ortalamasını alıp o attığın resimleri yapıyor. humanphenotypes dışında başka bir fenotip sitesinde iki farklı fenotipin ortalaması (attığın resimler) aynı olmaz. daha attığın resimlerin nasıl oluşturulduğunu bilmiyorsun.
durduk yere forumda türk kürt kavgası başlatıyon. amk incel sitesinde sen kime ne kanıtlamaya çalışıyorsun ? insan gibi en yaygın türk kürt fenolarını koyup karşılaştırsan eyvallah ama aşşağılık kompleksli bir kürt olduğundan egonu tatmin etmek için gözüne en hoş gelen fenoları cherrypickleyip türkleri mogluyoruz diye thread açmışsın. daha dün off-topice truecel olmak zor falan diye post atmıyor muydun ? öfkeni kusacak foid bulamadın da amk incel sitesindeki türklere mi çatmaya karar verdin ? ne mal adamsın amk dümdüz döl israfı.
kürde tldr yokCok uzun tldr ver
sadece vatansız bir piç ol brutalFarkettinizmi guya turk chadlerin hepsi hic 100% turk olmuyor cogu balkan gocmeni yada baska bi mix
Turkler yakisikli kurtleri bile sahiplenmeye calisior lol amk yakisikli misirci adamin pkk bayragi acmadigi kaldi ona ragmen “iwiwiw he turkish saaaar” diye copeluyolar
Roach fenotipleri
View attachment 5662022View attachment 5662023
Ama ama gercek turkler orta asyali qanqaaa
View attachment 5662041
Gooklarin hafif masculinzed hali amk
Simdi ise true hewal gerilla fenotipleriView attachment 5662024View attachment 5662025View attachment 5662026View attachment 5662027View attachment 5662028
Hayvan gibi mogluyor kurtler jfl,pontid ve med eklemedim turk fenolara (eklesem bile fark yaratmaz) sebebi turkiyede bi med veya pontid gorduysem oc olayim zaten hepsi mixed oluyor
Tldr
Kurtler southern cromagnid moggers
Turkler ise roach anatolid wide skulled veya maskulen gook
emin ol senden daha cok turkumdur.sadece vatansız bir piç ol brutal
beyin özürlüsüne bak ırkın önemimi var proto iranidim bende ama yahudilerin çıkardığı siktiri boktan fikirlerle milletimi katletmiyor yada bunun için kendimi öldürtmüyorumemin ol senden daha cok turkumdur.
Larp larp sahuurrproto iranidim bende
Orospu evladina bak sanki pkk bayragi acip daga ciktik amk sadece kurtlerin turklerden daha yakisikli oldugunu bilimsel bi sekilde acikladimama yahudilerin çıkardığı siktiri boktan fikirlerle milletimi katletmiyor yada bunun için kendimi öldürtmüyorum
türklerde en azından ülke ve hijyen var futbol ppli orsopu evladı lise 9 a gidiyon gelip burda bok içinde yaşayan kürtleri glazeliyon 20k post atmış bide hayatsız fatass
türk dediğine dna testi yapsan gürcü laz arap arnavut herşey çıkacakOrospu evladina bak sanki pkk bayragi acip daga ciktik amk sadece kurtlerin turklerden daha yakisikli oldugunu bilimsel bi sekilde acikladim
Dedigim seye hala cevap vermiyorsun ve adhomineme devam ediyorsuntürk dediğine dna testi yapsan gürcü laz arap arnavut herşey çıkacak
yüzde 90'ı hint maymunlardan oluşan millete yok ondan bundan yakışıklı diyorsun amkDedigim seye hala cevap vermiyorsun ve adhomineme devam ediyorsun
icten ice sende biliyorsun normie bir greyfag oldugunu ama copelamaya calisiorsun
2018da keşfettim ben bu forumları terimleri taşşağıma bak
bok renkli dar alınlı bir maymun olduğudan o kadar eminimki
Olm bu sik kafalı anguta ne anlatıyon ki dombalak parmaklarıyla 20k post yapmaktan beyni erimiş cevap bile veremiyor saf rep kasıyor elemanok yine bir şey değişmiyor sikinin keyfine göre oraya kürt fenosu diye feno ekleyip beğenmediğin fenoları çıkarmışsın.
nadir pontid fenolu kürt olması bir şeyi değiştirmiyor kürtlerin çoğu armenid, iranid, proto iranid.
ee her türlü armenid daha çok kürt fenosu olmasına rağmen türklere kakalamış oluyorsun ne alaka ?
humanphenotypes belli algoritmalara göre site sahibinin seçtiği fenotiplerin bir ortalamasını alıp o attığın resimleri yapıyor. humanphenotypes dışında başka bir fenotip sitesinde iki farklı fenotipin ortalaması (attığın resimler) aynı olmaz. daha attığın resimlerin nasıl oluşturulduğunu bilmiyorsun.
durduk yere forumda türk kürt kavgası başlatıyon. amk incel sitesinde sen kime ne kanıtlamaya çalışıyorsun ? insan gibi en yaygın türk kürt fenolarını koyup karşılaştırsan eyvallah ama aşşağılık kompleksli bir kürt olduğundan egonu tatmin etmek için gözüne en hoş gelen fenoları cherrypickleyip türkleri mogluyoruz diye thread açmışsın. daha dün off-topice truecel olmak zor falan diye post atmıyor muydun ? öfkeni kusacak foid bulamadın da amk incel sitesindeki türklere mi çatmaya karar verdin ? ne mal adamsın amk dümdüz döl israfı.
Niye cevap veriosun kankaaaOlm bu sik kafalı anguta ne anlatıyon ki dombalak parmaklarıyla 20k post yapmaktan beyni erimiş cevap bile veremiyor saf rep kasıyor eleman
26@StuntmanMike
Sözde böyle ama gerçekte ortalama kürt de türklerden bile daha manlet üstüne yarrama benziuorFarkettinizmi guya turk chadlerin hepsi hic 100% turk olmuyor cogu balkan gocmeni yada baska bi mix
Turkler yakisikli kurtleri bile sahiplenmeye calisior lol amk yakisikli misirci adamin pkk bayragi acmadigi kaldi ona ragmen “iwiwiw he turkish saaaar” diye copeluyolar
Roach fenotipleri
View attachment 5662022View attachment 5662023
Ama ama gercek turkler orta asyali qanqaaa
View attachment 5662041
Gooklarin hafif masculinzed hali amk
Simdi ise true hewal gerilla fenotipleriView attachment 5662024View attachment 5662025View attachment 5662026View attachment 5662027View attachment 5662028
Hayvan gibi mogluyor kurtler jfl,pontid ve med eklemedim turk fenolara (eklesem bile fark yaratmaz) sebebi turkiyede bi med veya pontid gorduysem oc olayim zaten hepsi mixed oluyor
Tldr
Kurtler southern cromagnid moggers
Turkler ise roach anatolid wide skulled veya maskulen gook
daha cok incelim diyemi ovunuyonfoidlerinallahi
Iron
Joined Aug 28, 2026
Last seen A moment ago · Viewing thread Kürtler t*rklerden bin kat daha yakisikli
Posts7Reputation11
Aynendaha cok incelim diyemi ovunuyon
Kendisi am ustu got sikiyor zaten,20 kere hesap silip yeni hesap acti forumu salamiyosundaha cok incelim diyemi ovunuyon
yazık kürt kafanaAynen
olm foruma nolmus laan
napiyon la bayadir yoktun
Sikilmis amk elemanlar fenotipe cope diyorolm foruma nolmus laan
forum mallastıgı icin baska yerlerde böceklik yapıyodum cok sükür hayatımızın iyiye gittigi yoknapiyon la bayadir yoktun
thread acanları tanımıyom bile amkSikilmis amk elemanlar fenotipe cope diyor
Bosver onlarin olsun biz gercek hayati yasayalim egefitness givi
Muh3ndis degil misin oc bi site yapta sifreli sub takılak ordaforum mallastıgı icin baska yerlerde böceklik yapıyodum cok sükür hayatımızın iyiye gittigi yok
thread acanları tanımıyom bile amk
Roblox oyunu mu bu oyle kolay olsunMuh3ndis degil misin oc bi site yapta sifreli sub takılak orda