Kürtler t*rklerden bin kat daha yakisikli

turanid
Artworks 000280630691 3jl0we t500x500 1

iranid
MV5BN2U2M2JlZDEtNDFjNy00NzU5LTgxZjEtMzk3Yzk1ZWQ1NDg0XkEyXkFqcGc V1

• JFL
Reactions: camelblack, Trenmaxx1, EK0 and 1 other person
Anaforun karisi zagrosian chadler tarafindan katledildi
Has türk gökhan abe hepsinin hakkını verdi sonra

• JFL
  • Love it
Reactions: googlegemini, EK0 and Fridx
Medleri kurtlerede ekleyebilirsin.
Pontid tam balkan phenosu amk ama pontidde nadir olsada kurt var
View attachment 5662542

Turklerdeki turk dnasi 0 oraya hic girmeye bile gerek yok

Baska siteler diyor orospu evladi amk bu nasi bi mantik bunu nerden goruyosun onuda anlamadim aq sitenin olayla alaka seviyesi 0

turkleri hala mogluyor
Eleman medleri kürtlere de ekleyebiliyorsun diyor kamera şakasımısın aptal orospu çocuğu pontidi bırak med bile ekleyemezsin mezopotamyalı ilkel maymun dölü seni siktir git güneydoğu anadoluna orayıda haketmiyorsunuz
yarrakkürek iranid hinduların özgüvene bak

IMG 1439

Nordidiz kaqa ehe

• JFL
Reactions: Demirs
Eleman medleri kürtlere de ekleyebiliyorsun diyor kamera şakasımısın aptal orospu çocuğu pontidi bırak med bile ekleyemezsin mezopotamyalı ilkel maymun dölü seni siktir git güneydoğu anadoluna orayıda haketmiyorsunuz
yarrakkürek iranid hinduların özgüvene bak

View attachment 5662664
Nordidiz kaqa ehe
IMG 8956

East med haritasi

• JFL
Reactions: IranicBvll and Topkra
Saf kürt babam chad rate alıyor btw inanmayan conv

• Love it
  • +1
Reactions: erlang, kay4w and Fridx
West alpinid koymuşsun türklerde yok o east alpinid var west alpinid baya iyi pheno

• +1
Reactions: Fridx
West alpinid koymuşsun türklerde yok o east alpinid var west alpinid baya iyi pheno
Kanka sen flowsla konusuonmu yoksa o @temelyeterliliktestmiydi flowsla konusan

• +1
Reactions: stacyworshipper
Kanka sen flowsla konusuonmu yoksa o @temelyeterliliktestmiydi flowsla konusan
Yok knk ben konuşmuyorum. flowsla konuşanı da bilmiyorum

• +1
indo iranid olan biz

• +1
Olayın sonunda yine muhabbetin sıfır bire gelmesi yardı amk
şaban sahte kabadayı güvenlikci turanid chad + conan da bu kişiden esinleniyor
Yavuz Selekman
17237

• JFL
Reactions: Fridx, IranicBvll and EK0
KAWPODKAPWODPK bu niş referansları nereden buluyon amk

şu adam mesela nasıl aklına geldi aq

• JFL
Reactions: camelblack, Fridx, Topkra and 4 others
Medleri kurtlerede ekleyebilirsin.
ok yine bir şey değişmiyor sikinin keyfine göre oraya kürt fenosu diye feno ekleyip beğenmediğin fenoları çıkarmışsın.
Pontid tam balkan phenosu amk ama pontidde nadir olsada kurt var
View attachment 5662542
nadir pontid fenolu kürt olması bir şeyi değiştirmiyor kürtlerin çoğu armenid, iranid, proto iranid.
Turklerdeki turk dnasi 0 oraya hic girmeye bile gerek yok
ee her türlü armenid daha çok kürt fenosu olmasına rağmen türklere kakalamış oluyorsun ne alaka ?
Baska siteler diyor orospu evladi amk bu nasi bi mantik bunu nerden goruyosun onuda anlamadim aq sitenin olayla alaka seviyesi 0
humanphenotypes belli algoritmalara göre site sahibinin seçtiği fenotiplerin bir ortalamasını alıp o attığın resimleri yapıyor. humanphenotypes dışında başka bir fenotip sitesinde iki farklı fenotipin ortalaması (attığın resimler) aynı olmaz. daha attığın resimlerin nasıl oluşturulduğunu bilmiyorsun.

durduk yere forumda türk kürt kavgası başlatıyon. amk incel sitesinde sen kime ne kanıtlamaya çalışıyorsun ? insan gibi en yaygın türk kürt fenolarını koyup karşılaştırsan eyvallah ama aşşağılık kompleksli bir kürt olduğundan egonu tatmin etmek için gözüne en hoş gelen fenoları cherrypickleyip türkleri mogluyoruz diye thread açmışsın. daha dün off-topice truecel olmak zor falan diye post atmıyor muydun ? öfkeni kusacak foid bulamadın da amk incel sitesindeki türklere mi çatmaya karar verdin ? ne mal adamsın amk dümdüz döl israfı.

• +1
Reactions: Hanife
ok yine bir şey değişmiyor sikinin keyfine göre oraya kürt fenosu diye feno ekleyip beğenmediğin fenoları çıkarmışsın.

nadir pontid fenolu kürt olması bir şeyi değiştirmiyor kürtlerin çoğu armenid, iranid, proto iranid.

ee her türlü armenid daha çok kürt fenosu olmasına rağmen türklere kakalamış oluyorsun ne alaka ?

humanphenotypes belli algoritmalara göre site sahibinin seçtiği fenotiplerin bir ortalamasını alıp o attığın resimleri yapıyor. humanphenotypes dışında başka bir fenotip sitesinde iki farklı fenotipin ortalaması (attığın resimler) aynı olmaz. daha attığın resimlerin nasıl oluşturulduğunu bilmiyorsun.

durduk yere forumda türk kürt kavgası başlatıyon. amk incel sitesinde sen kime ne kanıtlamaya çalışıyorsun ? insan gibi en yaygın türk kürt fenolarını koyup karşılaştırsan eyvallah ama aşşağılık kompleksli bir kürt olduğundan egonu tatmin etmek için gözüne en hoş gelen fenoları cherrypickleyip türkleri mogluyoruz diye thread açmışsın. daha dün off-topice truecel olmak zor falan diye post atmıyor muydun ? öfkeni kusacak foid bulamadın da amk incel sitesindeki türklere mi çatmaya karar verdin ? ne mal adamsın amk dümdüz döl israfı.
Cok uzun tldr ver

Farkettinizmi guya turk chadlerin hepsi hic 100% turk olmuyor cogu balkan gocmeni yada baska bi mix
Turkler yakisikli kurtleri bile sahiplenmeye calisior lol amk yakisikli misirci adamin pkk bayragi acmadigi kaldi ona ragmen “iwiwiw he turkish saaaar” diye copeluyolar

Roach fenotipleri
View attachment 5662022View attachment 5662023
Ama ama gercek turkler orta asyali qanqaaa
View attachment 5662041
Gooklarin hafif masculinzed hali amk

Simdi ise true hewal gerilla fenotipleriView attachment 5662024View attachment 5662025View attachment 5662026View attachment 5662027View attachment 5662028

Hayvan gibi mogluyor kurtler jfl,pontid ve med eklemedim turk fenolara (eklesem bile fark yaratmaz) sebebi turkiyede bi med veya pontid gorduysem oc olayim zaten hepsi mixed oluyor

Tldr
Kurtler southern cromagnid moggers
Turkler ise roach anatolid wide skulled veya maskulen gook
sadece vatansız bir piç ol brutal

• JFL
  • +1
Reactions: Hanife, camelblack, arseth6 and 2 others
emin ol senden daha cok turkumdur.
beyin özürlüsüne bak ırkın önemimi var proto iranidim bende ama yahudilerin çıkardığı siktiri boktan fikirlerle milletimi katletmiyor yada bunun için kendimi öldürtmüyorum

• JFL
türklerde en azından ülke ve hijyen var futbol ppli orsopu evladı lise 9 a gidiyon gelip burda bok içinde yaşayan kürtleri glazeliyon 20k post atmış bide hayatsız fatass

• JFL
  • +1
Reactions: Hanife, wendler3939, arseth6 and 1 other person
ama yahudilerin çıkardığı siktiri boktan fikirlerle milletimi katletmiyor yada bunun için kendimi öldürtmüyorum
Orospu evladina bak sanki pkk bayragi acip daga ciktik amk sadece kurtlerin turklerden daha yakisikli oldugunu bilimsel bi sekilde acikladim

Orospu evladina bak sanki pkk bayragi acip daga ciktik amk sadece kurtlerin turklerden daha yakisikli oldugunu bilimsel bi sekilde acikladim
türk dediğine dna testi yapsan gürcü laz arap arnavut herşey çıkacak

türk dediğine dna testi yapsan gürcü laz arap arnavut herşey çıkacak
Dedigim seye hala cevap vermiyorsun ve adhomineme devam ediyorsun

icten ice sende biliyorsun normie bir greyfag oldugunu ama copelamaya calisiorsun

Dedigim seye hala cevap vermiyorsun ve adhomineme devam ediyorsun

icten ice sende biliyorsun normie bir greyfag oldugunu ama copelamaya calisiorsun
yüzde 90'ı hint maymunlardan oluşan millete yok ondan bundan yakışıklı diyorsun amk

ne copelayacam amcık 2025de katılmış pudgshshsjshjshs 2018da keşfettim ben bu forumları terimleri taşşağıma bak

• +1
Reactions: Hanife and arseth6

Olm bu sik kafalı anguta ne anlatıyon ki dombalak parmaklarıyla 20k post yapmaktan beyni erimiş cevap bile veremiyor saf rep kasıyor eleman

• +1
  • JFL
Reactions: Hanife, FAWFF, Demirs and 1 other person
@StuntmanMike

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, Topkra, Fridx and 1 other person
Olm bu sik kafalı anguta ne anlatıyon ki dombalak parmaklarıyla 20k post yapmaktan beyni erimiş cevap bile veremiyor saf rep kasıyor eleman
Niye cevap veriosun kankaaa:soy:
Bu threade 10 tane reply atti btw:feelsuhh:

@pardonriki aranizda iqsu oda sicakligindan yuksek olan tek kisi,en azindan biraz mantikli tartisiyor

@StuntmanMike
26
Incel
Larping 4 milyon
Larping 6 psl
Engelli kasiyere aziyor

Allah anne babasina sabir versin

• JFL
  • +1
Reactions: googlegemini, Topkra, szenn and 1 other person
Farkettinizmi guya turk chadlerin hepsi hic 100% turk olmuyor cogu balkan gocmeni yada baska bi mix
Turkler yakisikli kurtleri bile sahiplenmeye calisior lol amk yakisikli misirci adamin pkk bayragi acmadigi kaldi ona ragmen “iwiwiw he turkish saaaar” diye copeluyolar

Roach fenotipleri
View attachment 5662022View attachment 5662023
Ama ama gercek turkler orta asyali qanqaaa
View attachment 5662041
Gooklarin hafif masculinzed hali amk

Simdi ise true hewal gerilla fenotipleriView attachment 5662024View attachment 5662025View attachment 5662026View attachment 5662027View attachment 5662028

Hayvan gibi mogluyor kurtler jfl,pontid ve med eklemedim turk fenolara (eklesem bile fark yaratmaz) sebebi turkiyede bi med veya pontid gorduysem oc olayim zaten hepsi mixed oluyor

Tldr
Kurtler southern cromagnid moggers
Turkler ise roach anatolid wide skulled veya maskulen gook
Sözde böyle ama gerçekte ortalama kürt de türklerden bile daha manlet üstüne yarrama benziuor

• +1
Reactions: Hanife and arseth6
dogru

• +1
bunun modern hali mi bu @Orcairis
1789848044065

• JFL
Reactions: Serialsuicide, FAWFF, Orcairis and 2 others
IMG 8972

GELDI GONLUMUN EFENDISI @maarda

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Topkra, Trenmaxx1 and 1 other person
olm foruma nolmus laan
Sikilmis amk elemanlar fenotipe cope diyor

Bosver onlarin olsun biz gercek hayati yasayalim egefitness givi

• JFL
Reactions: maarda
napiyon la bayadir yoktun
forum mallastıgı icin baska yerlerde böceklik yapıyodum cok sükür hayatımızın iyiye gittigi yok
Sikilmis amk elemanlar fenotipe cope diyor

Bosver onlarin olsun biz gercek hayati yasayalim egefitness givi
thread acanları tanımıyom bile amk

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Trenmaxx1 and Fridx
forum mallastıgı icin baska yerlerde böceklik yapıyodum cok sükür hayatımızın iyiye gittigi yok

thread acanları tanımıyom bile amk
Muh3ndis degil misin oc bi site yapta sifreli sub takılak orda

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Gordon Freeman, maarda and 1 other person