Kunduracı göğsü olan var mı

googlegemini

googlegemini

Iron
Bunun için ameliyat olan ya da vakum cihazı kullanan var mı
20 yaş çok mu geç amk göğüs kemiği düzelir mi @maarda @Nox𓂀

• +1
  • So Sad
  • Hmm...
Reactions: maarda, Serialsuicide, mtn_dude_193 and 2 others
var bende ama normale göre az sırf nefes alma avantajları için olmayı düşünüyorum da çok acı veriyomuş

• +1
Reactions: googlegemini
kanka en kötü genetiklerden biri bence olunur ameliyat mahvediyo fiziği bizim bi arkadaş olucaktı bu yaz naptı bilmiyorum

• +1
var bende ama normale göre az sırf nefes alma avantajları için olmayı düşünüyorum da çok acı veriyomuş
Sadece çok azsa ise yariyo gerisi cope

Çok kötü olmadigi sürece değmez amg, bir de buna para mı verilir
1783455996987
1783456009727

Benimkisi buna yakın bunun azcık fazlası
Görüntüyü çok bozuyor amk bide pelvic tilt var karında öne doğru. göğüs kemiği vakumla düzeleceğini bilsem yarın başlıycam

• +1
Reactions: Nox𓂀 and mtn_dude_193
View attachment 5328669View attachment 5328671
Benimkisi buna yakın bunun azcık fazlası
Görüntüyü çok bozuyor amk bide pelvic tilt var karında öne doğru. göğüs kemiği vakumla düzeleceğini bilsem yarın başlıycam
olum benimde aynı hiç takmıyorum pelvic benimde kötüydü düzelltim daha iyi duruyor arkadaşlarım baya düzelmiş falan diyo vakum bi boka yaramaz bence bu yaşta

• +1
Reactions: Nox𓂀 and googlegemini
olum benimde aynı hiç takmıyorum pelvic benimde kötüydü düzelltim daha iyi duruyor arkadaşlarım baya düzelmiş falan diyo vakum bi boka yaramaz bence bu yaşta
İlerde of açmak hedeflerim arasında o yüzden fiziğimin iyi olması lazım
Şu pelvici nasıl düzelttin la.amına koyum yok bacak germe yok köprü hareketi hiçbi boka yaramadı bende

• +1
  • JFL
Reactions: Nox𓂀 and EK0
Şu pelvici nasıl düzelttin la.amına koyum yok bacak germe yok köprü hareketi hiçbi boka yaramadı bende
hedefe bak amınakoyayım

• +1
egzersizler bi boka yaramaz yürüyüş şeklini değiştirmen gerek daşak geçiçekler ama alexander posture diye bir şey var hep öyle yürüyorum baya bi problemimi düzeltti yutubdan bak anlamassan anlatırım

• +1
Reactions: veneficus and googlegemini
Bunun için ameliyat olan ya da vakum cihazı kullanan var mı
20 yaş çok mu geç amk göğüs kemiği düzelir mi @maarda @Nox𓂀
benim gogus de ilerde amina koyim orospu cocuguuyuz

• +1
Reactions: veneficus
Bende kalp kası yüzünden sol göğsümde asimetri var sol göğsüm 1 cm daha üstte çözümü yok heralde

bir kac güne spora başlayalı 4 yıl olcak küre de girdim fizik falan cope amınakoyayım suan olsam hic baslamazdım
frame ve kol icin calıs yeter göğüsün önemsiz ve emin ol kimse siklemiyor he yine de ben kendim rahatsız oluyorum kendim icin ameliyatı düsünüyorum dersen olabilir yine de worth değil bence
vakum hakkında da fikrim yok arkadas denemisti attıgın fotoya benzer ve hicbisi değismemisti ama düzgün yaptı mı bilmiyıom

• +1
  • Woah
Reactions: Serialsuicide and googlegemini
bir kac güne spora başlayalı 4 yıl olcak küre de girdim fizik falan cope amınakoyayım suan olsam hic baslamazdım
frame ve kol icin calıs yeter göğüsün önemsiz ve emin ol kimse siklemiyor he yine de ben kendim rahatsız oluyorum kendim icin ameliyatı düsünüyorum dersen olabilir yine de worth değil bence
vakum hakkında da fikrim yok arkadas denemisti attıgın fotoya benzer ve hicbisi değismemisti ama düzgün yaptı mı bilmiyıom
Oo usta cevap verir miydin sen sağol
4 yılda nasıl bişey değişmedi amk eleman gibi göte iğne vurup sadece yürüyüş mü yaptın

• +1
Reactions: maarda
fizik falan full cope harbi amq tüm slayerlar uzun average frame normal kilo / hafif zargana

Oo usta cevap verir miydin sen sağol
4 yılda nasıl bişey değişmedi amk eleman gibi göte iğne vurup sadece yürüyüş mü yaptın
kanka olay fiziğimin iyi olup olmaması değil bana kisisel olarak 0 katkısı oldu
tabi bu herkeste böyle değil illaha fizik appeal katıyodur ama demeye calıstıgım cok da önemli değil karı cıplak göğsünü gördüyse ya sahildesinizdir sikismeden birkac adım uzak yada sikismenize 10 20 dk falan kalmıstır salla yani

düsünceksen ameliyatı kendin icin düsün oda dismorfiye giriyor gibi

• +1
Reactions: Serialsuicide